Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smetka............

mam 26 lat nigdy nie uprawialam seksu zastanawiam sie czy nie ...

Polecane posty

Gość smetka............

zrobic tego z jakms facetem np poderwanym na imprezie glupio mi i wstyd juz z tego powodu co o tym myslicie? okazji zawsze bylo pelno ale ja zawsze czekalam na ..no wlasnie uczucie jakies z mojej strony ktotrego nie spotkalam niech sie ktos wypowie

Gość glupia jestes

Gość chudzielec_wysoki
dziwne, moim zdaniem nie ma na co czekac, seks bez uczuc tez istnieje. warto zbierac doswiadczenie.

Gość racja.....
seks bez uczuc tez istnieje. warto zbierac doswiadczenie. nie kazda tak umie

Gość aguna
hmmm... czekalas juz tyle, to jeszcze troche czekania moze cie nie zbawi? nie rob tego bo myslisz ze to juz najwyzszy czas, jakie kozycie z tego bedziesz miala? chociaz uwazam ze ten wiek to dosc pozno ;p

Gość aguna
mialo byc korzysci *

Gość smetka............
to jest dolujace i juz glupie chyba nawet az wstyd sie przyznac

Gość smetka............
daj spokoj nie nabijaj sie ze mnie co w tym fantastycznego moze i jest to super ale w wieku 18 lat nie w moim zaczyna mi to przeszkadzac wstyd mi glupio o niczym innym nie mysle

Gość Tralalaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie przejmuj się tym, wyluzuj, bądź otwarta na ludzi. A dziewictwo dobrze o Tobie swiadczy ! Milosci zycz e :)

Gość ja tez dziewica
ja mam 20 i tez sie glupio czuje z tym .. wszyscy znajomi juz mają doswiadczenia seksualne za sobą.. chciałabym juz bardzo bardzo,ale nie mam z kim, nie jestem brzydka gruba oblesna, a nawet ładna bym powiedizala.. no ale co zrobic jak nikogo nie kocham, gdyby ktos 1 wykazał inicjatywe bez wahania bym to zrobiła

a ja mialam 17 lat jak stracilam dziewictwo i mimo ze kochalam wtedy jak szalona to jakos czasem zaluje ze nie stracilam 8 lat pozniej ze swoim mezem... nie ma powodu by bylo ci glupio, raczej dumna powinnas byc... doswiadczenie mozna nabyc z jednym jedynym partnerem...a wierz mi ze jesli sie po prostu p.... na jakiejs imprezie to dopiero bedzie bolalo...

Gość ja mam 26
lat takze, jestem facetem, prawiczkiem, ale spotkalem 25 letnia dziewice i juz niedlugo nie wytrzymamy i skonczymy z tym dziewictwem raz na dobre ;-) Wszystko zasluga internetu. Na imprezie nie moglbym tak "laski wyrwac". Jesli nie byloby glebi miedzy nami, jesli nie umiala by zlozyc logicznego zdania to nic by z tego i tak nie wyszlo, mimo iz to tylko seks.

Gość Konkursów sto
dziewictwoi jest przereklamowane zieeew. po co robic tyle szumu? to jest pojebane. z jednej strony wymóg aby kobieta była jak najdłużej czysta, nie puszczała się i inne tego typu męskie brednie a z drugiej jak ma 20 pare lat i nie miała faceta to odrazu że "dziwna" :/ z wypowiedzi autorki rozumiem że chce stracić dziewictwo bo "to głupie w tym wieku" bo co? inni będą się śmiali? jak chcesz zacząc życie seksualne to zacznij. co Cie opinia innych obchodzi?

26 lat heh troche dlugo.. ale moim zdaniem cnote powinno sie stracic z facetem ktorego sie chociaz troche kocha.. żebys potem nie załowała .. ;) pozdro

Gość ja mam 26
ja takze uwazam, ze nie mozna tego zrobic z BYLE KIM. Jakbym nie spotkal "jej" na drodze to pewnie dalej bylbym prawiczkiem. To musi byc odpowiednia osoba, ale niekoniecznie trzeba wyznawac jej milosc i chodzic rok czy ile tam sie teraz chodzi przecietnie. Dla mnie chodzenie, opowiadanie o sobie jest nuzace. Dlatego poszedlem na pewnego rodzaju uklad. Widac jednak, ze zaczyna cos tam kielkowac, ale sie umawialismy, ze nic z tego tak czy siak nie bedzie wiec :) Kazdy wygrywa.