Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiiiiiiiiiiiiii

Wejdźcie jakie mam fajne i dokształcone rodzeństwo..........

Polecane posty

Gość niiiiiiiiiiiiiii

Jadłam rodzynki,mój brat kilka skosztował i powiedział 'mmm.... pychota... szkoda,że drzewa rodzynkowe nie rosną w Polsce'' Ja na to uśmiech bo myślałam że tak sobie żartuje i mówię ''taa...'' moja siorka mówi ona - ''coś nie tak? co taa...?'' ja - ''Nie udawaj głupa'' ona ona - ''ale o co chodzi?'' ja - '' no przecież rodzynki są z Polski...'' ona - nieprawda, co ty wiesz!!! Przecież przywożą je razem z pomarańczami z Afryki...'' ja - ''jak sobie robicie jaja, to dajcie spokój, zmęczona jestem'' brat: - ''no przecież tym se robisz jaja Magda!!!'' no i zaczęliśmy się kłócić kto sobie jaja robi, wreszcie przyniosłam im encyklopedie i pokazałam definicję rodzynek i powiedzieli - ''o kurcze'' i miny jakby ducha zobaczyli :D:D:D no myślałam że tam padne, Fajne mam rodzeństwo co nie??? Przynajmniej pośmiać się z nich można ;) dodam, ze ja mam lat 15, brat 18, a siorka 16... :D:D:D

Gość srutu
ojaa!! ale ubaw! ale z was zabawne nastolatki! kon by sie usmial :P

Gość niiiiiiiiiiiiiii
srutu - dla ciebie to śmieszne może nie być, bo widzisz to jest humor sytuacyjny, ale dałam na forum w nadzieji, ze jednak na kafe nie siedzą same ponuraki i kogoś to rozbawi... :D

Gość belisselunia
tak, z pewnoscia.boki zrywac. ;/

Gość ROMAN z FORUM
to nie jest żart sytuacyjny dziecko... to żenada!

Gość niiiiiiiiii
tak sądziłam, ludzie, nie macie za grosz poczucia humoru, idę stąd, bo mnie zaraz z błotem zmieszacie:) Tak więc bye wszystkim '''yntelygentom'' z kafe...