Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitaaa

Prosze, doradzcie mi

Polecane posty

Chodzi o sylwestra. Ja i mój chłopak juz mielismy wszystko zapanowane,doslownie wszystko, mielismy isc wieksza paczka do znajomych. I nagle on do mnei wczoraj dzwoni i powiadamie mnie , ze jedziemy na pare dni do wiekszago miasta na sylwestra. Nie pyta sie mnie o zdanie tylko poprostu orzeka mi to i juz, a dlaczego tak zrobił , bo jego koledzy jada to my tez musimy i juz. I ja mu spokojnie mówie , ze ja poprostu nie moge , a on mi stawia ultimatum , ze mam tak zrobic zebym mogła , bo on i tak pojedzie ze mna czy bez. I co teraz zrobic. Ja poprostunie moge jechac i to az na 4 dni , a on sie z tym nie liczy.Powiem mu dzisiaj ze taki dzien powinnismy spedzic razem a nie on tam a ja tu i jak pojedzie to juz koniec.

Gość black cobraaa
a to jest aż taki ważny dzień że trzeba go spędzić razem? ja w zeszłym roku musiałam iść do pracy w Sylwestra na całą noc, mój ówczesny chłopak rzucał fochami bo miał w planach jakąś imprezę u swojego kumpla, ale wkońcu poszedł sam, nic mu sie nie stało a nowy rok i tak uczciliśmy sobie razem następnego dnia

Gość myślę ze
jedź i to koniecznie -może tam poznasz faceta ,który bardziej uwzględni twoje zdanie w związku . Ajego już tylko można wykorzystać bo i tak niewiele się da zrobić (ten typ tak ma)

Ale chodzi o sam fakt , ja teraz wychodzi na to ze zostane tutaj i bede swieciłą oczami dlaczego on tam a ja tu ;/

black cobra tylko wiesz skoro mielismy juz zaplanowane , a on mi nagle wyskakuje bo jego koledzy jada to my tez musimy to kur***a mnie złapała. Nie jest to az tak wazny dzien ale skoro i ja i on mozemy sie pobawic to dlaczego to mamy robic osobno.

Tylko ze on wie doskonale, ze ja nie moge, bo poprostu nie mam jak . To jest az do niedzieli wyjazd , a ja w piatek juz mam pełno spraw do załatwienia :(

jeśli nie masz ochoty jechać, mieliście inne plany, a jego propozycja to nie miła niespodzianka tylko jego widzi mi się, to idź sama. jak jest dupkiem, to niech jedzie z kolegami. takie moje zdanie.

dokładnie, to jest tylko i wylaczne jego wymysł, bo koledzy jada. A on nie mysli, ze taki wyjazd na pare dni wiaze sie tez z kosztami, i co z tego, ze bedziemy u jego znajomych , pieniadze trzeba miec, a ja teraz nie mam na tylke kasy zeby lekka reka wyrzucic w błoto z 300 zł. Na ta impreze któa mielismy robic ze znajomymi kazdy miał cos przyniesc do jedzenia i jaka jedna butelke jakiegos alkoholu wina lub wódki. A tu on nagle wymysla takie cos ze lekko trzeba miec z 300 zł

No i zerwałąm ze swoim dzisiaj .Juz nie moim. Powiedzial , ze on nie bedzie siedzial i sie nudzil tylko dlatego , ze ja nie moge jechac, nie bede z takim człowiekiem wiec mu powiedzialma nara chociaz to baaardzo boli.

Kurcze napisze bo musze gdziec to wykrzyczec. Zadzwonil do mnie zebysmy sie spotkali i spokojnie porozmawiali , zgodzilam sie . dzwoni on do mnie okolo 15 i mowi ze siedzi u kumpla i mam przyjsc , ja mu na to , ze bylismy umowieni we dwoje , a nie jeszcze jego kumpel i czy moze od niego wyjsc na chwile to porozmaiwamy, a on mi na to ze nie i ze ja mam przyjsc. Ja mu powiedzialam ze nie a on do mnie z tekstem ze i jak nie chce to nie , on kumpla nie zostawi.