Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztaniaki

napracowalam sie i nawet slowa dziekuje nie uslyszalam

Polecane posty

Gość kasztaniaki

kurde... napracowalam sie dzis jak wol. Wszystki eciasta na swiata zrobilam, w domu troche posprzatalam bo mama musiala dzis isc do pracy a jak wrocila do domu to tylko nakrzyczala bo 1 ciasto nie wyszlo... napracowalam sie i zamiast "dziekuje" uslyszalam tylko krzyki jaka to ja beznadziejna jestem ze zle ciasto zrobilam... ajj

znam to;) wybacz. nerwowa atmosfera, dużo pracy, czasami ludzie nie panują nad emocjami i nerwami.

a moze faktycznie tego ciasta nawet okoliczne pieski tracic nie chca? wyluzuj olej i hamuj pieta i miej buzie uśmiechnieta. zdrówka i milości i usmiechu życze.

Gość kasztaniaki
ojj no tak wiem... ale moglaby to docenic ze caly dzien nad tym siedzialam... 1 ciasto nie wyszlo bo mama napisalam mi przepis smsem. Jakos niezbyt dokladnie bylo napisane i zle cos tam dodalam. Grudki w masie sie zrobily. Ciasto ogolnie normalnie smakuje tylko te grudki sa... Inne dobrze wyszly ale tego juz nikt nie widzi

kasztaniaki daj mamie odetchnąć. ona zrozumie, że wiele zrobiłaś. jest gorączka przedświąteczna, wszyscy nerwowi byle by zdążyć. nie raz mi się oberwało od mamy za bzdety bo miała kieoski humor. trzeba to rozumieć, chociaż wiem, że Ci przykro. najlepszego na święta :)

Gość kasztaniaki
dziekuje, tez Wam zycze wszystkiego najlepszego z okazji swiat :) i dzieki za dobre slowo hehe :) no troche przykro mi, ale juz mi przechodzi. Po prostu musialam sie wyzalic

Gość kasztaniaki
Mucha Dżedin---> dzieki za rade ale chyba nie skorzystam :) Tobie tez zycze wesolych swiat

Gość gdgdgd
dziękuję,że się napracowałaś jak wół :)

Gość Mucha Dzedin
dziekuje! ujęłaś mnie tym ja tu sobie kpie złośliwie z Ciebie a Ty mi życzysz tak dobrze. Szacun dla Ciebie. za Charakter i klasę. wszystkiego Dobrego. bedzie miło i dobrze.

Gość kasztaniaki
mucha dzedin----> bo ja mam charakter i klase w przeciwienstwie do tych beznadziejnych podszywaczy :P