Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OKRISIJKA

CZY WY TEZ TAK MACIE PRZED OKRESEM mam dosc

Polecane posty

Gość OKRISIJKA

10dni przed okresem zaczynam puchnac spodnie mam obcisle:( zaczynam wrecz brzydnac na twarzy zero energii mam:( wy tez tak amcie

Gość FGHJHKJMHFNGBDF
i do tego wlosy beznadziejne i nieukladajace sie i po godzinie od mycia tluste :O

a ja to ewenement przed okresem , czasami wygladam super a innym razem okropnie czuje sie grubo :( i w ogole do bani psychicznie. nie moge spać , sny mam okropne i rózne bóle,krzyz mnie boli! a po okresie boli mnie głowa , i jak mam skok tempki i zaczyna sie faza lutealna tez wali mnie głowa :(

Gość dziewczyna.
o boże, nawet mi nie mów... tydz przed okresem wrzuch mi puchnie, spodnie są obcisłe, źle sie czuje w swojej skórze, strasznie bolą mnie piersi!!! i jak by tego było mało to w dodatku wszystko mnie denerwuje, chłopak ze mną nie wytrzymuje, już łapie się za głowe co to będzie w sylwestra... :P

Gość fajnie że nie jestem sama
dziewczyno----jakbym o sobie czytała, najgorsze że właśnie to przechodzę :(

Gość ja. .
ja tez puchne wszsystko ciasne ale ladnieje hehhehheheh na twarzy jakos tak

Gość lolitka daisy
jakbym o sobie czytala,rzygac sie chce Wlasnie jestem przed..dostane pewnie w wigilie:( Zmeczona,spuchnieta,psychika siada,za to apetyt wielki,twarz brzydka a o wlosach nawet juz nie wspomne..

ja we wrzesniu i pazdzierniku przed okresem mialam apetyt jak słoń i przytylam 5kg teraz sie odchudzam .