Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissSunshine

Modne torby do laptopa

Polecane posty

Mam dosyć mojej czarnej teczki do laptopa. Młoda jestem, z taką \"aktówką\" głupio wyglądam :> Szukam czekoś kolorowego, wesołego, na ramię... możecie mi coś polecić? I nie piszcie mi proszę allegro, tam już byłam ;)

Gość kasia2020
Przejedź się do MediaMarkt mają tam dośćduży wybór, kolorowych, ładnych, eleganckich, damskich toreb na laptopa, z rozmiarem też nie powinno być problemu :)

hmm.. nie mogę znaleźć nic tej firmy Gola. Na allegro też nie widziałam... Ale znalazłam przy okazji coś co mniej więcej mi odpowiada pod względem stylistycznym http://www.hama.pl/portal/choice*3000855/action*512 , teraz tylko przydałaby mi się opinia o jakości - ktoś z was zna tę firmę?

Gość kasia2020
Hama to przywoita bardzo marka. Ogólnie polecam, bo sama miałam z niej torbę na laptopa.

crazy_bogie dotarłam do toreb goli, ale są strasznie drogie, przynajmniej jak na moją kieszeń... hama jest dużo tańsza. Popytałam trochę i znajomi mówią, że faktycznie jakościowo nie jest najgorzej. A ktoś z was się orientuje może w jakich sklepach (nie on-line) można je kupić? Chciałabym obejrzeć na żywo...

Też jestem zainteresowana ich torbami ;-) podobają mi się wzory i faktycznie linia jest tańsza. Widziałam te torby w Mega Avansie wczoraj i muszę powiedzieć, że wyglądają na solidne. Nie było jednak wszystkich kolorów, ale sądzę, że chętnie sprowadzą jeśli się ich poprosi. Na allegro chyba też je kiedyś widziałam, ale dawno już tam nie zaglądam, więc będę pewnie spacerować do avansu ;P

ja tam muszę takie rzeczy najpierw dotknąć zanim kupię, dlatego wycieczka do sklepu jest nieunikniona :) ale dobrze wiedzieć czego się szuka, dlatego robię najpierw wywiad w necie ;) a widzę, że założyłaś podobny temat, w dodatku z takim samym niemal tytułem jak mój :P pomyliłam się jak wchodziłam na mój wątek i dziwiłam się co jest grane :)

pisalam o golli bo sama mialam na nie jakis czas temu ochote, ale ciezko dostac je w Polsce, chyba tylko jeden sklep mial je na allegro poza tym maja wymiar tylko 15 cali. z innych toreb to wiem, ze swego czasu w UK w TK Max byly tanie i ladne torby, ale raczej nie zbyt solidne, takie do noszenia po miescie, a nie na dalsza podroz.

no pancernej torby to ja też nie szukam :) chodzi mi o taką z którą do szkoły spokojnie można pójść, choć przyznaję, że większa wytrzymałość i praktyczność byłyby dodatkowym atutem :)

te Hama są ponoć całkiem solidne mimo tego ze wygladaja dosc lekko, szukalam info o nich w innych miejscach też i nazbierałam niezły pakiecik pozytywnych opinii. Skoro nie potrzebujesz niczego pancernego to wydaje mi się, że możesz brać w ciemno jeśli Ci się podobają :)

już pisałam w drugim wątku o tych torbach - wczoraj byłam oglądać :) ładne są, na prawdę. Wyglądają na porządnie uszyte. Nadruk też zejść nie powinien ;)

Właśnie... z tymi dwoma wątkami to dałyśmy czadu :) też mi się wierzyć nie chce, że mógł ktoś założyć coś w tym samym czasie o podobnym tytule i jeszcze co sprowadzi się do podobnych konkluzji... też nieźle zgłupiałam i nie mogłam się odnleźć jak zobaczyłam Twoj temat :P

No niestety :) jak tam podejmowanie decyzji u koleżanki? ja stwierdziłam, że jednak najbardziej podoba mi się ciemnoszara - to wieeelki krok na przód w moim wypadku :P

ta z niebieskimi kwiatkami? to tak jak i mi :) decyzję to w sumie już niemal podjęłam, teraz to tylko utwierdzanie się w tym przekonaniu. A i tak muszę poczekać na dopływ gotówki, więc wiesz...

Wiem aż za dobrze ;) środek miesiąca a człowiek bez kasy :P gdzie masz zamiar kupić torbę? ja myślę nad allegro, torby widziałam na żywo, więc nie muszę jeszcze ich przed zakupem macać.

no właśnie nie wiem... popatrzę na allegro jak się trafi okazyjna cena to kupię, ale te ceny które widzę tam teraz niewiele się różnią od tych w sklepie, a jak dorzucę jeszcze koszty przesyłki to często nawet przewyższają...

Gość Schabowa
Moja siostra ma taką torbę z tej firmy Hama. Wszystkim się podoba. Nie wiem jak z jakością, ale jak chcecie to ją zapytam.

Tak Tak! :D też chętnie się dowiem, zapytaj siostrę :P to dość pocieszające, że torby się generalnie podobają :) teraz mnie interesuje głównie info techniczne.... szwy, jakość i takie tam....

też tak masz, że niby nie gonisz za modą, ale jednak uważasz za obciach nosić coś co tobie się podoba, ale nie znajduje aprobaty społeczeństwa? ;)

Gość tythfh
media markt i satrnie sa takze kolor0owe.... nawet chyba w dacrfurze widzialam kolorowe

Mam dokładnie właśnie tak :) tzn nie potrzebuję nie wiadomo jakiej akceptacji społecznej :P ale czuję się lepiej jak noszę coś, co jednak pewne normy społeczne spełnia :D

heh, społeczne normy ;) już teraz wszystko musi spełniać europejskie normy, teraz społeczne, ciekawe ile jeszcze ;)

Haha :D dobre, dobre. W sumie masz rację, właśnie się poczułam zewsząd ograniczana, w takim wypadku tym lepiej, że jest możliwość posiadania czegoś odstającego od reszty ;) dobrze, że się z 20 lat wcześniej nie urodziłysmy, to byśmy miały dopiero wybór oryginalnych toreb... ;-P