Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta___27

ale dziwnie się układa czasami...

Polecane posty

Gość Aneta___27

Chodziłam do szkoły podstawowej z takim Piotrusiem, małym i chudym. Podobałam mu się i wtedy tak nieśmiało do mnie startował, pamiętam jak kiedyś gdy odwołali nam jakąś lekcję i czekaliśmy na następną, siedząc całą klasą na trawie na boisku, głaskał mnie po plecach i bawił się włosami, włozył mi nawet lekko rękę pod bluzkę z tyłu na krzyżu i głaskał mnie. Mielismy wtedy po ok. 13 lat. Ja odczuwałam brak zainteresowania nim, ale starałam się być grzeczna i miła dla niego. Wiadomo - wtedy były takie czasy, że to fajnie było mieć swoich adoratorów. Oczywiscie nigdy sie nie pocałowalismy, nic z tych rzeczy, w koncu byliśmy dziećmi. Teraz mam 27 lat. Parę dni temu koleżanka mnie zapytała "widzialaś Piotra na n-k? ale przystojny!". Weszłam i szczęka mi opadła. To nie tamten Piotruś. Ten Piotr ma gdzieś ze 190 cm, szerokie bary, ciemną cerę i twarz taką że niejeden facet by się zabił żeby tak wyglądać. Jest nieziemsko przystojny. A ja po prostu... zachorowałam. Nie mogę przestać o nim myśleć. Jak to dziwnie się układa - on - ten o którym teraz dosłownie śnię - kiedyś mnie dotykał! Ja go wtedy nie chciałam, a dziś ja sama się dotykam myśląc o nim! Odczuwam coś w rodzaju żalu że wtedy go nie zatrzymałam, ale w sumie co mogłam zrobić, byłam dzieckiem. Teraz pewnie ma setki adoratorek i każda go chce. Absolutnie zachorowałam na niego!!! Napisałam do niego... Odpisał... Zobaczymy co dalej. Tak tylko chciałam o tym opowiedzieć.

Gość Aneta___27
Napisałam że bardzo się zmienił i czy mnie pamięta. :)

Gość 007tytus
Brawa za odwagę!A co ma być to będzie powdrawiam :-)

Gość Aneta___27
Hmm... A skąd ja mogę wiedzieć czy się spotka. Tak, pamięta mnie. Ja go widziałam jakieś 2 lata temu, ale nie myślalam że to on, tzn coś mi świtało że podobna twarz do kogoś.... Jechałam wtedy z moim ex samochodem, a naprzeciwko na światłach stanął samochodem On, przyglądał mi się, ja jemu, a gdy nas mijał to uśmiechnął się i pomachał. Mój ówczesny facet był wściekły że uśmiecham się do obcych. Zapamiętałam tamto, bo to był jeden z najprzystojniejszych facetów jakich widziałam. A teraz się okazuje że to Piotr.

Gość Aneta___27
czyli on mnie poznał

Gość Aneta___27
marzę by znów drapał mnie po plecach... :(

Gość sabrineczka
widzisz tak to czasami bywa, ze ktos kiedys nie byl wary naszej uwagi, ale czas moze zmienic wszystko, ludzie sie zmieniaja, poza tym wtedy mial 13 lat a teraz to dorosy mezczyzna a ze bardzo przystojny:):) jezeli nie masz nikogo to uderzaj :) powodzenia:)

Gość Aneta___27
Podszywko, on mnie nie drapał tylko głaskał. Wtedy to mnie wkurzało, a dziś ... ach.... wspominam to z rozrzewnieniem :D "ale jak byś z nim była to byś go wykończyła i ani by nie urusł aniy by niew wyprzystojniał bo babę by już miał i męczyła by go... i nie miał by siępo co starać" :P Masz rację. Nie ma tego złego...

Gość sedekatwfarate
ironia losu , co? i co Ci odpisal ?:D:D:D

Gość sabrineczka
tez jestem ciekawa co odpisal:)

Gość Aneta___27
Tylko że ja się zawsze bałąm bardzo przystojnych facetów. Wydawało mi się że są niewierni. Unikałam takich. A teraz.. no normalnie zachorowałam! :D Kto by pomyślał że wtedy jakieś chłopczyk który do mnie uderzał, taki niepozorny, za kilkanascie lat bedzie tak przystojnym facetem, że nawet jego spojrzenie na światłach będę pamiętać parę lat. Nikt z was nigdy nie miał takiej... "obsesji"? :)

Gość Aneta___27
Jako że mam tam konto prawie fikcyjne - tylko imię (jako nazwisko też imie) bez zadnych zdjęć i danych, do tego nie znajduje mnie w wyszukiwarce itd, tak tylko żeby czasami podpatrzyć znajomych :P , napisałam do niego "Bardzo się zmieniłeś. Pamiętasz jeszcze Anetę z którą chodziłeś do podstawówki?". A on odpisał "Do klasy chodziłem z dwiema Anetami, którą jesteś Ty?". (to prawda, była jeszcze jedna Aneta). Odpisałam "A którą pamiętasz bardziej?". Bedzie kiepsko jesli się okaże że ma dziewczynę lub żonę. :O

Gość sabrineczka
i co dalej??? bo mnie to interesuje:]

Gość
Oj tak, oj tak. Pamiętam czasy kiedy to będąc cichym, nieśmiałym i chudym jak patyk nie miałem powodzenia. Uśmiałem się jak fretka (w duszy jeno - choć wszak gentlemanem bć nie warto, warto takiego udawać czasami) , kiedy jedna z dawnych gwiazdek klasowych maślane oczy po latach zaczęła robić. Niestety i przebieg za duży i czasu inne... :D

Gość luluuuuuuuuuuuuuuu
wiesz,realnie patrząc on ma 27lat,jest przystojny i z pewnością ma dziewczynę

"Chodziłam do szkoły podstawowej z takim Piotrusiem, małym i chudym (...) Mielismy wtedy po ok. 13 lat. (...) Teraz mam 27 lat. Parę dni temu koleżanka mnie zapytała "widzialaś Piotra na n-k? ale przystojny!". Weszłam i szczęka mi opadła. To nie tamten Piotruś. " to mnie rozbroiło :) a co, myślałaś, że on przez całe życie pozostanie mały i chudy jak 13latek? :D