Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancuszrk

co to ma niby znaczyc- on i jego prezent

Polecane posty

Gość lancuszrk

moj narzeczony spytal sie mnie co bym chciala na swieta,odpwoedzilam ze zloty lancuszek bo akurat moj zgubilam 2 miesiae temu. no i kupil,dal mi go wcozraj nalegajac zebym juz otwrzyla,bo nie moze czekac na wigilie i jak otworzlam pudelko i wyciagnelam lancuszek (naparwde sliczny ;-) to on pwoiedzial: tylko nie pzreraz sie cena... no i rzezywscie ,zostawil cene na tym lancuszku i potem do mnie rzekl: drogi nie? a wiecie mi nie chodzilo zeby byl drogi... potem moja mama weszla do pokoju ,pokazalam jej podarunek a ona ze piekny itd. a on :Kamila,ty wez ta cene odtnij bo jak twoja mama zoabczy to zawalu dostanie ile on kosztowal.... ;-( no dziwne to troche i teraz non stop slysze jaki ten lanuszek nie byl drogi.... co on ode mnie ozekuje? mam mu oddac kase czy co?

Gość fdgbrtghrth
a drogi chociaż był ?? :P

Gość .młoda
taki typ czlowieka... znam takie osoby ;p

Gość hłehgleee
a ile dal za ten lancuszek?

Gość lancuszrk
a czy to wazne? dziwi mnie jego zachowanie... nie weim co o tym myslec? szpanuje tym ze mi kupil drogi lancuszek... troche dziecinne nie? w sumie to teraz zazynam mysle, czy czasem jemu nie dokupic jakiegos prezwentu bo kupilam mu perfumy i sweter,boje sie ze bedzie chodzila i gadal ze on wydal 3 razy wiecej na prezent dla mnie niz ja na jego...

Gość szczurek8787
no powiedz ile :D

Gość fdgbrtghrth
ja bym nie dokupywała..nikt go nie zmuszał, a prezent to ma być gest drugiej strony a nie demonstracja swojej sytuacji finansowej ;)

Gość 1500 100 900

Gość hłehgleee
moze dla niego to jest spory wydatek, bo koles malo zarabia, albo ma trudna sytuacje w domu ja na twoim miejscu nie wyskoczylabym z takim zadaniem dla mnie obydwoje jestescie zenujacy:O

Gość no.. coz
Buraczany burak :O