Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atranka

woda Gerbera

Polecane posty

Gość atranka

Przeczytałam ostatnio na jakimś forum, ze wodę gerbera można dzieciom podawać bez przegotowanie. Czy rzeczywiście ją podajecie nie przegotowujac?

Gość gramów a nie gram
tak, ja podaje, z tym ze moj kuba ma juz dwa lata

Gość ellemella
Dokładnie tak jak pisze producent. Moje dziecko ma 5 miesięcy, tę wodę nieprzegotowaną pije od jakiegoś czasu i nic mu nie jest

Gość ikkala
ja mieszam swojej córci soczki z tą wodą gerbera i też nie gotuję, tylko lekko podgrzewam.

Gość a gdzie ją kupujecie
? nie mogę nigdzie trafić, a też słyszałam, że naprawdę dzieciom nie szkodzi. moja mała po Kropli Beskidu, której odrobinę kiedyś dolałam, bo mleko było za gorące, dostała gorączki, miała wtedy 7 miesięcy.

Gość oladublin
Wode gerbera mozna kupic chyba juz w kazdym wiekszym markecie. A jak mozna podac dziecku zwykla wode mineralna??? Jak Kropla Beskidu??? Dopuszczone wody dla dzieci to tylko gerbera i zywiec zdroj niegazowany. Obie sa dopuszczone przez Instytut Matki i Dziecka i zadna woda poza tym. Ja swojemu od urodzenia dodawalam do mleka te wody i bylo ok. Reszta wod mineralnych ma zbyt duzo mineralow a zwlaszcza sodu i moze zaszkodzic dziecku.

Gość kutia
o żywcu nie wiedzialam, że też jest dopuszczony, ale gerbera pijemy w domu wszyscy.