Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan broniek z dala

ratujcie moja żona

Polecane posty

Niektóre osoby są naprawdę nietolerancyjne :o ale cóż, taki kraj. Arleta to oryginalne imię, przynajmniej odróżnia od innych ;) I kłami i pazurami będę bronić imienia Nina Anna :D Bo jest piękne ;) Pozdrawiam mamę Ninki :)

Gość adela aniela

Gość stelina
ja mieszkam we wloszech tutaj jest troszke Ninek ...

Gość stelina
ja jestem za Zuzia .. Adelka tez fajnie

Gość stelina
a moze Marysia?????

Gość a co powiecie na imie
Gabrysia ??

Gość pan broniek z dala
ładne nawet bardzo ale tak ma na imię moja teściowa- więc ja napewno tak nie dam...

Gość so nice
nie interesuje mnie zdanie nawiedzonych mamusiek, wg mnie nina jest brzydkie i koniec kropka. ktoś pytał czy jestem prorok:D nie,nie jestem, ale pewne rzeczy da się przewidziec.Mam kumpelę Ninę i biedna ma całe życie kompleks i opowiadała,że w szkole się z niej śmiali więc trochę się zasugerowałam też jej przykładem. a co do Autora- może Kornelia? albo Blanka? fajne jest też Wiktoria albo Daria

Gość 123588
kazda Sylwia ktora znam ma nature ku..y albo nia jest. Chyba nie chcesz zeby twoje dziecko takie bylo?

Gość mrówka w kwadracie
so nice pierniczysz głupoty, Twoja kumpela teraz ma kompleks, a jak się jej imię stanie popularniejsze, to się nie obejrzysz kiedy jej ten kompleks zginie. Moja siostra Arleta też sie swojego imienia wstydziła, kazała z drugiego wołać. Przeszło jak rąką odjął, kiedy jakiś chłoptaś na rande-wu się jej "oryginalnym" imieniem zachwycił, tak że nie gadaj pierdół, bo takie rzeczy zależą od nawet nie wiesz czego, czy ktoś coś/kogos lubi, zy nie

Gość so nice
mrówka w kwadracie obawiam się, że przeżywasz jak mrówka okres;) jest wolność słowa i mogę mieć zdanie jakie mi się tylko podoba.Pewnie, że lepiej nazywać się nina albo arleta niż hermenegilda albo kunegunda-co nie znaczy, że te imiona są ładne.Mnie się nie podobają i koniec kropka. mimo wszytko pozdrawiam

ahmadowa-;) to faktycznie męża poniosło.Swoją drogą to zauważyłam, że ludzie wymyślają coraz to wymyślniejsze imiona-taki wyścig,kto będzie bardziej oryginalny i nowoczesny...:O ahmadowa a jakie są Twoje typy?

Gość juz lepiej Sylwia niz Antonina

Gość azii
Sylwia z Sylwestrem mają wspólną tylko pierwszą literę

Gość pan broniek z dala
Dysmina? skąd twój mąż takie imię wytrzasnął? Przyznaję brzmi ładnie...