Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydyka00

Zapomniał o Świętach...?

Polecane posty

Gość eurydyka00

Mój chłopak, z którym tworzymy związek chwilowo na odległość (ale już niedługo planujemy zamieszkać razem), odwiedził mnie w weekend. MIałam dla niego prezent, planowałam wspólną"wigilię", a on... nic. Celowo nie chciałam tym razem zaczynać życzeń, prezentów itp bo zawsze to ja muszę wyjść z inicjatywą i postanowiłam sobie, że tym razem to on niech pokaże, że pamięta. No i pokazał... przy wyjeździe życzył mi "dobrej zabawy w wigilię". I tyle. Prezent nadal czeka w szafce a mnie się odechciewa wszystkiego, zwłaszcza że to nie pierwsze tego typu zachowanie :(

Gość a powiedziałaś mu przepraszam
że Ty postanowiłaś że to On ma Ci pokazać tym razem?

Gość eurydyka00
To nie chodzi o to, że to on tym razem-po protsu chciałam się przekonać, że pamięta o takich oczywistych sprawach, żeby przynajmniej złożyć życzenia osobie, którą się podobno kocha. No to się przekonałam :( Co do wyznania-akurat w naszym związku to ja jestem "innego", co nie zmienia faktu, że świętuję.

Gość a powiedziałaś mu przepraszam
ale jeszcze nie ma świąt. może dostaniesz od niego jakiś prezent pocztą? może zadzwoni na święta, może przyjedzie raz jeszcze? tyle czasu jeszcze a TY już panikujesz. jesteś nienormalna stwierdzam. po co robisz problem z takiej błahostki. nie lepiej mu powiedzieć co czujesz? lepiej się kłócić i dusić to w sobie tak? oj baby to tylko by komplikowały sobie życie.