Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoMamOtymMyslec

boli mnie zaplombowany ząb czy to normalne???czy cos sie dzieje???

Polecane posty

Gość NieWiemCoMamOtymMyslec

Bylam pare dni temu u dentysty bo wypadla mi plomba, po wizycie ząb troche uwieral ale od wczoraj czuje lekkie rwania, powiedziaalabym ze czuje taka lekka kwasnosc. Czy dentyska cos spieprzyla????/ powinnam isc szybko znow???? czy dac sobie spokoj????minie????

Gość habset
może minąć.-mam tak często ,dentysta twierdzi że to nadwrażliwość.Problem jak boli na przygryzanie-mimo plomby.

czyli to niby normalne jak po kilku dniach od plombowania boli tak ssąco???/zapisalam sie na poniedzialek do dentysty...nie wiem jak dotrwam bo coraz mocniej mnie boli:/ mysle ze cos sie zaczelo pieprzyc:(

Gość astystentka stomatologa
nie powinno nic bolec , ale trzeba uwazac przez pared ni i nic na tej stronie jesc twardego .

Gość jytjk
ja mialam zeba leczonego kanalowo jakie 1,5 roku temu... i dziwne bo mnie zaczal wlasnie od kilku dni bolec jak cos jem albo pije :O

Gość Zarkaaa
Jak ząb jest dobrze wyleczony i nie dochodzi do niego powietrze to nie powinien już boleć..chociaż do tygodnia taki ból może być normalny ,ale z każdym dniem powinien słabnąć

Gość niestety to
moga byc 2 powody: zab sie zabliznia i ma prawo bolec( tak jest po wielkich ubytkch) lub nie masz dobrze spiłowanego wypełnienia ( jak uwiera to boli okrutnie)