Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _........

czy to mozliwe że mężczyźni sie mnie boją ponieważ jestem ładna i inteligentna?

Polecane posty

Gość _........

nie myslicie sobie że jestem zarozumiała i wpatrzona w siebie. Normalnie nikomu o tym nie mówię raczej odwrotnie. Nie wiem czemu ale żaden facet nie chce sie ze mną umówić, mam wrażenie ze się mnie boją, albo ich po prostu nie interesuję. Jak to zmienić? O co chodzi? Czy któraś z was miała podobnie? A może wypowiedzą się panowie?;)

Gość Questttt
Ja tak mam, że gdy widzę ładną dziewczynę o wysokim mniemaniu o sobie to zazwyczaj poobserwuje ją wizualnie, ale dalej się nie posuwam bo wiem, że takie związki nie maja sensu

Gość męzczyzni lubia ladne
i inteligentne, wiec problem albo w twoim sposobie bycia, allbo masz za maly wybor facetow w najblizszym srodowisku.

Gość whyyy
pokaz swoja facjate to ci powiem dlaczego

owszem, jest w tym coś, że piękne i mądre kobiety onieśmielają mężczyzn, ale nie ma takiej opcji, żeby taka kobieta po prostu nie miała powodzenia, była wciąż sama. Część facetów owszem, stroni od niej z wyżej wymienionych powodów, ale są i tacy, którzy będą ją adorowali i okazywali zainteresowanie. Piękna i mądra kobieta to odwieczne marzenie mężczyzn - tak było, jest i będzie :) Natury sie nie da oszukac. A więc część może i sie nie odważy, ale wielu owszem - na pohybel będzie szło na oślep, bo przyciąganie jest silniejsze :) jeśli Ty u siebie tego nie obserwujesz, to znaczy, że coś jest jednak z Tobą nie tak :)

Gość _........
prosze o poważne potraktowanie problemu Staram się być miła i uśmiechac sie ale to na nic

nie możliwe jeśli nikt nie chce się z Toba umówić to problem leży gdzie indziej mężczyźni lubia ładne i inteligentne dziewczyny, przynajmniej Ci, na których warto zwrócić uwagę

\"Nie wiem czemu ale żaden facet nie chce sie ze mną umówić, mam wrażenie ze się mnie boją, albo ich po prostu nie interesuję.\" sama sobie tu odpowiedzilas ..\"inyeligentna ladna istoto\" //:P az sie boje co odpowiesz.:D:P

Gość _........
odpowiem że nie gryzę po prostu czasami jestem nieśmiała i boje się otworzyć na jakąś ostrzejsza dyskusję

Gość cholerka Jasna
mozliwe. faceci moga czuc sie oniesmieleni. mozesz byc skazana na kolesi typu macho :) byc moze wydajesz sie byc zimna suka noszaca glowe w chmurach?

Gość _........
sumienie k spróbuję z tymi spojrzeniami:) A jak idę do klubu to każdy się klei ale tylko po jedno...

Gość najpienkniejshy
jesli jestes z trojmiasta ja moge zaprosic Cie na ciastko i herbate :)

wiec skad wniosek ze faceci sie Ciebie boja ..skoro jestes niesmiala?

Gość ankietka ....
Autorko zadam konkretne pytanie: na jakiej podstawie twierdzisz, że jesteś inteligentna i ładna? (nie ukrywam, że to podchwytliwe)

oj tam ankietka ..czepiasz sie szczegolow ..ona to Po prostu wie ..:D:D

A jak idę do klubu to każdy się klei ale tylko po jedno... } 😴 I to pisze osoba "inteligentna". 😴

sie nie czepiamy ..ona jest ladna inaczej ..:D i bardzo bardzo yntelygentna:P.. (patrz na "faceci ode mnie uciekaja).. zmykam pa:D

Gość _........
Inteligentna na tej podstawie iż studiuję ścisły kierunek na najstarszej polskiej uczelni(nie chwalę się tym w realu). A ładna dlatego że mówia mi to koleżanki i rodzina (której raczej nie wierzę bo wiece jak to jest z rodziną ;) ) najpienkniejshy niestety jestem z drugiego końca Polski:) Pozdrawiam:)

Gość haslodostepu
autorko nie pochlebiaj sobie:D

Gość ankietka ....
salut. - ;) czyli jak większość prześlicznej urody geniuszy? ;) Heh geniusze właśnie tego nie wiedzą, dlatego też się edukują ... bez końca ... szukają odpowiedzi na swoje pytania ... Co do głupców ... to chyba każdy to zauważył, że mają recepty w każdej dziedzinie i wydaje im się, że wiedzą wszystko... dlatego też nie jest im potrzebny rozwój (rozwijają się tylko Ci, którzy wiedzą, jak mało wiedzą - Sokrates się kłania) To tyle na temat inteligencji ... Co do urody jest dość podobnie ... każda gwiazda ma kompleksy ... i ciągle szuka poprawy urody, a skoro chce poprawiać, tzn, że nie czuje się wystarczająco piękna ... Jedynym sposobem na określenie siebie jest ... przeglądanie się w oczach innych ... Czyli jak szaleją za Tobą faceci, to prawdopodobnie jesteś piękna ... a skoro nie ... to ... Z tą inteligencją podobnie ... po pierwszym zdaniu wnioskuję, że mistrzem pióra nie jesteś autorko ... Raczej umysłem ścisłym także nie, ponieważ logiki, ani analizy ... tutaj nie znajdziemy ....

Gość _........
salut o co Ci chodzi? Sorry ale nie skończyłam polonistyki. Wydaje mi się ze poprawnie piszę

Gość _........
o kurcze ale mi wszyscy pojechali. ankietka .... A uczyć sie uczę bo uważam że tak naprawdę to nawet 1/1000 nie wiem..

23:41 } I już nie chcę mieć z tobą nic do czynienia, mimo że cię nigdy nie widziałem. IQ to może i masz 200, ale oby udawało mi się unikać takich kobiet w swym nędznym życiu.

Gość ankietka ....
Inteligentna na tej podstawie iż studiuję ścisły kierunek na najstarszej polskiej uczelni(nie chwalę się tym w realu). A ładna dlatego że mówia mi to koleżanki i rodzina (której raczej nie wierzę bo wiece jak to jest z rodziną ) Ścisły kierunek studiujesz? Z taką logiką? :O Koleżanki Ci mówią, że jesteś ładna? Nie żartuj ... kobiety nienawidzą pięknych kobiet .... a już na pewno nie prawią im komplementów ... Co do rodziny ,... to tym bardziej nie żartuj ... :O