Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA

MAM DOSC !!! PLACZE !POMOZCIE PROSZEE

Polecane posty

Suuuzik .. co dokladnie sie stalo?

Gość lolitaaa
Suzik witak w klubie kobiet nieszczesliwych tego wieczoru

no dokladnie ;/ kumplom mojego chlopaka tez sie tak wydaje...poza tym ten jeden ktorego nie cierpie wrecz jest okropny ! chodzi na dziwki w holandii,duzo pije,zle traktuje kobiety,tak przedmiotowo ... :(

i najgorsze,ze to najlepszy kolega mojego chlopaka :( niby siedzi teraz w holandii w pracy,ale teraz wrocil na 3 tyg.co oznacza ze beda co chwile sie widziec :(

Gość dzastka
Loolllllllllllllla włącz sobie dobrą muzykę i zrelaksuj sie szkoda nerwów. nic dziwnego ze nie przyjał wiadomości o zerwaniu skoro jest w innym świecie:) zobaczysz ze jutro przyjdzie do Ciebie jakby nic sie nie stało. powiedz mu co czujesz ze nie lubisz jak długo sie nie odzywa bo sie martwisz o niego. porozmawiaj z nim o swoich uczuciach wytłumacz dlaczego tak reagujesz na jego zachowanie. po prostu pogadaj z nim na spokojnie. i nie podejmuj pochopnie decyzji o rozstaniu.

wiem ale juz kiedys mu to mowilam ... i znow to samo..a powiedzial ze tel.mu sie rozlaczyl i powiedzial ze wkurza go to ,ze tak mu nie ufam i wpadam w histerie :(

Niby wszystko takie proste jest a cala sie teraz trzese..z kumplami urzadzil sobie impreske w domu,pisalam,on nic,dzwonilam on nie odbieral..potem odebral i sie rozlaczyl. napisalam,ze to koniec,on ze chora jestem.Wykancza mnie,kiedys taka radosna bylam a teraz nie cieszy mnie nic..

Gość lolitaaa
Kurcze lolaaa az na 3 tyg;/ Mojego tez ci znajomi siedza w inntm miescie ale jak sie zjawiaja u nas np: na weekendy po pracy to juz wydzwaniaja na piwo , do baru , a jak on mowi ze jest ze mna to sa wielce obrazeni;/

Gość lolitaaa
Suzi jak zwiazek wykancza to znaczy ze jest toksyczny, moj tez taki jest ale zawsze głupie mysle ze bedzie lepiej

Ale z Was bluszcze, kto to słyszał tak wydzwaniać do chłopaka :o Jak widzą, żeście się tak na nich uwiesiły to was traktują jak wycieraczki, ale same się podkładacie :o Faceta trzeba na dystans trzymać gdy tylko coś przeskrobie, a nie desperacko wydzwaniać do niego i jego całej rodziny. Ale widać jeszcze za mało wam poniżeń z ich strony :o

Gość sasasasasssssssssssssss
lolitaaa ... w moim przypadku to samo :( jego koledzy zaraz sie na niego obrazaja,mowia ze go ustawilam sobie,ze wymiekl przy mnie i ze dziekuja za takiego kolege ;/ no 3 tygodnie :( a to bliski sasiad jego - dziela razem ogrodzenie,a ode mnie mieszka 30 km dalej :(( moj tez sie dzisiaj rozlaczyl .. na smsy nie odpisywal,a nagle patrze - tel.wylaczony :( wszedl na gg i powiedzial ze mam sie nie osmieszac ze to koniec i ze idzie spac bo pada zmeczony i nawet mnie nie sluchal :(

lolitaaa ja tez tak mysle.Na poczatku dla niego zmienilam numer,potem balam sie gdziekolwiek patrzec bo to juz bylo zdrada.Z usmiechnietej dziewczyny stalam sie ponuraczka.To jest takie trudne.

Gość sasasasasssssssssssssss
to ja lolaaaaaaaaaa

Lolaaaaaa bardzo mi przykro :( faceci sa straszni!!!! Moj tez wlasnie o mnie zapomnial , bo ma dzisiaj wychodne i nawet nic nie napisze , zadnego eska, chociazby glupie dobranoc ;(

suuuzik ja tak samo .wszedzie widze zdrade.obawiam sie.czesto placze przez niego .moze jestem za delikatna?a moze on zle postepuje?sama nie wiem :(

Karolcia89 - tacy oni sa :( jak mysla ze sa z kumplami to moga o nas zapomniec :( tak jakby byli wolni od nas ;( a przeciez na smsa chyba moga odpisac?w mojej obecnosci jak kumpel chlopaka dzwoni czy pisze to moj zawsze z telefonem w rece...nigdy nie bylo zeby koledze nie odpisal :(

Ja tez juz sama nie wiem w czym byl blad,bylam zawsze osa dla facetow a jemu uleglam,dokladnie czasem ta delikatnosc nas gubi

Gość lolitaaa
Widze dziewczyny , ze u nas wszystkich problemy zostaja stworzone przez kumpli;/

ja tak samo Suuuzik ... zawsze osa,twarda ...a przy nim miekka:( delikatna na maxa,czeste doly ...placz ... :(

Gość co za bajka
autorko- zachowuejsz sie jak matka kontrolujaca 10 latka, po co dzownisz i pytasz sie co robi? :O jest dorosly i chyba potrafi sam sobie poradzic, co sie dziwisz ze sie facet stawia, zachowuje sie dokladnie jak taki 10 latek co musi sie obronic przed nadmierna opiekunczoscia matki nie das zmu nawet jednego wieczoru spokoju :O probowalas kiedys podczas imprezy odbierac co chwile tel i odpisywac na smsy typu "co robisz? " wez przestan bo to doprowadzi do konca zwiazku, nie wiem o co sie martwisz- kosmici go porwa, samochod potraci? jesli nawet to twoje tel go przed tym nie uchornia a wrecz przeciwnie, jak bedzie zajety tel to jeszcze niechcacy cos sobie zorbi, np obetnie palec nozem :P a jak tos wyzej powiedzial, ma cie zdradzic to i tak to zrobi, nawet predzej po takim toksycznym zachowaniu :O

Chyba mamy tak samo i w tym samym czasie to przezywamy.O 17 byl jeszcze aniolem a teraz w demona sie zmienil dran

Suuuzik - twój narzeczony Ci mówi, że jesteś chora psychicznie, a Ty mi wmawiasz, że to jest "poważny związek"? Nie rozśmieszaj mnie. Na ich miejscu też bym uciekała do kumpli, może tam mają chwilę wolności od kobiety bluszcz, która wysyła 100 esemesików o treści "gdzie jesteś i co robisz". Kto lubi takie namolne osoby? Poza tym jak w ruch idą już takie wyzwiska, a Ty nadal do niego wydzwaniasz, to... dziewczyno, czy ty znasz takie słowo jak "honor"? Miejcie trochę szacunku do siebie, to może i wasze chłopy was zaczną szanować.

wlasnie ja tak mam ,ze gdy on pisze to od razu szybko mu odpisuje ,a kiedys bylam na imprezie bez niego to spedzilam noc z telefonem w rece ;/ glupio bylo bez niego i szybko odpisywalam mu na smsy zeby sie nie martwil ..wiec dlatego chcialabym zeby tak samo sie zachowywal :(

Gość lolitaaa
Ja nie mowie , ze jestem kobieta bluszczem ale kazda kobieta chyba chce zeby partner razem z nia ustalił plany na sylwestra, a nie my juz mamy wszystko zaplanowane , a on nagle wyskakuje z innym pomyslem, co koledzy tam jada to my tez.

Suuuzik ... moj tak samo - o 17 jeszcze bylo ok ...o 18 rowniez ..ale pozniej jak tylko sie z niim spotkal,to zapomnial o mnie :( to nic ze obiecal ze bedzie na gg .. .wkoncu dla niego ,,niedlugo'',to az 2 godziny ! i gdy wraca na gg to za chwile zmyka ,bo przeciez spac mu sie chce :(

Nie znasz zycia i to nie ja go kontroluje tylko on mnie a kiedy moge to sie mszcze..wszyscy moi znajomi sa zli jego kochani a ja nie moge na nich patrzec.Nie znasz tego zwiazku to nie oceniaj.

Akutat Twoja sytuacja lilitta jest zupełnie inna. Ale wiesz - możesz sobie pojeździć po jego znajomych... fakty są takie, że to nie jego znajomi mają być lojalni wobec Ciebie i że to on Cię zawodzi i robi Ci świństwo w ten sposób. Toteż postaw raz na swoim dziewczyno, bo potem będzie coraz trudniej. Uwierz mi, też kiedyś ktoś próbował mną manipulować....i też znajdowałam dla niego 100 wytłumaczeń... wszyscy byli "źli" i go "namawiali", tylko nie on. A tak naprawdę tylko on.

do wyszlam z kapieli - szanuje Twoje zdanie i napewno masz racje, ale sama wiesz , ze kobiety maja tzw. depresyjny wieczorek, ja mam go np. dzisiaj i wszystko mnie denerwuje.