Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_wnerwionaaa

moja własna matkaaa

Polecane posty

Gość ona_wnerwionaaa

zwraca sie do mnie gorzej niz do psa nie uznaje moich racji jest nieprzytomnie zakochana w mojej siostrze a wczesniej była w tej drugiej a gdy tamta wyprowadziła sie to przelała uczucia na nia:/ to co ja mowie jest niewazne,w przypadku konfliktu to zawsze ja wd.matki nie mam racji i jestesm wypraszana z pokoju:/ mam 22 lata i straszne kompleksy od dziecka i jak ja mam byc pewna siebie skoro gnoija mnie w moim własnym domu!!!! jestesm ładna miła ciekawa a nie czuje sie niegdzie ppewnie mam problemy z kontaktami z innymi ludzmi siet!!

Gość musisz coś z tym zrobić
tak było u mnie w domu, 4 dzieci i jedno duuużo mniej kochane - moja siostra .. obecnie ma ciężka depresję , niemal od zawsze bezrobotna, A ma niecałe 30 lat :(

Gość ejbisi
WY-PRO-WA-DZKA

Gość ona_wnerwionaaa
mam 22 lata jedynym wyjsciem jest wyprowadzka wnerwia mnie ta nierowna miłosc zreszta ja zawsze byłam gorsza gruba pamietam jak mnie wyzywała od swini i kupowałą slodycze ciastka i jeszcze bardziej mnie tłuczyła:/ siostry były ładne szczupłe...jeszcze pewnie wazne jest to ze ja jestesm przewlekle chora a one nie wiec juz sa leposze:/

Gość musisz coś z tym zrobić
właśnie dlatego chcę mieć tylko 1 dziecko!

Gość ona_wnerwionaaa
;/tez bede miała jedno ktore bede kochała i szanowała chocby bylo grube brzydkie słabo sie uczyło itp

Gość majowaaa ...
to cos jak u mnie:( tez mam kompleksy(czuje sie duzo gorsza od innych i taka beznadziejna), przerzilo mnie jedno zadnie o bezrobotnej prawie 30 - to letniej siostrze:( prawie jak ja(jestem duzo mlodsza) ale juz mam problemy ze znlezieniem pracy(cjoc mam wyksztalcenie i troszke doswiadczenia) cuje ze nic nie znjde nowego,ze wszedzie mam niedopowiednie kfalifikacje.moja mama wiecznie mi powtarzla ze powinnam pracowac w sklepie spozywczym:( a teraz mowi ze powinnam pracowac w jakiejs fabryce przy maszynie bez ludzi.