Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Dziś przeżylam swój pierwszy raz!!

Polecane posty

Gość morandiiiiiii
musisz coś z tym zrobić więc nie dziw się, że my, jako 18-letnie dziewczyny zadajemy tyle pytań! Ty, mając 21 lat nie musiałaś się tak bardzo martwić wpadki, bo miałaś, wniskuję przynajmniej średnie wykształcenie, maturę, ogólnie SZKOŁĘ! I nie rozumiem, o co Ci chodziło z tym, że mogłby być to Twój 3, a był pierwszy. Mój chłopak też jest moim pierwszym, wcześniej z nikim nie byłam, on też nie

Nie żałuję;) Tak wiele zależy od partnera.Tak stresowałam się, tampony trzeba niedługo kupić i się pomęczyć, bo wstyd 18 lat i nie umiem tampona włożyć ;p

To mój drugi chłopak, on miał wcześniej dziewczyny ale krótko i to nie było nic poważnego.Jeśli chodzi o stosunek to oboje dla siebie jesteśmy pierwsi;)

Gość musisz coś z tym zrobić
a ja byłam przedtem z dwoma, obaj chcieli seksu. jeden za odmowe mnie rzucił. przejrzałąm wredy na oczy. cnotę straciłam z miłości, i chociaż juz dawno z tamtym chłopakiem nie jestem, tonie załuję że to było z nim. po prostu dziwi mnie to,że ktoś się chwali publicznie takim intymnym przezyciem, i opisuje co było i jak ! :O

Gość morandiiiiiii
dks ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Przecież nikt Ci nie każe to wchodzić i tego czytać. Dziewczyna założyła topic dla ZAINTERESOWANYCH, m.in dla mnie. Na kafeterii powstaje jakieś 100 topiców dziennie zupłenie pozbawionych sensu (np. o kupie), ale jakoś wszyscy czepiają się zawsze tych, które wzbudzają zainteresowanie:O I wybacz, ale nie każdy ma takie myślenie jak Ty, typu `zaliczył laskę`.:O

Gość morandiiiiiii
musisz coś z tym zrobić a ja jestem wdzięczna autorce topicu za to, że tak to opisała. Taka rozmowa była mi potrzebna. Z kim mam o takich rzeczach rozmawiać? przecież nie z mamą... Ona straciła dziewictwo na pewno po ślubie... A ja nie chcę czekać do ślubu, ale mam też pewne obawy, czy aby nie jest za wcześnie jeśli chodzi o mój wiek. Dlatego fajnie, że dziewczyna w moim wieku opisała swoje przeżcyie

No właśnie, powstaje wiele dennych tematów, po to jest kafeteria poza tym jesteśmy tu anonimowi??Warto podzielić się doświadczeniem, jeśli ktoś nie ma sie kogo o cos spytać to to jest dobre miejsce

Gość dks
To prawda nikt mi nie każe tego czytać ale ja zachowuje takie sprawy dla siebie, a nie wchodze na internet krzycze aby ogłosić całemu światu , dziewczyna zachowuje sie jakby dokonała nie możliwego , seks to normlana rzecz a nie wyczyn , po co sie tym chwalic,jeszcze na internecie ????

Gość morandiiiiiii
dks lepiej w Internecie niż w żcyiu realnym, gdzie bądź, co bądź, ale nie jesteśmy anonimowi... No cóż, kwestia gustu. Nie każdemu musi się podobać ten topic, ale żeby zaraz kpić z osób, które się na nim udzielają?

Słuchaj to forum jest dla kazdego i nie masz prawa ( musisz cos z tym zrobic) oceniac topicow, jezeli moga one komus pomoc. Masz pewnie meza, dziecko i temat seksu jest dla Ciebie normalna codziennoscia, a dla niektorych jest to cos nadal nie odkrytego! Niektorzy pisza o swoich problemach malzenskich, czy rozwodach ... i to niby nie jest intymne???!!!! Ja juz mam pierwszy raz za soba, ale nie dziwie sie tym dziewczyna , ktore maja to przed, ze ciakawia ich wypowiedzi tych doswiadczonych!!!

Gość morandiiiiiii
Martuleczek zapamiętam, bo mamy takie samo imię 🖐️ a ja czekam na mojego, ale wróci dopiero za 6 dni:(

Gość musisz coś z tym zrobić
ok dziewczyny spokojnie... autorka juz ma to za sobą a tobie morandiii mówię, zrób to jak naprawdę poczujesz się gotowa i NIE POD WPŁYWEM ALKOHOLU! ;)

Gość morandiiiiiii
Karolcia89 🖐️

Gość o fuuu
martuleczek- zalosna idiotko moze jeszcze opisz wszystko szczegolowo? ja na miejscu tego chlopaka to bym cie z loza wygonila precz a wszystkim powiedziala jaka to z ciebie plotkara,ze nawet na forach to wypisuje!

Gość morandiiiiiii
musisz coś z tym zrobić oczywiście, że nie pod wpływem alkoholu, którego zresztą nie piję :P chyba, że kieliszek szampana `na odwagę`. na pewno zrobię to, kiedy będę na 100% gotowa, stąd tyle wątpliwości. Ty je na pewno również miałaś... Pozdrawiam ;)

Gość dks
W którym miejscu wdzisz żebym kpił z autorki ???? ja tylko sądzę że wybrała nie własciwe miejsce na to żeby podzielić się wlaśnymi przeżyciami , powinna porozmawiać z przyjaciólmi ,bliskimi a nie "wklejać " ogłoszenia pierwszego stosunku na forach internetowych

Gość morandiiiiiii
o fuuu tak, bo wszystko o niej wiemy prócz tego, że ma na imię Marta i ma 18 lat. Podobnie, jak ja zresztą...

No chyba lepiej, że pisze o tym na forum, gdzie jest anonimowa, niż jakby miała stanąc na środku ulicy i krzyknąć "Bzykałam się już, ludzie, hurra!" Ja miałam 17,5 roku. Jak to było dawno... Łza się w oku kręci..:):) Bolało jak diabli, zamknęłam oczy żeby nie widzieć co on robi a następnie zaczęłam wyć z bólu. :) Ale krwi nie było. Byliśmy samu u mnie w domu bo moi rodzice byli zagranicą... Po wszystkim zebrałam jego ubrania, dałam mu kocyk i kazałam się przenieść na inne łózko:)

\" Po wszystkim zebrałam jego ubrania, dałam mu kocyk i kazałam się przenieść na inne łózko\" Juz lepiej by brzmialo jakbys powiedziala zeby sobie poszedl :classic_cool:

Fora internetowa pozwalaja nam zachowac anonimowosc, wiec lepiej chyba powiedziec to tu niz qmpela , ktore czesto moga sie odwrocic i wszystko wyklepac dalej

Gość morandiiiiiii
Koszmitka hehe czyli jednak bardziej katolickie podejście :P seks przed ślubem - ok, spanie razem - nie. Ja mam takie samo podejście :P choć to trochę bez sensu... a Ty jak się zabezpieczałas?

Prawiczek4life, chciałam spędzić z nim poranek:) Ale strasznie mnie denerwowało to, że muszę na Niego patrzeć po tym jak wcześniej ujrzałam jego brzydkiego phallusa:D Dzieckiem jeszcze byłam...

morandiiiiiii, mam być szczera?:D Moją metodą było trzymanie kciuków:D Ale słuchaj - jechaliśmy na tej metodzie pół roku! Dopiero później zaczęłam brać Yasminelle.. A wcześniej kupiłam 5 Pre-Testów. Szczyt braku odpowiedzialności...

Gość morandiiiiiii
Koszmitka o kurka : O żeby moje kciuki tak działały to bym zdała egzamin na prawko za pierwszym razem... :O ej, a mooże potrzymasz za mnie jak będę miała poprawkę? :P

Nie ma problemu:) Ja za pierwszym zdałam, a jeździć nie umiem do tej pory:) Jeju, jak pięknie bylo mieć 18 lat.

ja zdalam w czerwu za drugim razem, a podobno jezdze swietnie... moj chlopak jezdzil od 11 roku zycia i zdal dopiero za trzecim wiec nie ma reguly ;)))) ale teraz juz mam swoj samochod (znaczy chlopak mi dal swoj bo sam ma sluzbowke ) i poruszam sie juz wszedzie autkiem ;)))