Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissSunshine

Modne torby do laptopa

Polecane posty

Gość Schabowa
No siostra mówi, że jest zadowolona i nie ma nic torbie do zarzucenia - łącznie z tym, że nie przemaka na deszczu...

Fakt, ale generalnie wszyscy wyglądali ja de javu :P To dobrze, że nieprzemakalna, nie pomyślałam o tym, a to też istotna sprawa.

Gość Schabowa
nie w polsce niestety ;) jak oglądam albumy moich rodziców to śmieję się do rozpuku z ich ówczesnej mody ;)

Dokładnie :) disco było, ale za szybą, za żelazną kotarą. Chociaż moja mamusia to nawet kreatywna była :D radził sobie człowiek jak mógł z tą szarzyzną. Stąd pewnie eksplozja kolorów i kiczu wręcz w latach 90' - chomąto zdjęto :P

moja mama sobie sama kozaki szyła :) a nawet suknię ślubną uszyła sama ;) ale hitem i tak był kombinezon na jakąś imprezę z takiego świecącego się materiału :) przewiązany złotym paskiem :)

Gość Schabowa
brawa dla utalentowanej mamy :) ale co zrobiła z podeszwami w tych kozakach? bo chyba nie zrobiła ich z materiału...

Moja mama też robiła różne ozdobne kiece :) ale nam się wspominkowy temat zrobił. Mam nadzieję, że nas za niego nie zabiją :P Generalnie to ciekawe czasy na swój sposób - polecam "Ile waży koń trojański" ;) dawno tak dobrego polskiego filmu nie widziałam - sporo obrazków sprzed lat 20 :D

Gość Schabowa
no jeden temat "na temat" jest to w drugim można popisać o bzdurach ;)

schabowa nie no, po podeszwy poszła do szewca - był pod wrażeniem :) powiem wam, że nawet dzisiaj bym te kozaki mogła nosić - w zeszłym sezonie byłyby krzykiem mody - płaska podeszwa, do kolan, marszczone - miodzio :)

Gość Schabowa
ciekawe jak to się w tamtą modę wpasowywało ;) lubię takie oldschoolowe rzeczy, żałuję że moja rodzicielka wywaliła wszystko co miała w swej młodości...

No proszę, nie sądziłam, że jedno moje hasło. Wywoła taką lawinę wspomnień i wszystkiego innego :) moja mama trzyma jeszcze dużo rzeczy, większość tak zwana obciachowa, ale parę ładnych oldschoolowych szmatek się znajdzie.

zawsze miło powspominać ;) ja niestety nie jestem typem chomika i wszystko co stare, niemodne, zapomniane - wyrzucam. Dlatego dla potomnych też za dużo pamiątek nie zostanie...

Gość Schabowa
ja zostawiam sobie jakieś ważniejsze pamiątki, ale "śmieci" nie zbieram - wszystkie niemodne, za małe mi i stare ciuchy oddaję potrzebującym, lepsze to niż gdyby mialy zalegać mi w szafie...

Kiedyś niby nie było zbyt dużego wyboru w ciuchach, wszędzie były te same meble i talerze. I tornistry. Ale teraz też chyba nie jest zbyt ciekawie. Jest dużo chłamu i wszystko wygląda tak samo. Nawet takie torby do laptopa: można kupić pełno, ale wszystkie na jedno kopyto. Czarne i bez wyrazu. Moja kumpela ma taką torbę Hama i choć jest to torba na laptopa, to i bez laptopa ją nosi. Ale w końcu jakaś fajna i w normalnej cenie kolekcja. Mi się najbardziej podobają te z kwiatkami: szara i brązowa :) Kumpela ma z motylkami już jakiś czas, kupiła ją w jakimś markecie. Ale kiedy tam poszłam- nie było takiej, jak chcę. Ze strony producenta nie można jej kupić?

Gość Schabowa
no nie bardzo, ale da się ją znaleźć na innych stronkach... wystarczy wpisać w google "hama aha" i już :)

Znalazłam :) Można je kupić na allegro :) Nawet cały komplet, z pokrowcem na komórkę. I myślałam, że są co najmniej dwa razy droższe, a tu taki surprajs :)

Gość Schabowa
allegro lekiem na wszelkie zakupowe bolączki ;) nie wiesz gdzie coś kupić- idź na allegro :D

Gość Owianka
na allegro jest sporo kolorowych toreb, ale te które pokazalyście mi się najbardziej podobają :) ja już niestety mam swoją i nowej nie potrzebuję...

Ja na pewno kupię Hamę! Ładniejszych toreb jeszcze nie widziałam!

Gość Owianka
Jak będę szukać nowej torby to muszę pamiętać o tej firmie :) Może do tego czasu zrobią coś równie ładnego, nowego... :D

Gość Owianka
no a jak nie oni to ktoś inny :) w każdym razie na pewno zafunduję sobie jakąś kolorową torbę :)

Myślę, że na Hamę można liczyć ;) oglądałam ich futerały na aparaty cyfrowe i mają szeroki zakres wzorów i kolorów więc widać co jakiś czas dają coś nowego :)

Gość Schabowa
no może, może... ale te chyba też tak szybo z mody nie wyjdą - różnorodność jest spora. Może tylko kolorystykę przydałoby się poszerzyć...

a o tym chyba już gdzieś w którymś wątku pisaliśmy ;) mi to by się taka czerwona, purpurowa albo w kolorze fuksji marzyła...

Gość Schabowa
no... jakieś takie generalnie intensywne kolory - ale nie koniecznie fluorescencyjne ;)

Ta kolekcja Hamy jest tak różnorodna, że chyba każdy znajdzie coś, co mu się akurat spodoba. Różne wzory, różne kolory, różny styl :) Z tego co widziałam- jeśli chodzi o torby na laptopa to zazwyczaj jest mega problem z wyborem wzorów, jeśli już jakieś są.