aretina 0 Napisano Grudzień 22, 2008 co sądzicie o tych bucikach? chce sobie kupic i sie zastanawiam czy wydac wiecej kasy i kupic oryginały czy podróbki za duzo mniej. a może wiecie czy je przeceniaja po sezonie zimowym? podobno oryginały sa całoroczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja**** Napisano Grudzień 22, 2008 kupiłam nie oryginalne bo i tak za chwile mi sie znudzą i bedą nie modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Grudzień 22, 2008 ja mam orginaly i podroby i niewiele sie miedzy soba roznia. tak wiec mozesz spokojnie zaoszczedzic i kupic podrobki. poza tym w podrobkach nie boje sie chodzic w razie gdyby cos mialo stac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miyuki 0 Napisano Grudzień 23, 2008 ja kupiłam z dee zee. podróbki:) fajny gadżet, ale chyba nie warto kupować oryginału, bo ani to naśnieg ani na deszcz, a taka moda może się szybko znudzić. na all jest sporo podróbek. a ja polecam te z dee zee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach