Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaććććććc

Co robić?????? Problem z byłym chłopakiem.

Polecane posty

Gość blaććććććc

Kocham mojego byłego chłopaka. Ale platonicznie. To mój najlepszy przyjaciel. Ale nie traktuje go jak mężczyzny, nie pociąga mnie itp. On ma nadzieję, że jednak do siebie wrócimy ( to on zerwał). Ale ja nie chcę:O Mimo wszystko go kocham:( Nie mogę z nim zerwać kontaktu kiedy mu tłumaczę, że nic z tego, on niby mówi, ze trudno, ale że i tak nie lubi i nic na to nie poradzi, że możemy być przyjaciółmi. Ale wiem, że chciałby, żeby to wyglądało inaczej.

Gość llllkkk
To chyba pozostaje Ci się odciąć od niego. Jeśli on Cie kocha to zawsze bedzie mial nadzieje na coś wiecej niz tlyko na przyjaźń, az w koncu ty go w pewnym momencie zranisz jak sobie znajdziesz inengo chłopaka..

Gość olejzpierwszego
bede orginalny.... babka pisze ze go kocha.... ze on ja.... wniosek.. .cos tu nie gra pewnie sama chce tego samego ale naogladala sie zjebanych filmow dla cip i teraz jej głupio wrocic

Gość blaććććććc
Wytłumaczę to jaśniej, bo kolega chyba nie rozumie... Byliśmy razem 2 lata. Przez 1,5 roku byliśmy parą. Mimo wszystko nie uprawialiśmy seksu. No ja nie chciałam z nim tego robić. Myślisz, ze to jest miłość taka męsko-damska i że może to być szczęśliwy związek? Bo mimo, że ja jeszcze nie mam seksu za sobą- uważam, że nie! Kocham go, ale platonicznie. Przejmuje się nim, lubię z nim spędzać czas, zajmuję się nim, pomagam, itd. W sumie bardziej traktuję go jak młodszego brata albo jak dzieko niż jak faceta:O A ja potrzebuję mężczyzny.

Gość blaććććććc
miało być, ze byliśmy razem prawie 2 lata, jednak mimo wszystko nie uprawialiśmy seksu.