Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_77

czy zrobiłam źle ?

Polecane posty

Gość daria_77

czesc. mam problem - jak kazda/kazdy z Was tutaj. jestem z moim chlopakiem jzu 2 lata ma On siostre ktora od kilku miesiecy spotyka sie z pewnym chlopakiem... czasem jestesmy w 4 w ich domu no i ten jej chlopak ciage rzuca sie o kase, np jak zamawiamy pizze i nie damy mu 10 gr. ( doslownie 10 groszy - nie przesadzam) to od razy sie pluje ze jestesmy zlodziejami niby do jaj ale wiem ze serio ma cos na mysli.. tez nas obraza ( mnie i mojego chlopaka) ostatnio kupilysmy se wino z ta siostra a chlopacy pili piwo no i ten chlopak tej dziewczyny wieksze pol wina wypil sam z Kasia. juz nie wytrzymalam i tez mu napisalam ze chce polowe kasy za to wino ( skoro on umie sie o kazdy grosz upominac to ja tez musze zaczac) no i od tego sie zaczelo .... zaczelismy sie klocic On w pewnym momencie mnie obrazil i to dosc mocno , bardzo mnie to zabolalo... z tych nerwow zamiat se dac spokoj to tez mu powiedzialam kilka nie milych slow . teraz jestesmy pokloceni wszyscy . Kasia ( siostra mojego chlopaka) oczywiscie trzyma strone swojego faceta no a moj facet zamiast powiedziec do sluchu tamtemu to prawie wcale nie zareagowal... ehh ciezko to wytlumaczyc ... jesli ktos cos z tego zrozumial to blagam o pomoc... glupim komentarzom -DZIEKUJE ;]

Gość daria_77
no prosze napiszcie cos...

Gość cosinuss_
o kurcze.no masakra miec takich znajomych.ja mam taka kol.jak robimy u mnie jakis mally zlocik znaomych to skladamy sie na alko.ona zawsze krecila nosem,a jak jej sie zdarzalo owy alko kupic to zawsze musielismy jej placic co do grosza.az raz cos jej odbilo i zaprosila nas do siebie i wypomniala ze u niej na imprezie za alko placic nie trzeba.no ale to juz troche inna hist. moze ogranicznie kontakt?wiem,ze sisotra i fajnie miec jakas parke druga do towarzycha,ale teraz klocicie sie przez sknere.

Gość odjechana historia

tak to już jest z takimi ludźmi... i myślę, że nie zrobiłaś źle. wręcz przeciwnie.

Gość daria_77
no a co najgorsze to ta siostra ciagle narzeka na tego swojego... zawsze ja ja sluchalam, doradzalam i w ogole. a teraz ma mnie w dupie a do tego jeszcze powiedzieli ze jak kupowalismy pizze i byly tam 4 kawalki to ja z moim bralismy te 2 wieksze a im "sciepy" ze niby my 60% a Oni 40... nigdy nam uwagi nie zwrócili , poza tym nie zrobilismy tego specjalnie... kiedy ten koles nawet myslal ze sie w nim zakochalam... ;/ dzieki ze napisalas ;** ps. no juz sie nie widujemy

Gość daria_77
nie widujemy sie w tym sensie ze siedzimy razem... no ale do mojego chlopaka pojade w najblizszym czasei i boje sie ze ich tam spotkam i co mam wtedy powiedziec? zrobic ?

Gość
Ło matko. :o Po cholerę wam tacy znajomi? A jak już - niech każdy płaci za siebie.

Gość
W sensie: kupuje sobie.

Gość daria_77
no tak tylko ze nie jestesmy tacy ( ja i moj chlopak) ze zamowimy se np juz ta pizze a sie z Nimi nie podzielimy... albo bedziemy sami jesc... ( co prawda oni by tak zrobili ale mniejsza o to :D )

Gość baranekk
nic nie rób zachowuj się normalnie tylko nastepnym razem nie bierzcie nic razem (każdy płaci swój rachunek) może coś pomoże

Gość no problemos
bierzesz więcej i jeszcze ich skrobiesz na kasę tak to pokaż

Gość ale psychole

Gość daria_77
nie rozumiem ostatniej odpowiedzi ...

Gość daria_77
no ok... a co mam zrobic z tym ze moj chlopak nie zareagowal na obrazanie mnie ? to bylo serio bardzo przykre przesadzil na calej linii , wczesniej jak z tym kolesim gadalm to tez cos glupiego na mnie/ o mnie powiedzial i moj Kuba nic nie zrobil a teraz? teraz to wypadaloby cos powiedziec...

Gość daria_77
helloooo jest tu ktosjeszcze ?? no prosze Was ....

Gość baranekk
no i tu sie robi problem... ten facet to nie facet ze nie zareagował!!!

Gość daria_77
tym bardziej ze daje mu dos widoczne znaki ze nie podoba mi sie ze ma to gdzies... Ona twierdzi " Oni sa nienormalni " jak mam na niego wplynac ??

Gość kochajaacy
my faceci czasami lubimy "na złość" się nie odzywać;P