Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka823

ELEGANCJA, KUNSZT, SZYK! WSPANIAŁA SPRAWA!!!!

Polecane posty

Gość Kasienka823

Witajcie wszyscy! Ostatnio właśnie w grudniu :D Dokładnie 13 Grudnia miałam SWÓJ, WŁASNY, WYMARZONY ŚLUB! :) Jestem świeżo upieczoną mężatką, choć tak szybko nie dam się uwędzić :) Ale nie o tym chciałam pisać... Mianowicie strasznie chciałam,żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Sukienka, pantofle... głupie serweteczki bla bla bla itd ;) Wszystko chciałam robić sama, z niewielką pomocą teściowej i mamy. Ale! Pewnego dnia mama 2 (czyli teściowa) spytała się, co z muzyką i oprawą ślubu. Powiedziałam - Znalazłam fajną kapelę, grają fajną muzykę i nie brzmi to jak "do kotleta". Żadnego chłamu disco polo i "majteczki w kropeczki". Mama powiedziała - Ok, w porządku. A co w kościele? I wtedy się zastanowiłam.. No tak, teraz jest taka moda jeśli chodzi o ślub,że w kościele, w trakcie ceremonii ktoś śpiewa Ave Maria. Od razu zaczęłam szperać w internecie. Znalazłam Śpiewaczkę Operową wysokiej klasy, która zaprezentowała wspaniały głos, uświetniła tę okoliczność. Poza tym ubrana była bardzo elegancko i miała akompaniatorkę. Pomyślałam - Matko, jakie to musi być drogie. JEDNAK NIE!!! Po prostu się zdziwiłam, wszystko było tańsze niż nie jeden gadżet weselny, a ludzie byli wzruszeni. Ja sama popłakałam się kiedy słyszałam "Ave Maria" lub "Błogosław Im" specjalnie dla mnie i Tomka - mojego lubego. Więc chciałam WSZYSTKIM TUTAJ NAPISAĆ: Zarąbista sprawa, ja akurat jestem z Wrocławia. Jeśli ktoś chce, mogę podać numer. Fajnie jest dodać coś tak eleganckiego. Niezapomniane!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie!! :*

Gość krychna6969
hej! a jak to w ogóle wygląda, o co chodzi ?

Gość ambez
niow w sumie to ja z żonką mieliśmy też kogoś i w sumie mimo,że reklama, albo nie reklalma to super sprawa idse śpiewac koledy, wszystkim weosłych!

Gość uupupupupupupupupu
up

Gość o nic nie chodzi
poza autoreklamą... panna już jakiś czas temu napisała tekst w ochach i achach jaka to była zachwycona tym ze na ślub mamusia zapodała jej niespodziankę w postaci śpiewaczki... która jeszcze potem na weselu do rosołku recital operetkowych arietek odstawila (odziana w balową suknie, rzecz jasna...) autorko - jesli chcesz się reklamować, to może w sposób nieco bardziej etyczny, niż podszywając się pod rzekome zachwycone klientki?? poza tym reklama ma to do siebie, że powinna być płatna...

Gość jeśli chce zarobić
to reklama na forum jest płatna!!!!!

Gość że co proszę
a to niby a propos czemu???