Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość network

internet zasłania waszą prawdziwą twarz

Polecane posty

Gość network

jeśli można było by was spotkać w realu , większość z was okazała by się żyjącymi pustakami bez wyrazu

Gość pustakapusta
no niestety ..taka prawda..

Gość i za to go kochamy

Gość network
reszta patrzy jak jedziecie po sobie, chowając się jak szczury w piwnicy za ekranem , rajcujecie się nieszczęściem innych , a szczęście dla was nie istnieje , chcecie pociągnąć w dół wszystko co was otacza , wszystkie tradycje , wszystkie uczucia i wszelką wiarę ---oto obraz prawdziwego nowoczesnego internauty

Gość myślę ze
jest inaczej

jeśli można było by was spotkać w realu , większość z was okazała by się żyjącymi pustakami bez wyrazu rozumiem, ze ty nie jestes taka osoba i teraz pokazesz nam swoja prawdziwa twarz, tak? :-)

Gość network
ja z was szydzę , dostarczacie mi porcję "doładowania humorzastego" i to jest moja twarz , bez ściemy ;)

reszta patrzy jak jedziecie po sobie, chowając się jak szczury w piwnicy za ekranem to przedstaw nam alternatywna forme komunikacji po przez neta ...to sprobujemy ja zastosowac :D oczywiscie na potrzeby nie bycia szczurami :P zaekranowymi :P

Gość network
internet to wasza podstawa w celu kontaktów , w realu nie macie na to szans , bo musielibyście się pokazać z prawdziwej strony, a każdy wie jak ona wygląda :)

internet to wasza podstawa w celu kontaktów , w realu nie macie na to szans szans na co ? ??????? na kontakty z ludzmi ? znajomosci ? miłosc ? ????????

network internet to wasza podstawa w celu kontaktów , w realu nie macie na to szans , bo musielibyście się pokazać z prawdziwej strony, a każdy wie jak ona wygląda dlugo nad tym myślałeś? hmmm nie... już wiem.. myslenie nie jest twoja mocną strona.... :P

Gość network
po co się wysilać , lepiej włączyć ekran , tak samo jak wyłączyć jeśli ktoś mi nie pasuje , "pstryk i nie ma cię" heheheh

network po co się wysilać , lepiej włączyć ekran , tak samo jak wyłączyć jeśli ktoś mi nie pasuje , "pstryk i nie ma cię" heheheh rozumiem ,ze wlasnie tak robisz.. pstryk.... :P

network czuc od ciebie na kilometr przesiakniecie bajtami i pluginami :P nie dosc ze jestes skazancem i przegrancem internetowym to na dodatek chcesz zarazac innych swoja maniakalno obsesyjna potrzeba netowania za wszelka cene.... nie z nami te numery ..:P

Gość jak by intrnet nie zasłaniał
mojej twarzy to miałabyś na butach śniadanie :classic_cool:

Hmmm ktoś tu chyba miał ambicje dostać się na psychologię, ale okazał się takim tępym, niereformowalnym, płytkim zjebem, że go nie przyjęli ;P I teraz prawi mądrości na fotum :D Kochanie, w dupie mam Twoje zdanie. Zapraszam na spotkanie w realu, zobaczymy wtedy kto się tu czuje pewniej

Gość network
istotko , psychologia jest to nauka prosta jak ty , zapamiętaj to sobie :)

hehehe no skoro TY TAK MÓWISZ... :D O boshe, jak ja lubie z samego rana spotkać jakiegoś nawiedzonego moralizatora w necie... Prawie zawsze się jakiś taki samotny zjeb znajdzie, który myśli, że jego zdanie może cokolwiek zmienić :D

Gość network
nie mam zamiaru nic zmieniać, jak już pisałem dostarczacie mi rozrywki a poza tym nie wiem co to jest samotność , wiec bardzo mi przykro :)

nie mam zamiaru nic zmieniać, jak już pisałem dostarczacie mi rozrywki a poza tym nie wiem co to jest samotność , wiec bardzo mi przykro a tak w zasadzie, to co chcesz osiagnac swoja obecnoscia w internecie? :-) bo chyba zdajesz sobie sprawe, ze teraz szydze z ciebie :-)

\"chcecie pociągnąć w dół wszystko co was otacza , wszystkie tradycje , wszystkie uczucia i wszelką wiarę ---oto obraz prawdziwego nowoczesnego internauty\" dlaczego internauty?;> raczej polaka :D albo chociaz moich somsiadów :D

Gość network
niestety muszę was teraz opuścić , a wy pamiętajcie by nie "obniżać poziomu" hehehe :) narazie

niestety muszę was teraz opuścić , a wy pamiętajcie by nie "obniżać poziomu" hehehe narazie zawsze sie tlumaczysz ze swoich planow? ;-)

a moze temat toipiku powinien brzmiec..." internet zasłania moja prawdziwa twarz" może powinieneś mówić w swoim imieniu... a nie za wszystkich... Rozumiem,ze masz bogate doświadczenia w sieci... i nie sa one nazbyt przyjemne.. ale skoro tak .. to co u licha tu robisz?

Gość network
na pohybel cynikom ;)