Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Young Buck

Co byście wybrali/wybrały Milion EURO czy noc z osobą, w której się kochacie?

Polecane posty

Gość Young Buck

Zakładając oczywiście, że osoba ta nie jest aktualnie z wami :P

Gość tamarra-x
Milion euro. Osobe do kochania juz mam.

Gość zojka14
to drugie

Gość milion euro za tyle kasy moge
mieć każdego :-p

Pytanie wbrew pozorom nie jest wcale takie idiotyczne. To jest pytanie o to, co dla nas jest ważniejsze, kasa, czy uczucie. Takie w stylu - kogo byś wybrała, faceta z kasą, czy biednego, ale którego kochasz (jeśli oboje darzyli by Cię uczuciem, a ty byś kochała tylko tego biednego)? Sprawa nie jest prosta, każdy wie, że sprawy materialne nie są bez znaczenia. Ale większość z nas też była w takiej sytuacji, że wie już, jaką siłę mają uczucia.

milion ;p co mi z jednej nocy ;)) pytanie mialo by troche wiecej sensu jakbys sie pytala: milion albo milosc tej osoby. a nie jedną noc ;)

alter mysle ze troche zle interpretujesz to pytanie.... pisze wyraznie noc a nie miłosc czy uczucie :D wiec chyba jednak to pytanie jest troche idiotyczne:P

noir_elle - tą jedną noc trzeba traktować symbolicznie, a nie dosłownie. Bo jeśli faktycznie brać to dosłownie, to tak jak piszesz.

Gość Young Buck
Alter dobrze zrozumiał/zrozumiała. Pytanie ma na celu sprawdzić kto wyżej ceni uczucie a kto pieniądze.

Gość gosienkaaaa
milion dolarow bo osobe ktora kocham mam co noc, a inne mi nie potrzebne ;)

Gość gosienkaaaa
sorry,milion euro

Alter dobrze zrozumiał/zrozumiała. Pytanie ma na celu sprawdzić kto wyżej ceni uczucie a kto pieniądze wiec tym bardziej mnie teraz utwierdziłas w tym ze to pytanie jest typowo kosmiczno-parzeczowate ...czyli debilne :P

Ja odpowiem w ten sposób - bardziej odczuwam brak uczuć drugiej osoby, niż kasy. Odpowiedzcie sobie sami, co bym wybrał.

Sa tylko debile ktorzy nie umieja po prostu odpowiedziec pijawka czasami pytania sa czysto retoryczne i chyba rozumiesz ze odpowiedz jest w takim przypadku jest zbedna :P

Oj misiek, to nie jest pytanie retoryczne. Znam ludzi, którzy wybraliby kasę i pierdolili całe uczucia. Niestety. Znam też takich, którzy ponad wszystko przedkładają uczucia. Też niestety :o.

ale alter ego ja tez takich znam co to by w 99 % jurki wybrali.. bo by ich waliła ta jedna noc :P tu chodzi bardziej o to ze pytanie jest raczej nie na miejscu... albo inaczej ..jest zle sformułowane lepiej by brzmiało co byscie byli w stanie poswiecic za to by byc z ukochanym / ukochana :P

Ale misiek to już zostało ustalone, że ta jedna noc to symbol. W pytaniu chodzi o to, czy wybrałbyś/wybrałabyś miłość, czy kasę. A sytuacja nie jest tylko czysto hipotetyczna, wystarczy zmienić milion euro, na karierę. Co być wybrał/wybrała - możliwość zrobienia kariery, czy bycie z ukochaną osobą. Czy poświęcilibyście uczucie dla kasy, spełnienia zawodowego, czy poklasku? Czy ludzie nie stają w obliczu takich wyborów?

Tylko wiesz, dla jednego celem w życiu będzie zdobycie uznania, dla innego stworzenie udanego związku, a wszystko inne będzie podporządkowane tylko temu. Różni są ludzie.

milion euro:P co innego całe życie z ukochaną osobą, ale po jednej nocy to można tylko tęsknić, płakać i w ciąże zajść:D:D

Gość Szara bluza z kapturem
Oczywiscie milion euro! pytanie nie było o wybor miedzy uczuciem a kasą, tylko o wyborze miedzy milionem euro a nocą z osobą w której sie kochamy! Co by mi bylo po jednej nocy? Byloby jeszcze gorzej...