Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze wiecie

po porodzie rozjechana jak wiadro... jak to jest?

Polecane posty

Gość Nie licz na to
A nie mowilam, ze odezwa sie same ciasniejsze mamusie??? :P Tylko nieliczne napisaly prawde a reszta to same wyjatki kafeteryjne, ktore sobie nawet tampona nie moga po porodzie wlozyc... ;) No nic tylko rodzic!!!Akurat ja mialam cesarke, wiec nie mam problemow, ale wystarczy poczytac niektore topiki po porodzie, ile babek narzeka... bardzo duzo! Albo topiki o plastyce pochwy po porodzie.

Akurat ja mialam cesarke, wiec nie mam problemow, Skoro miałaś cesarkę, to po co zabierasz w ogóle głos. Nie masz o tym pojęcia, przeczytałaś ileś tam opinii, więc się zamknij. Wypowiadaj się na temat, który znasz.

Ja rodzilam naturalnie i wcale mnie nie rozjechalo...owszem kilka tygodni po porodzie byla luzniejsza ale jakies 4 miesiace po porodzie wedlug mnie wrocila do normy...szczerze mowiac seks teraz jest dla mnie lepszy niz przed porodem wiecej doznan itd. Dodam, ze moj maz nie narzeka i mowi, ze nie odczuwa wiekszej roznicy.

Gość a ja napiszę po raz setny
że pochwa to mięsień, który należy ćwiczyć. Zarówno przed jak i po porodzie. Wszystko dojdzie do siebie ale nie samo z siebie! A uszkodzenia pochwy wymagające późniejszej operacji zdarzają się niezwykle rzadko, zazwyczaj przy skomplikowanych porodach, ale nie jest to regułą. Polecam na przyszłość czerpanie wiedzy na ten temat u lekarza a nie z forum, gdzie opinie nt. luźności pochwy wyrażają kobiety po cesarce.

Gość fedgggg
pochwę nalezy też używac w normie, każdy nadmiar szkodzi.

ale bzdury!!!!!!!ja rodzilam naturalnie i nic. a porod nie byl latwy. kobiety ltore tak mowia to sobie to wmawiaja

Gość Nie licz na to
Te musztarda... nie trzeba znac czegos wylacznie z autopsji, zeby o tym wiedziec... ja nie czytam tylko kafeteryjnych topikow, ale wiem duzo od kolezanek i znajomych. I wypowiadac sie bede zawsze i wszedzie, jak bede miala taka ochote a Ty nie badz bezczelna, "zamknij sie" mozesz mowic do swojego dziecka albo chlopa. Kolejne wiadro sie odezwalo :P

rękami i nogami podpisuje sie pod johnyc (drugi wpis na górze). Jak któremu za luźno,to niech se ptaka powiększa:P

Gość bbbbbeeeeerrrrrrcccccciiiiaaaa
Dziewczyny chciałabym coś dodać bo normalnie niemoge!!!! tak sie składa że rodziłam 16 tygodni temu było to dziecko zaplanowane i wyczekiwane oboje z mężem śledziliśmy zmiany w moim organiżmie od powiększającego się bębenka po odczucia w każdym miesiącu ciąży, chodzi mi o odczucia podczas stosunku mówiliśmy sobie z mężem co czujemy i jak,czy jest różnica w moich odczuciach i jego i tak do końca ciąży.NO I OCZYWIŚCIE PO PORODZIE TEŻ-Zawsze jesteśmy ze sobą szczerzy choć czasem jest przykre to co sobie mówimy ale zawsze staramy się potem wspólnie rozwiązać problem, na dobre nam to wychodzi jesteśmy zajebi...ie SZCZĘŚLIWI!!!!.No ale wracając do tematu TO Nasz poród-bo rodziliśmy razem BYŁ MASAKRYCZNY Było zajebiś..ie ciężko gdyby ktoś mi powiedział przed porodem że tak bedzie to bym NIEUWIERZYŁA!!!!!!!!!!!! Wydawało mi sie że skoro wszystkie baby rodzą to ja se też poradzę i poradziłam ale MASAKRA Dodam jeszcze że już chce następne dziecko ale już rozmawiałam z moim ginem o cesarce bo NIGDY WIĘCEJ NAWET NIECHCE MYŚLEĆ O TYM ŻE MOGŁABYM PRZEZ MOJE BIEDNE KROCZE WYPCHAĆ JESZCZE RAZ DZIECKO,oczywiście zostałam nacięta bolało,ale taki ból to pikuś,No i do sedna bo sie rozpisałam-----PO PORODZIE JESTEM LUZNIEJSZA NIŻ PRZED NIESTETY CZY MI SIE TO PODOBA CZY NIE (A WIADOMO ŻE NIE!!!! ) ALE,TAK JEST!!!!! PIERWSZY SEX PO PORODZIE BYŁ MASAKRĄ I DLA MNIE BO CZUŁAM TAKI DZIWNY LUZ I DLA MOJEGO MĘŻA TEŻ MÓWIŁ ŻE TROCHE LUZNO JEST POTEM BYŁO CORAZ LEPIEJ ALE NIEJEST TAK JAK PRZED OCZYWIŚCIE BEZ DRAMATYZMU NIEJEST TO WIADRO I TE RÓŻNICE SO MINIMALNE TEN PIERWSZY SEX MOŻE TROCHE PRZESTRASZYŚ ALE POTEM JEST SPOKO.A POZATYM JAK POPATRZYCIE NA SWOJE DZIECKO TO STWIERDZICIE ŻE WARTO-W SĘSIE ŻE RÓŻNICA W SEXIE TO PIKUŚ.GORZEJ Z BÓLEM PORODU Z CZASEM JEGO TRWANIA WIEM ŻE NIEKTÓRE KOBIETY RODZĄ W 3 GODZINKI I GOTOWE IŻE NASTĘPNE DZIECI TEORETYCZNIE RODZI SIE LEPIEJ ALE Z ŻADNE SKARBY PO TYM CO PRZEŻYŁAM NIEPODJEŁABYM TEGO RYZYKA ŻE ZNOWU TAK BEDZIE.NIEMA SZANS NAWET JAK BY MI POWIEDZIELI ŻE SZANSA NA TAKI PORÓD JEST JEDNA NA MILION TO NIEZARYZYKOWAŁABYM.WOGÓLE UWAŻAM ŻE LEKARZE POWINNI BYĆ KARANI ZA POZWALANIE BY KOBIETY SIĘ TAK STRASZNIE MĘCZYŁY I TYLE GODZIN -MÓWIE TU OCZYWIŚCIE O PORODACH KTÓRE TRWAJĄ WIĘCEJ NIŻ 10 GODZIN LICZĄC OD MOMENTU ROZWARCIA NA 6cm, W CZASACH TAK ROZWINIĘTEJ MEDYCYNY TO JEST SZOK!!!! KOBIETKI ŻYCZE LEKKICH PORODÓW ;-]

Gość gość
Mnie nacieli i zle zszyli, bo wdalo sie zakazenie i musialo samo zrosnac. Efekt? Wchodzi we mnie jak w maslo, a przed porodem musial sie natrudzic by wlozyc. Zawsze mowil, ze jestem taka ciasna a teraz 5 lat po porodzie nazwal mnie wiadrowa c**a :(

Gość gość
Ja proponuje wszystkim luznym paniom przejscie na sex analny a i prawie kazdy facet chociarz o tym nie mowi lubi w d***la.To sa niezapomniane uczucia i kazdy facet ktory raz sprubowal w dupcie nigdy nie bedzie chcial w p**de zwlaszcza po porodach.

Gość do moze wiecie
To czy tam na dole jestes waziutka i ciasna to uwierze gdy sam to sprawdze.Moze jakis termin na expertyze ?

Gość gość
Aż żal d**e ściska jak się Was czyta. Jedna będzie wiadro inna nie. Ludzie czy wy na prawdę myślicie ze jak jedna jest wiadro to inne też?

Gość gość
Ja po jednym porodzie mam wiadro, normalnie nic nie czuję :-( mąż super, są różne sposoby na zaspokajanie, ale na dole tragedia. Przy czym liczyłam się z tym, akurat moja przyjaciółka i bratowa też tak mają po jednym dziecku. Jak jednej na 1000 się uda i jest ciasna, to prawdziwa szczęściara z niej.