Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuweta hitlera

Pociagają mnie brzydcy mężczyźni...

Polecane posty

Gość kuweta hitlera

Nie wiem czemu, ale tak już mam. Jakoś bardziej kręcą mnie ci o nieciekawych rysach twarzy, a już tym bardziej ci po 40-tce. :D Ważne, żeby tylko byli szczupli... Wiem, że to nie problem, ale nie mogłam się z Wami nie podzielić taką nowiną. :classic_cool:

Gość majka53637
heheh tez tak mam:)

Gość dreamlover
Szczerze mówiąc mnie też, byleby byli szczupli i wyżsi ode mnie. No i nie około 40:P

Gość kuweta hitlera
ooo, to fajnie, że jest nas więcej :P może nam się mężczyźni na tym forum przestaną dołować... ;)

czyli kłamiesz :O bo podobają ci się przystojni mężczyźni ale odbiegający od lansowanej w mediach mody na metroseksualizm... co nie zmienia faktu, że właśnie są przystojni pewnie wysocy itd bo to że jacykow czy tam inny dyżurny stylista tvn nie umieściłby kogoś na okładce to nie znaczy że jest brzydki

Gość ciepła klucha...
myrevin, seksiaku, poka fotę 👄

ze niby ja klamie czy jak? jesli to bylo do mnie to wyobraz sobie Ktosiu iz mam prawie 180 cm wzrostu ,jestem niezla laska a mam meza o wzroscie 168 cm w tym niegrzeszacym uroda.za to bije z niego pewnosc siebie,meskosc i ogolnie szaleje za nim:)):)

Gość ŻK..........
A to masz wielkoluda. :D

Gość hthrhrh
a to świadczy o tym, że naprawdę muszą się kochać... :) 🌼 wzrost nie jest taki wazny

Gość Tomeksi
Czyli lubicie pasztetow

Gość gfergeg
o cholera!TEMAT Z 2008 ROKU...I NA DODATEK TO JA JESTEM TA ZYRAFA....180 CM....JESTEM W SZOKU,BO RAZ NA 3 MIESIACE TU WCHODZE I AKURAT TEN TOPIK:) TAK CZY TAK-U NAS BEZ ZMIAN...MILOSC NADAL KWITNIE;) POZDRAWIAM ZYRAFY I BORSUKI:)