Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCIALABYMBARDZOOO

MARZE O TYM,BY PODROZOWAĆ....ALE...

Polecane posty

Gość CHCIALABYMBARDZOOO

nie mam pieniedzy, moi rodzice nie sa na tyle bogaci zeby kupic mi wycieczke do grecji czy egiptu.. a ja tak bardzo marze by zwiedzac swiat.. narazie studiuje ale obiecuje sobie, ze jak zaczne pracowac, bede odkladac,by moc w urlop gdzies wyjechac.. moze uda sie kiedys zabrac gdzies rodzicow...mama nigdzie nie byla.:(

Gość ja tez o tym marze
i zastanawiam sie jakie studia mi umożliwią podróże,jakieś wmiany itp.Oczywiście wtedy sie nie zwiedza,ale sam fakt że sie jest w jakimś obcym kraju....Nigdy nie byłam za granicą

Gość nie musisz miec pieniedzy
sprobuj zaaplikowac gdzies w swiat o praktyke , wolontariat,prace. to cielawsze niz urlop, wszystko mozna przez neta zalatwic , tylko trzeba szukac, miec wiare w siebie, pracowac, uczyc sie - wiem, sprawdzone.

Gość CHCIALABYMBARDZOOO
ja studiuje ale cos co nie umozliwia wymian... :( snia mi sie po nocach podroze... takie moje najwieksze marzenie, poznac obce kultury,swiat...

Gość CHCIALABYMBARDZOOO
wolontariat/praca? ale ja studiuje dziennie, a teraz jestem w trakcie rekrutacji do pracy na ktorej mi zalezy ... ehh... co za zycie.. a mowi sie ze pieniadze szczescia nie daja.. akurat.. dzieki nim mozna spelniac marzenia

mi tez sie to marzy i tez mi sie to marzy nie buj sie moze jeszcze uda nam gdies wyjecha po podruzowac troche :)

Gość CHCIALABYMBARDZOOO
mam taka nadzieje....

Gość tamarra-x
a to takie proste. Ja w czsie studiow pol swiata zwiedzilam. A wszystko dzieki: mlodziezowym obozom, programom au pair, wolontariatom, roznym innym programom. wystarczy sie tylko rozejrzec.

Gość CHCIALABYMBARDZOOO
NA TO TEZ TREZBA MIEC PIENIADZE

Gość tamarra-x
Ja jezdzilam zawsze po najnizzszych cenach. Placilam wlasciwie tylko za obozy ale i tak grosze. Potem to wyjezdzajac bralam sie za prace (opieka nad dziecmi, tlumaczenia) i zarabialam ja. kurde ludzie troche kreatywnosci w zyciu.

Gość Kamilalalala
jedziesz ze mna w wakacje stopem do francji? zwiedzimy stopem francje, znam biegle francuski i francuskie realia, wiec wyjdzie tanio i fajnie ;)

Gość na dziennych masz 3 mies
wakacji, programy walk&travel, wolontariaty, praktyki, stypendia ( szukaj w necie), nie trzeba miec pieniedzy tylko wlasnie kreatywnosc , jak wczesniej napisano. Nie licz na to, ze wysle cie twoja uczelnia i da ci na to pieniadze, szuka sie samemu. I znajduje!