Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Jabłko...05.10.1990

Nie które kobiety podrywają facetów,a powinny po czekac,bo to mężczyzna ma wyjdź

Polecane posty

Gość fajne laski

Gość no taaa faktycznie

\"e,głupio jednak wygląda.\" głupio wygląda bo przez kilkadziesiąt lat nie uda się usunąć kulturowych naleciałości i innych podświadomych bzdetów ukształtowanych przez kilka tysięcy lat patriarchalnego społeczeństwa :O znaczy ciągle jesteś nastawiona na dominację mężczyzn :P i pewnie do śmierci się tego nie pozbędziesz :P ale może twoim wnuczką już się w głowie poprzestawia :P

Ja podrywam pierwsza bo trzeba sie spieszyc. Facetow jest mniej niz kobiet, do tego jesli odrzucic glupich, garbatych, alkoholikow, dewiantow, brzydali i chamow to zostaje tych normalnych tylko garstka:P

Gość Podetrzyj nim zada.
No, a jak facet który mnie nie podrywa mi się podoba? To co? Mam stać jak taka cipa i czekać wieczność, aż do mnie podejdzie? Hahaha! Kochana, życie jest za krótkie, szkoda czasu! A facetów jest całe mnóstwo do poderwania! :D

Gość MonsterCookie
Ależ 'inteligentny' nick ma ktoś nade mną... Normalnie 'błyszczy'. Natomiast z treścią postu tegoż 'inteligenta' się zgadzam. :]