Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _........

czy to mozliwe że mężczyźni sie mnie boją ponieważ jestem ładna i inteligentna?

Polecane posty

Gość ankietka ....
no właśnie nawet bardziej to stwierdzenie ... niestety ... :O do ankietka ... - hmm nie czytasz między wierszami? Jeśli coś ma postać pytania, to wg Ciebie zawsze tylko pytanie?

Gość 007tytus
Ładne dziewczyny są często puste i tu może trzeba szukać przyczyny....,poprosu nie są zainteresowani

Gość autorko mysle ze masz pewnie
inteligencje, ze tak powiem niefachowo, matematyczną, a nie społeczną. Nie ma faceta, ktorego inteligentna dziewczyna ( zwlaszcza niebrzydka) nie poderwie - mysle,ze sie tego z czasem nauczysz. Trudno mi wymieniac wszystkie metody, bo duzo ich , sa zreszta poradniki na ten temat. W kazdym razie pamietaj, ze na ogol facet lubi miec inicjatywe, albo choc wyobrazac sobie, ze wychodzi od niego. Jest łasy na komplementy, choc sie do tego nie przyznaje.I lubi dziewczyny kobiece - staraj sie taka byc.

Autorko olej posty ankietki- od razu widać, ze dziewczę spędziło na kafe pół życia i tylko pogrąża się w bezsensie. DKMG tym bardziej radzę zignorować;)

Gość ankietka ....
autorko mysle ze masz pewnie - tylko nie zauważyłeś, że inteligencję matematyczno-logiczną (tak się ją określa najczęściej) cechuje (patrz nazwa) logika ... której nikt tu się nie doszuka ... co zatem wyklucza powyższe ....

Gość smutno troszkę
ankietka a Ty należysz do tej inteligencji? Odpowiedz tak lub nie i nie pisz nic więcej

Gość smutno troszkę
Ankietko czy mozesz odp na moje pytanie czy nagle sie mnie wystraszyłaś

tiaa:) ankietka...to który Sylwester na kafe niedługo będziesz świętowała? na gratulacjach nie kończ...proponuję się również uczyć i jednocześnie podziwiać:)

Gość ankietka ....
smutno troszkę - nie ja tutaj zadaje pytania ... I nie muszę odpowiadać na takie pytania, które oczywiście do niczego nie prowadzą ... Bo jeśli nawet odpowiem tak (zostało zbadane) to i tak zapewne stwierdzisz inaczej ... zatem pozostaje to bezsensem ... bo to tylko słowo ... no chyba, że masz argumenty? Bo samo stwierdzenie nie jest wiarygodne ... to może każdy ...

Gość ankietka ....
smutno troszkę - czegóż tu się bać?

misiek a czemu tym bardziej :P jakoś nie widzę argumentów chyba że jesteś kolejnym redtubowcem :P

Gość ankietka ....
smutno troszkę - choć jeśli masz argumenty na nie ... bo zapewne to jest Twoim zadaniem, to chętnie przemyślę... oby tylko były logiczne ... :P

Gość ankietka ....
DKMG - niektórych odpowiedzią na argumenty są tylko wyzwiska ... norma ...

Ankietka to to i ja wiem ale kurde dziś mam takiego czepa że chętnie się z kimś podroczę :P

Gość ankietka ....
Kiedy brak argumentów uaktywnia się taka forma agresji ... To tak jak z dzieckiem ... pozbieraj zabawki! ... odpowiedz: jesteś głupi! ... No i jak tutaj dyskutować? :P

Gość o fuuuuuuuuu
ale nazwanie kogoś redtubowcem to też żaden argument a swoją drogą to nabijanie się ze sformułowania autorki było śmieszne na 1szej stronie na drugiej już dziwne...

pojechaliście po dziewczynie aż przykro, przytaczając "argumenty", którymi możecie się tylko wzajemnie podniecać, a teraz stawiacie się w roli ofiar?...i bardzo dobrze bo właśnie nimi jesteście:)

ankietka racja lae czasami tak dyskusja z dzieckiem może być ciekawa szczególnie jak się przysypia a przydałby się jakiś rozweselacz:P

Gość ankietka ....
DKMG - nie uwierzysz mam to samo ... pewnie Ci pozbawieni logiki mają dzisiaj zły dzień ... :P Tak przypadło ... ;)

Gość autorko mysle ze masz pewnie
do ankietki... Zauwazam, ze autorka nie staruje tu o nagrode Gaussa czy medal Fieldsa. Prosi o poradę jak poderwac faceta, wiec zyczliwie odpowiadam, nie wnikajac w subtelnosci co do precyzyjnego okreslenia rodzaju jej inteligencji. Prawdopodobnie jej inteligencja ze wzgledu na rodzaj studiow jest powyzej sredniej krajowej, uroda byc moze tez ( czemu nie mam jej wierzyc) - dlatego się dziwi, ze inne dziewczyny facetow mają, a ona nie. Zastanawia sie nad problemem i prosi o radę - i chyba nad tym sie skupmy. Moze za maly luz? Moze sposob mowienia nie taki? Wiele moze byc przyczyn...

Gość _........
Ankietko nikt nie nazwał Cię głupią a widze ze bardzo na to czekasz aby móc na kimś wyładować swe złości i frustracje Dobranoc

Gość ankietka ....
smutno troszkę Ankietko czy mozesz odp na moje pytanie czy nagle sie mnie wystraszyłaś" Hmm ... i co na tym koniec? Gdzie ta fala argumentów? I uprzedzam ... zaprzeczenie, to nie jest argument ... wyzwiska także ..

;) no i trochę powagi -nad poziomem słów boleje gość, który pisze posty typu:" jesteś zarozumiała i wyżej srasz niż d**ę masz, więc inteligentna nie jesteś i ładna raczej też nie, ale nastrój mi poprawiłaś"

o fuuuuuuuu redtubowiec to określenie faceta a raczej chłopaczka który się jara tym że jakaś laska napisze żę jest ładna i natychmiast staje w jej obronie, nie analizując nawet przyczyny konfliktu. misiek nie rób z siebie większego dupka niż jesteś ankietka to chyba przez ten nastrój świąteczny ci alogiczni nie potrafią sobie tego wszystkiego w głowie pomieścić

Gość crosss
Autorko dobrze ze nie dyskutujesz z Tymi dwoma udanymi rozmówcami dzieki temu ukazałaś kto ma klasę:)

Gość ankietka ....
autorko mysle ze masz pewnie do ankietki... "Zauwazam, ze autorka nie staruje tu o nagrode Gaussa czy medal Fieldsa. Prosi o poradę jak poderwac faceta, wiec zyczliwie odpowiadam, nie wnikajac w subtelnosci co do precyzyjnego okreslenia rodzaju jej inteligencji. Prawdopodobnie jej inteligencja ze wzgledu na rodzaj studiow jest powyzej sredniej krajowej, uroda byc moze tez ( czemu nie mam jej wierzyc) - dlatego się dziwi, ze inne dziewczyny facetow mają, a ona nie. Zastanawia sie nad problemem i prosi o radę - i chyba nad tym sie skupmy. Moze za maly luz? Moze sposob mowienia nie taki? Wiele moze byc przyczyn..." Ok ... to po kolei ... "autorka nie staruje tu o nagrode Gaussa czy medal" - chyba nikt nie miał zamiaru jej go nadawać ... :P "Prosi o poradę jak poderwac faceta" - zacząć myśleć .. znaleźć problem (nie sztuczny, jaki sobie stworzyła, tylko ten prawdziwy) i z nim walczyć ... Uciekając w jej stwierdzenie szkodzi tylko sobie ... "Prawdopodobnie jej inteligencja ze wzgledu na rodzaj studiow jest powyzej sredniej krajowej, uroda byc moze tez ( czemu nie mam jej nie wierzyć) - prawdopodobieństwo jest znikome ... inteligencja tutaj by się uaktywniła ... a wręcz mamy samo zaprzeczenie takowej ... brak logiki, analizy sytuacji, prawdopodobieństwa jej stwierdzenia .. o stylu pisania nie wspomnę .. O rzekomej urodzie wie od rodziny i koleżanek - A to już samo się podsumowuje ...

jara się? redtubowiec?- wspinamy się na wyżyny co :D?, ale ok niech będzie twoim stylem;) więc śmieszny cweliku ani się jara, ani nawet w gruncie rzeczy staje w obronie tylko się z wami bawi:)

Gość ankietka ....
crosss - może jakieś argumenty? Naprawdę tak Cię zaskoczyło, że ktoś odpowiedział na post autorki? I to niby oznacza brak klasy? Może zapoznaj się z terminem: forum... Poza tym ... ktoś kto wchodzi tylko po to, aby bez argumentów coś zarzucić ... nie biorący udziału w dyskusji ... wyskakuje na temat klasy rozmówców? To paradoks ... :O