Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA

MAM DOSC !!! PLACZE !POMOZCIE PROSZEE

Polecane posty

Gość lolitaaa
A tak na marginesie , jesli chłopak sie decyduje na wiazek toi ja nie mowie , ze powinien zrywac z kolegami ani nic takiego. Oczywiscie moze sie z nimi spotykac , ale powinien dotrzymywac słowa , jesli mówi ze zadzwoni lub napisze to powinien tak zrobic.

moj tak samo moich kolezanek nie lubi ..ale jego koledzy oczywiscie sa super ;] pff jasne;/ ciekawe dla kogo;/ nie przepadam za nimi ... i nie bede przepadac :(

Gość lolitaaa
Do wyszłąm z kapieli ja wiem , ze ona ma swój rozum i powinien nim myslec, a nie robic to co z najomi , ale jestem tak na nich wsciekła , ze mi sie wtracaja i niszcza plany ze makabra. I jutro mu powiem on jedzie to sie zegnamy bo ja nie widze innego wyjscia.

Suuuzik - to twoje życie i ty sama decydujesz na co pozwalasz drugim ludziom wobec siebie. Pozwalasz sobą dyrygować, to tobą dyrygują. pI co to za termin "on mi nie pozwala", "nie puszcza mnie" ? Sama się "puść", przecież nie masz 10 lat.

no dokladnie - chlopacy maja prawo spotykac sie z kumplami ale kurcze .. niech nie zapominaja przy tym ze maja dziewczyne;/to ich nie usprawiedliwa do tego zeby nie odbierac tel.chamsko rozlaczac sie i nie odpisywac na ssmsy ;/poza tym jak cos obiecuja to niech dotrzymaja slowa

Suuzik sluchaj sie \"wyszlam z kapieli\" bo to madra babka.. i tym razem tez ma racje zamiast go zadreczac czemu sms nie pisza pozwolcie im sie niepokoic ze to wy tak dlugo milczycie

Dokladnie,ja tez,nawet ucieszylam sie,ze po kilku miesiacach swojego ukochanego kolezke Grzesia zobaczy a on udawal,ze to przeciez z musu..

Gość milczy
idiotki zenada wyjedz na tydz zostaw komore jak mi odpierdalalo tak jak wam to wyjelam karte sim i polamalam a potem oddalam laptopa(mam neta)siostrze ktora jedzie na studia i wraca na wekkend.nie mialam komory tydzien i neta tydzien.pojechalam do siostry do warszawy a ona nie ma internetu i siedzialam wkurwiona...ale spokojna:) skoro jestescie takie glupie to moze pora na drastyczne zagranie.wyrzuc net i komorke i wyjedz na tydzien:P gdy wlaczylam komorke dostalam litanie sms:> a koles chodzil i tykal jak zegarek niestety jeszcze tylko miesiac,zostawilam go

stale zagranie facetow " jezu jak mi sie nie chce z nimi isc na piwo, ale musze , bo juz tyle ni bylem...kurde ale mi sie nie chce, ide zeby odbebnic" \ hahahahahah skad ja to znam ... ida z przyjemnoscia , a udaja , ze tak strasznie sie mecza ;P chyba zeby nam przykrosci nie sprawic

Ale ja go nie zadreczam,gdybym nie napisala mu eska jutro pieklo by bylo bo on tak ma,sama go nie potrafie zrozumiec,niby jest taki kochany,dobry ale numery takie odwala.

Gość lolitaaa
Nie wiem jak wy kochane , ale ja od jutra obieram inna taktyke. Teraz to mojemu bedzie zalezało na tym zeby spedzac czas ze mna a nie mi. Koniec uzalania sie nad tym sylwestrem , jesli jestem dal niego na tyle wazna osoba w zyciu i kocha mnie , to odmowi znajomym i spedzi ta noc tak jak planowalismy. Koniec z obawami co bedzie. Teraz bedzie całkiemk inaczej

Gość ...*
czy ciut nie przesadzasz autorko?...z tą swą rozpaczą... Masz prawdę przed sobą...spróbuj jej się trzeźwo przyjrzeć...z kim wiązałaś nadzieję na być może dalszą przyszłość. Boli? poboli i przestanie z czasem. Może to wydarzenie nauczy cię czegoś. Warto się zastanowić.

Gość Krzywa Zocha
dziewczyno, jak z takiego powodu zrywasz, to co będzie gdy przyjdzie PRAWDZIWY problem w życiu...co wtedy zrobisz?

i moj facet rowniez tak ma ..na dodatek on mnie sprawdza tylko jak jade bez niego na impreze ..ale ja jego sprawdzac nie moge ;/

Gość Krzywa Zocha
Na pewno Ci nie będzie zależało na spędzeniu sylwestra razem? Kogo chcesz oszukać????> Chyba siebie! nie graj za wiele, szkoda życia na taki teatr ;)

to w takim razie jak jutro z nim bede rozmawiac ... to wytlumaczymy sobie wszystko na spokojnie :(musze tylko nerwy opanowac :(

Gość milczy
eh niestety drugi raz musialam komorke zostawic w domu,bo nie moge w kolko karty sim lamac,panie z salonu by sie dziwnie patrzyly,wiec komorke zostawilam,a pojechalam znowu do tej przekletej warszawy. i mialam spokoj a wiecie jak bylego zalatwilam?:P dzwoni do mnie po miesiacu "krecenia" (niby mu sie samochod zepsul,mial 70 km widzielim sie rzadko) dzwoni i mowi mi ze jestem zajebista,ale musi mnie zostawic:( bo to bo tamto i nie ma czym przyjechac:) "kiciu jaki dzis jest dzien?"-pytam anielskim glosem "poniedzialek-odpowiada zbity z tropu "no wiec niewiem co ty do mnie mowisz,bo to od dwoch dni nieaktualne,zdradzilam cie w sobote dorobilam ci rogi,wiec mysle,ze to ja cie zostawilam dwa dni temu" wkurwil sie i przyjechal zlomem w ciagu godziny:D

bedzie mi zalezało, ale przed nim tego nie bede okazywac. Skoro on ma czelnosc mi stawiac warunki to ja tez moge. Zwiazek to nie wojna, ale czasem człowiek musi rozegrac bitwe zeby dojsc do celu.

Lolitaaa trzymam za ciebie kciuki.Moj mi tylko napisal,ze jutro przyjedzi ale ze sprawa do moich rodzicow,jak ja na niego mam spojrzec.Dziekuje wam wszystkim,ze nie bylam sama ze swoimi myslami,kochane jestescie.Tez juz bede twarda,odnajde tamta siebie.

Gość milczy
boli!!!!!!!!jak to cholera boli,nie odpisuje mi szybciej jak za 36 godzin:( i na koniec musi zerwac znajomosc,bo to bo tamto(moj ostatni),wiec ja.... poszlam do jego ulubionej dyskoteki i sie napilam,gdy wlazl przeszlam obok i nie zwrocilam na niego uwagi po czym doprawilam sie setką i wyrwalam chyba z 10 facetow,dodam ze nigdy z nim sie nie umialam rozkrecic i rozluznic wiec tanczylam jakbym miala kija w dupie,tym razem mnie faceci nosili pod sufit na rekach:D:D:D:P hehe oczywiscie pisze od sboty jakies bzdury,ale ja milcze,a opis gg"bo ja kocham oczy twoje,do szalenstwa,do wieczora" ale sie gapil,a pierwszy sms 20minut po tym jak go olalam

Gość nie mogę już dajcie mi na uspo
A podobno kobiety są inteligentniejsze, a jak was czytam, to się wstydze za wlasna plec. On mnie ciagle sprawdza, jak nie odbiore komorki, to bedzie zly na mnie ojej ojej i sie poplacze i ze strachu popuszcze w majty. Nigdzie mi nie pozwala chodzic, a ja jak tak glupia kukla, swojego zdania przeciez nie mam. Żal.pl