Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissSunshine

Modne torby do laptopa

Polecane posty

żeby nie było - nie narzekam na brak różnorodności, ale chcę tylko zauważyć, że wybrany kolor nie zawsze idzie w parze z wybranym stylem na przykład ;)

Gość Schabowa
no to prawda - mi się bardzo podobają te kwiatki z ciemnoszarej , ale uważam, że fajnie wyglądałyby np. na tej beżowej torbie :)

Gość Owianka
marudzicie :) 10 wzorów to i tak dużo, no i wyróżniają się pośród czerni i szarości ;)

Gość Schabowa
zaraz że marudzimy... my tylko podsuwamy pomysły producentowi ;)

Cóż, producent tu raczej nie zajrzy ;) ale kto wie, może ktoś mu o tym doniesie :) Poczta pantoflowa niejednokrotnie okazała się najskuteczniejszą drogą by do kogoś dotrzeć :)

Gość Schabowa
poczta pantoflowa -tfu! na psa urok! Takie z ust do ust często ma przewrotny skutek :>

Gość marannan
Tych toreb Hama jest tak wielki wybór, że trafią we wszystkie chyba gusta i guściki. Ale tak to z ludźmi jest: dadzą łady palec, to człowiek chce całą rękę. I najlepiej- torby na zamówienie :)

Gość Owianka
Heheh, wszystko kwestia kasy :) możesz mieć cokolwiek sobie zażyczysz na zamówienie, jeśli tylko dobrze zapłacisz :P

Gość MissSunshineniestety
niestety to prawda... ale w PL nie działa to na taką skalę jak na przykład w Stanach... tutaj ludziom chyba jednak żal wydawać kasy na takie zachcianki.. no i mniej osób tą kasę ma...

Gość Owianka
hehe, zdarza się :) a w polsce to zdecydowanie bardziej wynika z braku pieniędzy niż ze skąpstwa - z moich obserwacji wynika, że polacy lekką ręką wydają pieniądze

Gość Schabowa
ejjj!!! ja sobie wypraszam!! :P nie jestem dusigroszem choć rodowita Poznanianka ze mnie :) wręcz przeciwnie - za bardzo szastam kasą na lewo i prawo a potem ubolewam jak na koncie nic nie ma....

Gość marannan
My, krakowiacy, tez uchodzimy za centusie. Ale ja raczej jestem gospodarna :) Nie wydałabym na torbę kilku stów tylko dlatego, że jest ładna albo tylko dlatego, że jest solidna. Ale torby Hamy są po pierwsze: ładne, po drugie: wytrzymałe, po trzecie: tanie!!! I w tym wypadku dylematy finansowe odpadają. Moim zdaniem- to jest nie tylko coś, co warto kupić, bo jest dobre, nie tylko dlatego, że ładne. Ale też dlatego, że kosztuje nawet mniej, niż zwykła torba :)

Gość Schabowa
e no, zależy o jakich zwykłych torbach mówisz... na upartego to i taką za 40 zł znajdziesz, tylko co z tego skoro ona bardziej eco-baga przypomina niż torbę na lapka :P

Gość marannan
Torba za 40 zł to raczej torebka sezonowa. Ja wolę zawsze trochę dopłacić i mieć coś dobrej jakości. A ceny toreb Hama są bardzo przystępne. Poza tym- torbie za 40zł nie oddałabym swojego laptopa pod ochronę ;)

Gość Schabowa
prawdę mówiąc to już etui które dostałam gratis do laptopa wygląda mi stabilniej niż takie torby ;) szkoda tylko że do etui nic więcej się nie zmieści...

Wybacz Schabowa, ale ja też z Poznania :P taki stereotyp o nas krąży, choć też nie uważam się za specjalnego skąpca ;)

Gość marannan
Schabowa, czyli razem z laptopem dostałaś standardową czarną torbę?

Gość Schabowa
nie torbę, etui... taki pokrowiec tylko, zapinany na zamek. owszem laptopa chroni, ale rozwiązanie jest mało praktyczne...

Gość marannan
Mało praktyczne, bo chroni maksymalnie od kurzu. Ale bezpiecznie już nie wyjdziesz z laptopem, zwłaszcza w taką pogodę. Jednak warto zainwestować w specjalną torbę. A w Hamie nosi się wygodnie, dobrze się wygląda. I przede wszystkim ma się dobrą ochronę przed naszym zaśnieżonym klimatem ;)

Gość Schabowa
nie no, etui jest porządne, chroni nie tylko przed kurzem, ale mało praktyczne jest dlatego, że żeby wziąć laptopa w etui i tak muszę go włożyć do jakiejś torby to nie ma żadnego uchwytu, rączki, paska ani nic... no i druga sprawa, że jak już wspomniałam nic poza laptopem mi ewentualnei kilkoma płytami się tam nie mieści...

Ja ostatnio znalazłam bardzo fajną torbę na laptopa z tracera Protecto. Jest bardzo solidna, na pewno laptop będzie w niej bezpieczny, a poza tym bardzo fajnie, modnie wygląda. Warto wziąć tą torbę pod uwagę przy wyborze.

Tak, świnka jest zdecydowanie bezkonkurencyjna. Wyobrażacie sobie, że kilka moich koleżanek w pracy ma taki pendrive... Ach, jak te plotki o ładnych gadżetach szybko się roznoszą. W ogóle babka są takie podatne na ładne zabawki, że aż głowa maleńka.

Gość statatatata  asa
Od dawna szukam jakies fajnej torby na laptopa i nic.... Moze w koncu kupie w necie bo w realu t chyba graniczy z cudem

E, no bez przesady w realu też można kupić fajne torby na nasze laptopy. Chociaż fakt jest taki, że za granicą ludzie przywiązują do tego większą wagę i nie jest im po prostu żal wydać pieniędzy na takie bajery. Ja lubię różne kolorowe torby, byle nie czarne. Ostatnio bardzo mi się podoba taka: http://www.ceneo.pl/2222806 Mam podobną walizkę podróżną więc będzie mi pasować :)

Rewelacyjna ta torba tracera! Nie wiedziam, że mają takie fajne torby na laptopa. i nie jest droga. Wow, jestem pod wrażeniem. dzieki za link... poprosze o taką torbe zajączka :)

Faktycznie ta torba tracer jest rewelacyjna w życiu nie powiedziałabym, że to jest torba na laptopa. Myślałam, że to jest taka zwykła torebka;) Jak dla mnie super. W końcu ktoś pomyślał o tym, żeby kobiety przenosząc swoje komputery były modne;)

No nie przesadzajmy z tym stwierdzeniem " nareszcie kobiety mogą być modne". Torby tracer są w sumie fajne i niektóre mają całkiem ładne wzory,ale ja na przykład noszę swojego laptopa w mojej zwykłej torebce, co prawda bardzo dużej,ale jest o.k

Jakbym miała kupować coś tracera, to pewnie bym zainwestowała w plecak. Niezły gadżet, bardzo poręczny, a do tego całkiem niedrogi - ta marka ogólnie ma ostatnio bardzo fajne rzeczy, a cenowo jest dość atrakcyjna (wydaje mi się, że w tej klasie cenowej chyba przodują). Mam ich kilka rzeczy i na razie się dobrze sprawują, więc chyba warto zainwestować w kolejną.