Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavazza w samo poludnie

Dlaczego on sie tak szybko ozenil ?

Polecane posty

Gość jaka to była odległość
lavazza szybki ślub Twojego faceta był jakby deską ratunku dla niego :O

"ale pociesza mnie fakt, ze ciagle kloci sie z ta swoja maszkara, widac, ze nawet niespecjalnie ja lubi, to juz nie to co JA " czy ty aby napewno kochasz swojego meza ?

a dziwie sie jeszcze, ze on taki macho a jej daje sie trzymac na krotkiej smyczy, ona dyktuje warunki w tym zwiazku, on zupelnie tak sie zachowuje, jakby byloby mu wszystko jedno...

lavazza i co masz zamiar zrobic??? Spotkac sie z Nim czy co......On sie z Nia kloci a Ty ze swoim mezem jakie macie realcje??? No coz...tak czy siak zycze powodzenia:P

aaa jeszze jedno....widze,ze Ty sama nie wiesz co zrobic:/ Najlepiej to byc z mezem i tym Twoim ex miec romans hehehe:P:P

Gość hahahahahahahaha
ale za co ty go nienawidzisz? za to ze sie ozenil? sama zrobilas to samo i to pierwsza

"a dziwie sie jeszcze, ze on taki macho a jej daje sie trzymac na krotkiej smyczy, ona dyktuje warunki w tym zwiazku, on zupelnie tak sie zachowuje, jakby byloby mu wszystko jedno..." bo ja kocha wiec robi dla Niej wszystko:) Nadal nie odpisalas na moje pyt,zwiazane z Twoim zyciem malzenskim...szczerze wspolczuje Twojemu mezowi..Tobie tez:P

Gość gwiazda 29
lavazza w samo poludnie, rozumiem Cie doskonale, przezyłam cos podobnego tylko .... troche inaczej jednak

Prawiczek kocham meza, ale to juz nie to samo co z tamtym ... i co mam z tym zrobic? to jest niezalezne ode mnie, za tamtym szalalam i nigdy mi uczucie do niego nie minie. Maz nie ma o nim pojecia i nie bedzie mial, uklada nam sie swietnie, kocha mnie nad zycie a ja niby tez, ale jak zaczynam myslec o tamtym to caly swiat moze nie istniec...oczywiscie tylko w mojej glowie.....trudno jest zyc w rzeczywistowci i nierealnym swiecie marzen :)

hahahahahahahaha ale za co ty go nienawidzisz? za to ze sie ozenil? pewnie nie nawidzi Go za to,ze ulozyl sobie zycie z inna panna,ozenil sie i jest szczesliwy.Pewnie autorka miala nadzieje,ze bedzie za Nia ganial do konca swiata:P:P

Kochasz meza ok. Co do tamtego,ze Go kochasz to napisze Ci,ze kochasz wspomnienia po Nim:P Zyjesz zludzeniami:P "trudno jest zyc w rzeczywistowci i nierealnym swiecie marzen" nie jedna tak masz:P

Angel nie wkurzaj mnie :P on jej nie kocha, on tylko stwarza pozory by w miare dobrze zyc... zapomnialam napisac ze przed swoim slubem powiedzial mi "to wszystko przez ciebie" ..... A co do romansu to bylby idealny uklad, bardzo bym tego chciala, ale tak, zeby nigdy maz sie nie dowiedzial, nie chce go zranic...

Gość EFWEGG
JESTES POJEBANA ZDZIRA (RZADKO MOWIE NA KOGOS TAKIE SLOWA) ALE W TYM PRZYPADKU TO PRAWDA. PRZEKONUJE MNIE DO TEGO OSTATNI POST.

hehee nie wkurzam tlyko piisze jak to wszystko wyglada z boku:) Co do romansu to chyba sobie zartujesz:) Noo i nie da sie zyc aby nikogo nie zranic ....jak tak chcemy to zawsze my sami dostajemy po dooopie:/

to nie to, ze jestem zdzira, to MILOSC... poukladalo sie inaczej niz bysmy sobie tego zyczyli, jest nam zle bez siebie, tesknimy, swiat sie pomylil :( to nie tak mialo byc :(

""jest nam zle bez siebie, tesknimy"" pisalas,ze nie macie ze soba kontaktu to skad wiesz,ze teskni za Toba:):):)

Gość hahahahahahahaha
to nie swiat sie pomylil tylko ty podjelas taka a nie inann decyzje wiec teraz ponos jej konsekwensje

Gość EFWEGG
PROWOKACJA ! JA STAD SPADAM. a JESLI TO PRAWDA TO BARDZO CI WSPOLCZUJE;] ZALOSNA JESTES

swoja droga paskudna ma ta zone i z wygladu i z charakteru, strasznie jedzowata i trzyma go krotko :o Milosc jest slepa, mowcie co chcecie, nasze drogi sie rozeszly, troche z zalu, troche w gniewie, troche z zazdrosci, ale gdy przyszlo opamietanie jest za pozno...KOCHAMY SIE NADAL i tak bedzie do konca zycia, niestety :( Angel tesknimy, bo spotkal kiedys mojego kumpla i wiele mu powiedzial az ZA wiele....bolalo :(

Gość hahahahahahahaha
przestan opowiadac bzdury tylko uswaidom soebie ze podjelas taka decyzje, trza byla wrocic jak blagal a nie teraz jekolic

Prawiczek masz racje, chcielismy siebie ukarac a teraz widac jak to jest zabawiac sie czyims kosztem :( Maz jest dla mnie na 2 miejscu, kocham tamtego najbardziej na swiecie, to byla moja pierwsza milosc, ale jednoczesnie nic nie zrobie zeby meza zranic tzn. by sie dowiedzial gdybym np. romansowala z tamtym ....

zrozumcie = on mnie zdradzil i baaaardzo tym zranil, jego blagania i placz na niewiele sie zdaly, bylam zalamana, ze mi to zrobil. Ucieklam w malzenstwo do mezczyzny, ktory za mna szaleje, swiata poza mna nie widzi,czuje sie z nim bezpiecznie ALE.............To kurwa nie to samo z tamtym, na uczucia nie ma sie chyba wplywu tak do konca, prawda? zanim mnie zjedziecie pomyslcie o sobie czy jestescie tacy swieci ?

Gość kakakakakakakaaaa
Mam podobnie...jestem ze swoim facetem,juz narzeczonym ponad 4 lata a nadal mysle o swoim bylym facecie....zranil On mnie na maxa a jednak.....no coz,trzeba zyc dalej, widocznie tak mialo byc pomimo,ze mysle o przeszlosci...moze kocham to co kiedys bylo a nie mojego ex? No coz.....zycze Tobie powodzenia i z tego co widze to rozwodu nie wezmiesz bo kochasz swojego meza pomimo,ze tez kochasz swojego ex.....troche pokrecone:P

Gość gwiazda 29
A co do romansu to byłby idealny układ, bardzo bym tego chciała, ale tak, żeby nigdy maź sie nie dowiedzial, nie chce go zranic... tylko tak Ci sie wydaje ze to byłby dobry uklad wiem cos o tym, nie polecam

lavazza widze,ze masz duza dume jak ja:) Czasami potrafi pwedzic w zauuek........jest jak jest i musisz sie pogodzic z tym:):) Zyc dalej:):)

Gość a....ja....
spoko, a ja myślę że on chcial sie na Tobie zemścić... Dlatego tak szybko się ożenił... Nie przejmuj sie. masz męża i tym sie ciesz... Na pocieszenie i otarcie łez: http://www.okazje-cenowe.pl/?uid=1069

kakakaka ciesze sie, ze choc jedna osoba mnie rozumie, gdyby zawsze wszystko w zyciu bylo idealnie nie byloby zdrad..... No coz, czas pokaze co dla nas szykuje los, nie zycze nikomu byc z innym a kochac innego, to tak, jakby zycie bieglo obok Ciebie.....:(