Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulka

Brak miesiączki w wieku 17 lat! Jestem załamana.

Polecane posty

Gość Dulka

Mam prawie 17 lat ( w lutym kończę) i jeszcze nie dostałam okresu! Lekarz rodzinny powiedział, że jak przytyję to wszystko się ureguluje. Sęk w tym, że ja po mamie jestem bardzo chuda (174 cm i 50 kg ) i z innych wzgledów tez chciałabym przytyc, staram sie - ale nie dam rady przytyć 5,10 kilogramów! Od jakiegoś półtora roku mam śluz, ale nic sie nie dzieje po za tym. Czy to znaczy, ze będę bezpłodna? Do ginekologa boję się pójść i raczej nie pójdę..

Gość prowokacja z dupy
0 / 10

Gość aguna
idz do innego ginekologa bo to nie jest normlane by w tym wieku nie miec okresu.

idz natychmiast bo ten lekarz rodzinny gowno wie. nie masz wagi anorektyczki a tym bardziej ze jesli zawsze taka bylas to waga nie ma zadnego znaczenia. biegiem do gina ;)

Gość prowokacja z dupy
a jednak nie do końca, niektóre kretynki się nabierają. Boże, widzisz a nie grzmisz, co sie dzieje z tymi ludźmi w tym kraju :o

Gość Dulka
to nie żadna prowokacja. ale jeśli to nie jest normalne, to co może być tego przyczyną? Ja znam taką dziewczynę, która dostała okres w wieku 19 lat, poprostu tyle jej organizm potrzebował czasu. Może ze mną też tak jest? Zaczynam sie bać.

Gość Dulka
jeszcze raz powtarzam to nie jest prowokacja! Pytam poważnie, a jak Tobie coś nie pasuje to sie nie wypowiadaj.

Gość Dulka
moja mama dopiero w wieku 32 lat dostała miesiączkę, czy to może być genetyczna jakaś wada?

Gość Dulka.
a podszywaj sie, podszywaj, palancie. Prosze bardzo, nie przeszkadzam. Widze, że macie jakiś problem z sobą. Prosze o porade, opisuje swój problem, ale nie, jakiś półinteligent ocenia mój post jako \"prowokacja\" i cieczy jape. O-jejku. Powodzenia.

Gość Amelkia
Ja dostałam miesiaczke w wieku 19 lat. Wczesniej sie badałam, robiłam wyniki i było wszystko ok. Moja ginekolog mnie uspokajała i mówiła, zebym dała sobie czas. Aż w końcu czar prysną i dostałam okres. Ty tez dostaniesz, nie martw sie. :)

Gość co za bajka
heh, ciesz sie na razie z braku miesiaczki :P ale powinnas pojsc do ginekologa i zrobic badnaia czy z hormonami wszystko ok,