Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek 1987

Jestem zazdrosna o komentarze ktore moj facet dodaje swoim kolezankom

Polecane posty

Gość kasiulek 1987

Wczoraj przyłapałam go na tym gdyż weszłam na jego konto na NK i jakaś pinda podziękowała mu za komentarz. Weszłam na jej zdjęcia i zobaczyłam, że wpisał jej że wygląda pięknie😠 Jak on mogl !! Od razu zrobilam mu awanture i kazalam mu wykasowac ten komentarz z jej zdjecia. Powiedzialam mu ze sobie nie zycze by tak robil. A w ramach rewanzu musial mi dac odpowiednio ladny opis do jednego z moich zdjec bo zle sie poczulam z tym. Jakim prawdem facet mogl dac taki komentarz obcej dziewczynie ? Przeciez to nie fer :-o Dzis od rana mam do niego focha, niech wie ze ja tego nie akceptuje i nie wolno mu tego robic :-o Ale jakim prawem on mial czelnosc dawac jakiejs pindzie komentarze????

Gość od samegoi rana...
nie pokazuj tak zazdrosci bo facet uzna ze ma za mozna pozycje w zwiazku i kopnie cie wtylek ;) wyluzuj

Gość od samegoi rana...
za mocną* ;)

Ja pierdole, puknij się w łeb. Jeśli ma jakąś koleżankę, która naprawdę jest ładną dziewczyną i pięknie wyszła, to niby dlaczego ma jej tego nie napisać? Wg Ciebie oznacza to od razu, że chce ją bzyknąć? Ale nie, zaraz będą lamenty \"jak on mógł, toż to przecież zdrada już jest!!\"

Gość kasiulek 1987
Ale ja sobie nie zycze aby moj facet dodawal komentarze jakims obcym zdzirom. Co z tego ze jest ladna ? Jest ze mna i to ja dla niego mam byc ladna a nie jakas obca szmata :-o Na dodatek to wszystko widziala moja mama i teraz o nim ma takie a nie inne zdanie a jak przyjdzie do mnie to chce z nim porozmawiac aby nie robil takich numerow bo robi wstyd calej rodzinie ze facet daje komentarze obcym laskom a nie jej corce:-o Ja nikomu nie daje komentarzy to i on nie bedzie dawal proste prawda ?

Gość od samegoi rana...
jestes smieszna, przeciez gosciu nie ejst nawet twoim narzeczonym jeszcze, ani męzem a ty zaraz nie wiadomo czego od niego wymagasz. wiernosci ci nie przysiegal jeszcze. i serio ci pisze, nie pokazuj mu tak zazdrosci, bo zle na tym wyjdziesz. to facetowi powinno bardziej zalezec a nie kobiocie a z tego co psizesz i jaka jestes widac, ze to chyba tobie na nim bardziej zalezy i awanturujesz sie jak glupia, a przeciez facet nie ejst jeszcze twoj i w kazdej chwili moze z toba skonczyc, a jak ebdziesz miala humory to juz w ogole. i przed rodzicami tez nie pokazuj swoich humorow :o nie rozumiesz tego, ze takie okazywanie zazdrosci swojemu chlopakowi ejst po prostu glupie? jak ci nie pasuje to zakoncz ten zwiazek, bo widac ze i tak jemu chyba na tobie nie zalezy skoro podglada sobie kolezanki i daje im jakies slodkie komentarze

Gość ja pierdzielę...............
pokolenie NK .............pierwsze objawy skrzywienia po przedawkowaniu tego durnego portalu :(

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaa
ale to sa jego kolezanki a nie jak napisalas obce baby... co nie znaczy, ze ma wypisywac takie komentarze:) jesli im wypisuje a Tobie nie, to cos tu jest nie tak...

Gość morandiiiiiii
Ciekawe, że dla Was byłoby to takie normalne, gdyby ten problem naprawdę Was dotknął... łatwo mówić, gorzej zrobić, a raczej nie zrobić.. może wyobraźcie sobie, że jesteście w takiej sytuacji? I co? niech ludzie sobie czytają, jak to Wasz facet zachwala urodę innych panienek? dla mnie to nie jest normalne... kompleksów żadnych nie mam, ok facetowi moga podobać się inne panienki, ale nie musi o tym informować całej społeczności nk:O

Gość luk000
Współczuje twojemu chłopakowi . Nie dosyć , że ty mu zrobiłaś awanturę to jeszcze twoja mama uznała, że wstyd przynosi rodzinie i sobie z nim porozmawia. Masakra. Po drugie wyzywasz to dziewczyna od zdzir skoro ona nie jest niczemu winna. Jesteś trochę niedojrzała.

Gość morandiiiiiii
brat_niedzwiedz jest mi to obojetne... mam swojego faceta i nie zależy mi na komenatrzach od innych. Poza tym znajomi wiedzą, żeby lepiej ich nie dawać, bo mój facet strasznie wszystkie bierze na serio, nawet jak coś jest w żartach

Gość morandiiiiiii
a w ogóle jestem zdania, że przez NK są tylko same problemy:O zdrady, romasne i inne rodem z telenoweli brazylijskich... ale to już zależy, czy jesteśmy odpowiedzialni za własne czyny. Widocznie niektórzy nie mogą mieć konta na tym portalu i już

Gość luk000
Współczuje twojemu chłopakowi . Nie dosyć , że ty mu zrobiłaś awanturę to jeszcze twoja mama uznała, że wstyd przynosi rodzinie i sobie z nim porozmawia. Masakra. Po drugie wyzywasz to dziewczyna od zdzir skoro ona nie jest niczemu winna. Jesteś trochę niedojrzała.

Gość kasiulek 1987
Jakie kompleksy ?? Co ty mowisz dziecko ? Nie mam zadnych kompleksow i nie wmawiaj mi dobrze ? Ja po prostu sobie nie zycze aby on to robil. Teraz on ma do mnie prentensje ze mam focha - a niech ma nauczke i zobaczy ze ze mna takich numerow nie bedzie :-o Nie pozwole robic z siebie idiotki:-o A jak dalej bedzie wierzgal to ja sama zaczne dodawac komentarze swoim kolegom i to beda takie komenty ze w piety mu pojdzie :-o

"ja pierdzielę............... - pokolenie NK .............pierwsze objawy skrzywienia po przedawkowaniu tego durnego portalu" dokładnie. wykrzywione zasady lojalności - na nikogo innego nie patrz, z nikim innym nie rozmawiaj, zapomnij że istnieje płeć przeciwna poza mna i mamą (a czasami i o mamie trzeba zapomnieć), zapomnij że masz jakochkolwiek znajomych, zapomnij że masz własne poglądy i zdanie, przywiąż się do mnie i chodź za nogą. współczesne niewolnictwo. jak slabą osobą trzeba być żeby miec pretensje o komentarze na NK?... jak chłopak obejrzy wybory Miss World to go pewnie rzucsz?...

jest mi to obojetne... mam swojego faceta i nie zależy mi na komenatrzach od innych. wiec zastosuj ta sama dewize w druga strone ...badz obojetna skoro potrafisz byc obojetna na posiadanie czy tez na nie posiadanie komentarzy pod twoim profilem to zrób to samo wobec profilu swojego faceta

Gość kasiulek 1987
No sory ale facet ma mnie i to ja mam byc dla niego najpiekniejsza najwspanialsza a jak nie to droga wolna:-o Nie pozwole robic z siebie idiotki ani aby rodzina moja dziwnie sie na mnie patrzyla :-o To facet jest dla kobiet a nie kobieta dla faceta i on musi o tym wiedziec ze to ja jestem i zawsze bede gora :-o Sory ale facetom nie mozna wierzyc bo to sa chamy i swinie a kazdej sytuacji nie przepuszcza:-o On jak wychodzi to tylko ze mna bo potrafie tak zrobic ze on sam nie pojdzie bo "pozytywnie" reaguje na mojego focha i wszystko jest jak ja chce :-p Faceta trzeba trzymac krotko

Jak tak dalej puści Cię bokiem. I to nie przez to ze dodaje komentarze do zdjęc, ale przez to ze jestes w ten sposb zazdrosna i dajesz mu odczuc ze to On a nie ty jest Panem sytuacji.Nie wyglądasz na sympatyczną więc moze i dobrze zrobi.Poza tym proponuję wyluzowac z nasza klasa, bo jak mówi Twoj wpis pasujesz statystycznie do wiekoszsci debili( sa nieliczne wyjątki nie umieszczajace 20 czy 50 fotek z meblościanka w tle lub zdjecia ze slubu...)ktore zarejestrowane sa na nk

Kasiulek, mieszasz do Waszego życia swoją matkę - on ma być z Tobą czy z Twoją mamusią? Zastanów się nad sobą, bo zdecydowanie masz kompleksy. A przede wszystkim zapamiętaj sobie, że tak jak Ty nie jesteś jego własnością tak samo on nie jest Twoją. Jakby matka mojej partnerki próbowała się mieszać w relacje między mną a nią to byłby początek końca.

"Sory ale facetom nie mozna wierzyc bo to sa chamy i swinie a kazdej sytuacji nie przepuszcza" och jaką masz drową rodzinę skoro tak CIe wychowano. wychodz z założenia że mężczyzna to też człowiek, będzie ci łatwiej życ. "Faceta trzeba trzymac krotko" pies na łańcuchu w końcu ugryzie. i to bardzo bolesnie.

kasiulek 1987 -----------------> za duzo nienawiscie w twoje wypowiedzi .... stanowczo twierdze ze prawdopodobnie posiadasz faceta i mozesz robic z nim co popadnie ... tak własnie jest jak opisujesz.... z tym ze ... ten facet pojawia sie i znika jak właczysz i wyłaczysz kompa.... taki koles ala www.fotka.pl

"To facet jest dla kobiet a nie kobieta dla faceta i on musi o tym wiedziec ze to ja jestem i zawsze bede gora" hahaha :D "Sory ale facetom nie mozna wierzyc bo to sa chamy i swinie a kazdej sytuacji nie przepuszcza On jak wychodzi to tylko ze mna bo potrafie tak zrobic ze on sam nie pojdzie bo "pozytywnie" reaguje na mojego focha i wszystko jest jak ja chce" buahahah :D "Faceta trzeba trzymac krotko" diagnoza jest jedna i oczywista : tępa cipa :D

Współczuje Twojemu chłopakowi, jestes niemiła, wulgarna, myslisz ze jestes pępkiem swiata, niech on ucieka od Ciebie

Gość ola12
mowta se co chceta ja bym nie była zachwycona jakby moj facet cos takiego napisał

Tu juz nie chodzi o to co jej facet napisał tylko jak ona sie zachowuje:)

Gość kasiulek 1987
No sory ale dlaczego nazywasz mnie pepkiem swiata ? Czy ja tak sie okreslilam ? Po prostu to facet ma skakac wokol kobiety a nie ona wokol niego proste :-p Faceta trzeba umiec sobie wychowac i ja to wlasnie robie i facet mnie kocha i za mna lata. Wystarczy foch aby zawsze robil to na co mam ochote ;-) Dobrze sie z tym czuje i u mnie w rodzinie tak bylo od lat ze kobiety rzadzily - ja nie zamierzam tego zmieniac nigdy :-p