Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet29lat

w dupie mam te święta

Polecane posty

Gość facet29lat

pierwsze samotne od wielu lat. samotne znaczy bez polowki

Gość myślę ze
o matko ,chyba masz jeszcze rodziców??

Gość network
a święta maja ciebie w dupie

Gość facet29lat
mam rodzicow i cala tam rodzinke ale to nie to samo, nic tylko sie nachlac ale ile mozna

Gość facet29lat
minelo 4 miesiace a ja nadal o niej mysle. masakra

Gość dlaczego tak traktujecie
święta?? Moze by tak pójść do kościoła pomodlić sie, w końcu tu chodzi o Boże Narodzenie. Magie swiat odnajduje sie w sobie, nalezy czerpac z tego ze sie ma riodzine, docen to bo za jakis czas moze zabraknac tez rodziców.

Gość network
te egoistyczne małe istotki nie wiedzą co to są święta i łączą je tylko z wyimaginowanym swoim "ja" ;)

Gość facet29lat
nie jest to takie proste. ostatnie swieta byly nieciekawe. roznica zdan miedzy rodzicami a mna. i niestety juz nigdy nie wroci do "normalnosci"

to moze w te swieta warto to naprawic?? chociaz raz w roku moglibysmy pomyslec o innych a nie o sobie - sluszna uwaga do góry

na jednej miłosci swiat sie nie konczy, widocznie nie była dla ciebie nie warto plakac po kims kto juz nie wroci, trzeba zyc dalej najlepeij jak sie umie a nie uzalac sie nad soba.

Gość czeba było
mnie bardziej adorować ot co !!!

Gość lleczko moja
facet,posłuchaj,jest okazja,żeby pojednać się z rodzicami.Zrób to,nie wiesz,jak długo jeszcze będą żyć.Mój chłopak ma 27 lat ,w zeszłym roku w same Święta nagle zmarła mu matka,nikt się nie spodziewał-niby zdrowa była,z domu zabrało ją pogotowie,bo zemdlała i ..już nie wróciła

Gość łajt krysmas
Ale z was korki przecież to czy święta będą spędzone w miłej atmosferze i będą miały w sobie magię zalezy w dużej częsci od was samych ale nie, po co się staraćv? Wystarczy wypiąć się do góry dupą i zrzędzic jakie te święta są beznadziejne:O Ruszyć dupsko i matce pomóc a nie lenić dupe przed kompem

pozdrawiam siedzacych samemu na swieta, moze pogadamy na forum zamiast czekac na 1sza gwiazdke?

a ja tam się cieszę na święta; zadziałała Magia Świąt - spłuczka mi się SAMA NAPRAWIŁA! it\'s a miracle!!!

Gość łajt krysmas
Agnie:D

no pewnie, że rewelacja:p mało co mnie tak wkurzało, jak ta spłuczka, z którą już długo walczyłam; a do świąt jeszcze czas jest, kto wie, co mi się jeszcze przydarzy? ;)

Gość minni
współczuję Ci z całego serca ....nie ma nic gorszego jak ciągły natłok myśli o kimś kyo ma Cię w d... mnie to męczy już 7 miesięcy

wredny -----------> oczywiście, mam też swoje problemy, jak jeden palant, co to się okazało, że to nie palant, ale wręcz - palantir, serce mi krwawi, itd. ------------ co nie zmienia faktu, że wrednie cieknąca spłuczka mnie wkurza, a spłuczka naprawiona mnie cieszy :)