Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawmy sie

jestem dziewica a czuje sie jakbym była w ciazy

Polecane posty

nawet bedąc dziewica mozna zajsc w ciąże . wystarczy ze sperma dostanie sie do przedsionka pochwy

Gość fafkulinda
jest możliwość zajścia w ciążę ,wystarczy,że nasienie dostanie się do pochwy,poprzez wprowadzenie częściowe członka,czy \"brudnych\"paluszków ,nawet jeśli nie doszło do wytrysku,a już mężczyzna jest podniecony...

Cuda sie zdarzaja.Błona dziewicza nie zabezpiecza przed plemnikami.Fakt-srodowisko kwasne tak. Ale nie zawsze jest kwasne....Na upartego można wszystko zrobic. Plemniki tez maja witki i w srodowisku wilgotnym bardzo łatwo sobie daja rade. Oczywiscie pod warunkiem,że sa pełnowartosciowe.Ciąza w sumie nie jest zła. Mamy niski przyrost naturalny...

no to teraz pozostalo czekac do miesiaczki i sie modlic zeby bylo wszystko jak dawniej :P:P _______________________________

Gość dziak zocha
alez wy nieuki jestescie :O zenada was czytac, to jasne jak slonce co sie stalo, nie slyszeliscie ze niektorzy faceci, bardzo niewielki odsetek, wrecz promil maja rzadka wade genetyczna plmnikow, mianowicie potrafia one latac!!! to oczywste ze zaplodnil cie taki latajacy plemnik, nawet nie wiedzialas pewnie o tym!! :) bylo o tym na onecie

Gość bawmy sie
o rany dopiero dzis weszłam na moj temat i widze tyle wpisów z niektórych mozna sie posmiac ale spoko dzieki za rady wiec tak dostałam ten okres i wszystko jest dobrze, co prawda byłam juz na granicy załamania ale pow sobie ze dzis dostane okres i dostałam mysle ze moze było to przez stres a potem wmowiłam sobie ze mozliwa jest ciaza i stad wszystkie te objawy ale szczerze to tak dawnosie nie bałam nie zycze tego nikomu normalnie maskara

Gość gość
a czy kochasz kogoś platonicznie ? w niektórych przypadkach dochodzi do dzieworództwa , poczęcia bez cielesnego średnio to ok 2% przypadków ale to różnie , zależy od narodu. Radzę sprawdzić hasło efekt : "quwango" .

Gość Ginekolog wie
Sorry, ale nie wiem, czy plakac czy sie smiac z niektorych wypowiedzi, ktore swiadcza o calkowitym braku wiedzy. NIE ISTNIEJE mozliwosc zajscia w ciaze poprzez wytarcie sie recznikiem, na ktorym bylo nasienie! Plemniki na powietrzu umieraja w ekspresowym tempie. Zaskakujace, ze w XXI. w. mozna wierzyc w takie bajki. A co do tej 15 latki, ktora podobno zaszla w ciaze, bo wytarla sie recznikiem taty: BZDURA! Ojciec (lub ktos inny) ja na pewno zg****il lub poszla do lozka z kims.

Gość gość
zaburzenia hormonalne...moze endometrioza idz do dr...

Gość gość
Nic dziwnego, że jest tyle wpadek skoro wiedza niektórych jest ZEROWA! Jak można nie wiedzieć, że błona dziewicza nie jest szczelna skoro wypływa przez nią krew, czasem ma kształt półksiężyca albo ma otwory, więc jak najbardziej plemniki mogą się przez nią przedostać. Masakra żeby osoby starsze niż dzieci nie wiedziały takich podstawowych rzeczy i jeszcze pewnie za seks się zabierały :O:O Byłoby super jakby błona chroniła przed ciążą :P wtedy nie traciłoby się dziewictwa tylko uprawiało seks płytko :P i antykoncepcja z głowy