Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa789

OKRES BUNTU- kiedy mieliście i jak wyglądał?

Polecane posty

i czy wogóle mieliście? ja go przeszłam dość łagodnie(tak mi się wydaje) w 2-3 klasie liceum,ogólnie znajomi na pierwszym miejscu,rodzina daleko daleko w tyle,imprezy,upijanie się często na maxa,glany itp.z włosami nic nie robiłam,raczej nie przywiązywałam zbytnio wagi do wyglądu,oceny w szkole mierne,tylko tak zeby się prześliznąć z klasy do klasy ale wiedziałam,że chcę i muszę dostać się na studia jakieś i to chyba na tyle

Gość kjs
a ja nigdy się nie buntowałam, bo mogłam robić, co chciałam, więc nie miałam przeciw czemu się buntować :o

ciężki temat jak na dzień przed Wigilią?

ja sie buntowałam i to bardzo ;)) przez jakieś 4-5 lat ;) ciągłe imprezy, palenie, picie, totalny sprzeciw na wszystko w domu,itd

Ja się buntowałam, tak coś właśnie mniej więcej 2-3 liceum, aż poznałam swojego obecnego meża, zaszłam w ciąże i dzisiaj mój syn ma 10 lat. Już się nie buntuje :)

Gość overture
ja się buntowałam przez okres ostatnich lat podstawówki. i był to lekki bunt, bo jedyne co robiłam, to wyżywałam się na rodzicach, przypieprzałam o wszystko, rzucałam koszem na śmieci, raz uciekłam z domu i takie rzeczy. w liceum poznałam nowych ludzi, wrzuciłam na luz i cały bunt mi minął, dzisiaj twierdzę, że był żałosny.

??

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
podnosze,opowiadajcie

Gość dalidoo
Ja miałam okres buntu w pierwszej licealnej. Rodzice wsadzili mnie do ponoć najlepszego liceum w mieście i bardzo się tam źle czułam. Wcześniej byłam grzeczną dziewczynką i najlepszą uczennicą. W tej nowej szkole nie mogłam się odnaleźć i chyba dlatego postanowiłam nie być taka grzeczna. Co średnio mi wychodziło, bo ja raczej jestem z natury taka.:) Ale pamiętam, że bardzo chciałam szokować otoczenie fryzurą, strojem, muzyką, której słuchałam itd. Przeszło mi po 1-2 roku. Doszłam do wniosku, że konformizm bardziej popłaca.:)

Gość ma_rianna
Końcówka podstawówki i całe LO. Uczyłam sie dobrze, bo nie musze sie przykładać zbytnio do nauki. Poza tym piłam wszystko, co się dało, balowałam, włóczyłam się po Polsce w poszukiwaniu najlepszych koncertów:) Poznałam mase cudownych ludzi, nie stoczyłam się, nie zostałam pijaczką ani narkomanką. Poznałam najlepsze zespoły i najlepszą muzykę świata, dzięki temu wiele lat później mam kąt do spania w wielku maistach naszego pięknego kraju:).

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
ciekawe, ciekawe

Gość jaaaaaaaaaaa789
podnosze

Gość titi miti tra laa
do dzisiaj mi nie przeszedł a mam 30 lat :(