Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawmy sie

jestem dziewica a czuje sie jakbym była w ciazy

Polecane posty

Gość bawmy sie

wiec tak okres spoznia mi sie jakis miesiac, czuje ze mam wiekszy brzuch wiecej jem zauwazyłam ze piersi zrobiły mi sie pełniejsze nieco no i juz 2 razy było mi niedobrze-objawy jak bym była w cizay ale to niemozliwe bo jestem dziewica prosze o pomoc co mi jest??????????

Gość A czy
wycieralas się recznikiem taty lub brata? :)

Gość niepokalane poczęcie

Gość bawmy sie
nie wiem ale co to ma do tego?????

Gość bawmy sie
nie no raczej chyba nie bo nie wycieram sie recznikiem w tych miejsach raczej papierem toaletowym gdyz w recznikach sa bakterie. A moze to byc cos innego?????????

Gość erf
o nie.. to calkiem mozliwe. ja tez zawsze sie boje jak ojciec lub brat wieszaja recznik obok mojego. bog wie co mają na swoich recznikach. to sperma i wara z nią ode mnie. niestety nikt mnie nie slucha ;( Zrob test

Ale skoro jest dziewica to ma błone a przez błone nie powinno sie to cos dostac tam dalej..;/;/;/ poradz sie lekarza

Gość erf
blona nie chroni przed plemnikami :/ !!!!!!

Gość dobry lolek cycek
co racja to racja ... nie martw sie. powiedz mamie lepiej

no dobrze ale nie wieze w to ze przez wytarcie sie recznikiem ojca ktos zajdzie w ciaze...;/;/;/ od ilu lat miesiaczkujesz?

Gość fddd
Mika co ty opowiadasz??????? musialaby byc calkowicie szelna! a przeciez wyplywa krew menstruacyjna. watpie ze jestes w ciazy. w wersje z recznikiem tez mi ciezko by bylo uwierzyc bo plemniki baaardzo szybko gina w niekorzystnych warunkach. mysle ze nudnosci zwiazane sa bardziej z przewodem pokarmowym. a okresu nie masz bo moze niedawno zaczelas miesiaczkowac? to i tak powinnas skonsultowac z ginekologiem. brzuch sie powieksza.. moze jednak zbliza sie okres?

Gość fddd
lub - jestes dziewica mowisz, ale moze uprawialas peeting nie uwazajac zbytnio? wtedy jest mozliwosc ciazy nawet jesli masz blone

Gość oj jesteście żałosne
nikomu nie przyszlo do glowy że dziewczyna może mieć zaburzenia hormonalne i powinna iść do lekarza?

Gość fddd
jak to nikt-a kto jej powiedzial zeby poszla do lekrza? jesli miesiaczkuje od niedawna to moze byc normalne lub zwiazane z zaburzeniami- w obu przypadkach powienien to zobaczyc lekarz

Gość dobry lolek cycek
co wy gadacie>? niby czemu plemniki z ręcznika nie moglyby zaplodnic jej, a plemniki np; na palcu czy ręce tak? to to samo chyba nie?

Gość MARTWIĘ SIE
Ja sie martwie! zrob test!

Gość fddd
chocby z tego powodu ze ojciec czy brat musieli by sie spuscic na recznik a ona by musiala od razu sie tym wytrzec bo sperma szybko schnie.

Gość MARTWIĘ SIE
jejku, az sie wystraszylam. wątpie zeby byla w ciązy ale... sama mialam takie urojenia więc...

Gość weedsd
sama sie powies

weźcie dajcie se spokój jak juz sie tym tak bardzo martwisz to powiedz o tym mamie... Pujdzie z Toba do ginekologa a on sam zobaczy ze jestes dziewica...

Gość majka53637
ludzie ale opowiadacie glup[oty....jakbyscie byli jacys zacofani...jakby kurde ludzie mieli zachodzic w ciaze przez recznik to by wszystkie nastolatki byly w ciazy z ojcami hehehe smieszne.....skoro jestes dziewica to musisz wiedziec o tym ze masz tez blone dziewicza przez ktora niewcieknie Ci plemnik z recznika hehhehe

Gość fddd
co wy sie z ta blona wsciekliscie? to nie jest zabezpieczenie przed ciaza! i o ile ten recznik to rzeczywiscie szansa jak w totolotka jesli w ogole mozliwe, to o tyle jak najbardziej pzez palca ze sperma mozna zajsc w ciaze nawet jesli sie jest 100% dziewica.