Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfkkkkkk

moja siostra próbowała poderwac mojego faceta

Polecane posty

Gość kjfkkkkkk

:O na poczatek musze dodac, ze to nie jest prowokacja, chpoc duzo osób tak moze pomyslec bo to jest po prostu niewyobrazalne:O a wiec moja siostra jest ode mnie starsza o 2 lata. Mimo, iz dwie jestesmy dosc urodziwe, to jednak ona jest bardziej pewna siebie, śmielsza, otwarta i dlatego zawsze miała pełno adoratorów, gdy ja byłam taka troche szara myszka. Pół roku temu poznałam faceta, starszego ode mnie o 4 lata i od razu sie w sobie zakochalismy. To jest cudowny człowiek, pod kazdym wzgledem. Przystojny, inteligentny, dowcipny, czuły, opiekuńczy facet, zreszta mój pierwszy powazny. Wczoraj prawie w nocy przychodzi do mnie mój B. Mówi mu, ze moja siostra przyszła do jego mieszkania, mówiac że chyba osłabła. On poszedł jej zrobic herbate, wchodzi do pokoju a tam ona stoi prawie naga w samej bieliźnie i próbuje go pocałowac, mowiac ze ona jest lepsza ode mnie, ze jestem nudna w przeciwieństwie do niej...Moj chłopak kazał jej sie ubrac i wyjsc, po czym przyjechał do mnie, cały roztrzesiony i hmmm...jakby nie wierzył w to w co sie stało. Dzisiaj moja mama do mnie dzwoni - ze Monika (moja siostra) powiedziala, ze mój chłopak próbował ja poderwac, ze chciał ja pocałowac, mimo ze ona go odpychała. Nie wierze jej. Ona zawsze była egoistyczna, zakochana w sobie, a na mnie patrzyła z wyzszoscia. Ale to przeciez MOJA SIOSTRA!!! Jak mogła mi takie świństwo zrobic!?!?! Gdy próbowałam do niej dzwonic i kazac sie przyznac, nie odbierała moich telefonów, jestem zdruzgotana, bo pomimo, ze nigdy nie byłysmy w najlepszych stosunkach, to przeciez łacza nas wspomnienia, krew, miliony pozytywnych emocji!! I nie wiem dlaczego akurat moj facet. przeciez mogła miec kazdego!! ale chyba własnie to,ze mój jest niedostepny tak bardzo ja do niego pchało...:O

Gość kjfkkkkkk
nikt nic nie poradzi co mam zrobic w takiej sytuacji??

siostra, nie siostra, nie miałabym dla niej litości najpierw przy pierwszym możliwym rodzinnym spotkaniu (haha wigilia? :D) powiedziałabym krótko i na temat, jak to wyglądało, żeby tylko kochana siostrzyczka nie zmieszała mi faceta z blotem za moimi plecami. a w ramach deseru chyba bym jej wszystkie kłaki wyrwała

Gość ejbisi
Jak siostra mysli ze sie z nia na wigilii podzielisz oplatkiem to chyba sie zdziwi :o Ja bym sie wiecej do niej nie odezwala slowem i skreslilabym ja jako swoja siostre, a dokladniej - ona sama sie skreslila tym co zrobila. A ty co planujesz zrobic_

Gość kjfkkkkkk
Nie wiem czy w ogóle ide na wigilie. Mój ojciec zmarł 3 lata temu, a była to jedyna osoba która mnie rozumiała i doceniała, a moja matka zawsze trzymała strone mojej siostry, nie wazne co zrobiła, zrobiła to dobrze i lepiej ode mnie. One dwie mnie dołowały i przez nie wpadałam w kompleksy, z których wyciagnał mnie mój B. Tak naprawde nie pamietam kiedy ostatni raz poczułam ze mam rodzine. Oczywiscie mam ją tylko z nazwy, ale nie czuje sie jej czescia, czuje sie od niej odseparowana. B. zaproponował abyśmy zamieszkali razem...i czuje sie strasznie szczesliwa. Moze ktos pomyslec, ze mnie on oszukuje, ze jestem w nim do szaleństwa zakochana i nie patrze na wszystko racjonalnie, bo mu ufam. Ale jest to pierwsza, oprócz taty, osoba, przy której moge byc całkowicie sobą, przed która moge sie otworzyc. Zreszta widze jak na mnie patrzy i jaki jest zakochany, podobnie jak ja:)

POZYTYWNE MYŚLENIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=14760 Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z mHością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księźycu. Archaniot nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej milości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, ModliIwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi milość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiła? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnateżć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.