Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TargSromowychWarg

Wigilia firmowa

Polecane posty

Gość Maria

Za

- pyszne jedzenie

- super lokalizacja (my mamy zawsze w Best Western Premier)

- świąteczna atmosfera

- można lepiej się poznać, dobra integracja firmy,

Przeciw? Chyba nie mam

Gość Ulka

Ja uwielbiam takie spotkania wigilijne z firmy bo zawsze gdzieś są organizowane poza pracą.  W  zeszłym roku byliśmy w SALIO EQUISPORT RESORT niedaleko Łodzi i powiem wam, że imprezy firmowe łódź w SALIO to niezapomniany czas spędzony w gronie pracowników. Jeżeli ktoś tam jeszcze nie był to polecam serdecznie. 

Gość Barbara

U nas może nie tyle wigilia co spotkanie świąteczne jest co roku. W tamtym roku firma Amer Event zorganizowała nam wieczór tematyczny na Dzikim Zachodzie. Mieli dekoracje, muzykę, animatorów, jedzenie. Wszyscy angażowali się w zabawę. W tym roku też będą nam imprezkę organizować, podobno ma być jakiś miks turniejów. Już nie mogę się doczekać 🙂

Gość Betka

Jestem za Wigilią firmową, jak ma się fajnych ludzi to z miłą chęcią można w niej uczestniczyć. W tym roku mamy już w połowie grudnia spotkanie, wiem, że już catering Blue jest zamówiony, także nie zabraknie barszczyku pierogów i innych przysmaków z wigilijnego stołu 🙂 

No Wigilia firmowa nigdy nie jest łatwym przedsięwzięciem, tak jak zostało wspomniane, nie wszystkich w firmie da się lubić. Jednak Wiglilia to chyba właśnie taki czas, żeby na bok odłożyć jakieś niesnaski. My w tym roku na Wigilię firmową dla szefa zamówiliśmy kartkę ręcznie robioną przez   https://www.papercard.pl/ Ponieważ robią naprawdę przepiękne rzeczy, nietuzinkowe i niepowtarzalne. I wszyscy się tam podpiszemy 🙂 Mamy spoko szefa więc wszyscy przystali na tę propozycję. Kartka solidnie wykonana, jest wręcz urocza, z motywami naszej firmy i w kolorystyce naszego logo itp. Poza tym nasze zlecenie zostało szybko i bezproblemowo zrealizowane. Zamówiliśmy wcześniej i teraz mamy już z głowy prezent. Więc moim zdaniem Wigilie firmowe mogą być spoko 🙂

Gość noraJ

Jak chcecie uświetnić taką firmową imprezę świąteczną wystąpieniem jakiejś gwiazdy czy poprowadzeniem przez nią imprezy to ja mogę doradzić agencję Personal Reactor. Współpracują z wieloma gwiazdami, m.in. konferansjerami i prezenterami, tak więc warto sobie ich ofertę sprawdzić, tym bardziej, że stawki maja sensowne.