Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan broniek z dala

ratujcie moja żona

Polecane posty

Gość blecht
brzydkie imie

Krwawa przyznam sie ale mi wstyd :) nazwali mnie Arleta :) a Anna to naprawde piekne imie i dobrze mi sie kojarzy moja córeczka jest Nina Anna :)

To Ci przyznam, że córeczkę nazwałaś pięknie :) podoba mi się połączenie imion. A Twoje imię nie jest tak głupie, że się tak wyrażę, jak np. Grzmisława :D Arleta jak dla mnie jest poprostu specyficzne ;) Ale skoro są i takie imiona, to nie wiem czemu niektórzy czepiają się Sylwii :) dużo jest dziewczyn które nosi te imię :D

Gość so nice
jak można nazwać dziecko nina? okropieństwo.arleta też brzydko, ale nina to już porażka.zero wyobrazni, dziewczyna kiedyś będzie się wstydzić!!!

so nice bedzie sie wstydzic tak jak twoi rodzice za twój debilizm i brak tolerancji??

Gość ola 1989 1989
moja córka też bedzie miala na imie Nina. Sliczne jest to imie. Jeszcze nie jest bardzo popularne tj Julia, Wiktoria NIKOLA. Sylwia tez nie najgorsze ale na pewno bym tak nie nazwala :) Moja koleznaka ma na imie Arleta. Czasem jak sie komus przedstawaiala i ktos zdziwiony pytal JAK? - to mowila Aneta :) albo przedstawaiala sie - Arleta -Aneta? - tak, Aneta :D

Gość stelina
a ja uwazam ze nina bardzo orginalnie super ,i mama niny ma racjie tyle imion tyle opini ale ktos kto skometowal 00000 tolerancji niepowinien sie wogule wypowiadac...

Gość stelina
jak ja bylam w ciazy narpiew szczelalismy tak imiona i niemoglismy sie zdecydowac ...albo mi sie niepodobalo meza albo jego mi sie niepodobalo spisalismy na kartce te ktore nam si epodobaly i jedno mielismy takie samo i zgodnie dalismy naszej corce imie ...

Gość ola 1989 1989
jak?:)

Gość stelina
ola lepiej niepowiem bo mieszkam zagranica a widze ze tutaj sa tez osoby nietolarncyjne a niechce zeby swoimi komentarzami jakos obazil mnie...;)

Gość pan broniek z dala
Nina jest ładnie, ale chciałbym mówić do córuni zdrobnieniami na różny sposób, a w tych imionach mojej żony jest mało możliwości- sylwia, sylwunia i co? zdrobnienie dłóższe od samego imienia?:(( :O

Moja przyjaciółka nazywa się Sylwia:) Jej mama wpadła na ten sam "genialny" pomysł, bo też urodziła ją na Sylwestra:P

Gość stelina
a ja jak mialam 8 lat urodzila sie moja siostra i bardzo chcialam zeby miala naile Natalia i rodzice tak jej dali bardzo mi sie podoba do dzisiaj ...

Gość wymyślcie razem
To jak Sylwia się w Sylwestra nie urodzi, to może będzie Miecia? Mieczysława? Brzydkie imię? Bogusława, Mieczysława, Stanisława..., takie samo jak inne.Imiona jakie znamy kojarzą nam się z poznanymi wcześniej osobami i w zależności od tego, czy ich lubilismy/łyśmy, czy nie, wybieramy imię dla swojej pociechy. Ja bym np. nie dała swojej córce na imie Sylwia, bo znam dwie i obie są takie fleje rozlazłe i leniwe, i brzydkie do tego, że ich nie lubię. A to nie jest wcale brzydkie imię. Gorsze chyba byłoby Kunegunda prawda?

Gość pan broniek z dala
kurcze, mamy kompromis chyba! Zuzanna, Zuzka, Zuza, Zuziaczek, Zuzunia Zuzia(już gorzej) ale świetne;)):D

Gość moja kuzynka
ma na imię zuzia :) to bardzo urocze imię :) przynajmniej jak dla mnie :)

Gość stelina
tak Zuzia sliczne imie

Gość ola1989 1989
moja 5letnia siostra ma tak na imie :) najczesciej mowie do niej Zucha Klucha :p polecam to imie, chociaz jak bedzie wieksza, to zapewania pana, panie bronku, ze nikt do niej Zuzia nie bedzie mowil tylko ZUZA ZUZKA

Gość wymyślcie razem
Ojej dłuższe? Panie Bronku a takie zdrobnienie jak Sylwusia - usia jest be? Nie jest złe chyba? -->so nice - mam siostrę Arletę, odczep się, co chcesz od takiego imienia? Złe jest? Wołaja na nią Arla. A ciekawe jakie Ty masz ?? I skąd wiesz ,że jej córka będzie się wstydzić swego imienia? A może zanim dorośnie będzie modne i oryginalne? Prorok jesteś, czy co?

Gość pan broniek z dala
cieszę się więc że wam się podoba, a przede wszystkim, że wołając córcię nie będę się krzywił :P :D Mój Zuziaczek niedłógo przyjdzie na ten świat!:D:D:D:D:D:D:D

Gość stelina
a co powiecie na Gaja,Sharon,karina ,Nadia, acha teraz mi si eprzypomnialo moja kolezanka urodzila latem Matylde a druga kolezanka ma Julke

Gość pan broniek z dala
co do Arlety, to orginalnie, żony przyjaciółka nosi takie imię i żeczywiście nie znam więcej kobiet o tym imieniu, Jest ineresujące... A tego kto mówi/pisze ,że brzydkie nie słóchajcie pewnie ma jakieś kompleksy związane z własnym imieniem..;))

Gość ola1989 1989
Maja Iga Inga Blanka Kaja Maja Marta Dominika Diana jest bardzo duzo ladnych inion :) ale Sharon? nie... nie w Polsce... to tak jak piszą Victoria, Samantha, Nicole... Sa polskie odpowiednik, ale chca zwrocic uwage na siebie i osieszaja dziecko. Co innego za granica.

Gość wymyślcie razem
Zuzia, Zuzinka, Inka, Zuziaczek...zdrobnień do wyboru i koloru i do tego ładne. :)

Gość pan broniek z dala
Gaja - raczej nie Sharon kojarzy się z bohaterką serialu ameryk. Karina- wydawało mi się dziwne , ale sąsiedzi tak dali córce i przyzwyczaiłem się, żeczywiście jej pasuje, Nadia- Dusia Dunia, jakoś jeszcze można zmiękczyć? niejestem przekonany- zbyt obco brzmi:)