Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny

brak pieniędzy, brak perspektywy na miłość

Polecane posty

Gość biedny

Jeszcze się ucze, wybrałem ambitny kierunek szkoły średniej, więc musze się dużo uczyć, w związku z tym nie mam czasu na zarabianie pieniędzy. Od matki nie wezme bo sama ledwo co daje rade "od 1 do 1" każdego miesiąca. Nie jestem brzydalem, ale jak mam kogoś znaleźć, skoro nie stać mnie na nic? Nawet sylwestra spędze w domu, bo nie stać mnie żeby poskładać się z kolegami na wódke... Tak wygląda moja młodość, muszę czekać, aż zaczne zarabiać, zanim do tego dojdzie będę miał już 25 lat... i nic mi z tej młodości nie zostanie. Smutno mi gdy o tym pomyśle :( W jaki sposób znaleźć niematerialistke w dzisiejszych czasach?

a zacząłeś przynajmnej szukac? czy pozostajesz na etapie wyobrażania sobie takowej?...

Gość vvvvv
Bez pieniędzy nie znajdziesz dziewczyny na dłużej, to oczywiste. Nie chodzi o to, że dziewczyny to materialistki - taki po prostu jest realny świat.

Gość hhhhhhhhhj
e tam,pójdziesz na studia i znajdziesz prace-czyli będziesz miał 19 lat;)

"więc musze się dużo uczyć, w związku z tym nie mam czasu na zarabianie pieniędzy." No proszę Cię. Dla chcącego nic trudnego. Na budowe byś poszedł w wakacje i pieniądze by się znalazły..:D Popraw siebie, a nie chcesz szukać dziewczyny z mniejszymi wymaganiami.

Gość vvvvv
nie znajdziesz niematerialistki ale może uda sie znaleźć materialistke o mniejszych wymaganiach i może znajdziesz się w jej widełkach, ponad dolną granicą wymagań pieniężnych.