Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniezynkaa mikaolajaa

Skąd ściągnąć kurs przedłuzania paznokci metodą zelową?

Polecane posty

chcialabym nauczyć się robic to sama, aby nie wydawać co miesiąc 50 złotych ... czy mogę to sciągnąć? czy muszę kupowac?

Gość wbggw
najlepiej ścignij z jakiegoś penisa, najpier zciągasznapleta pamiętaj

nie chce iśc na kurs bo mnie po prostu na top nie stać a paznokcie bede robic tylko sobie. oprcz kursu bede musiala rowniez kupic zestaw do zeli wiec to bedziejuz duzy wydatek

Gość ja mam swieta jutro
to skoro cie nie stac to po cholere to paskudztwo chcesz nosisz na paznokciach............nie lepiej krótko obciete i ładnie pomalowane ?

nie stać mnie w sensie ze nie mam odlozonych zadnych oszczednosci. co innego wydać co miesiąc 50 złotych a co innego naraz 500 za kurs ...

Gość szczerze mowiac to mam
w d... problemy biednych tandetnych smarkul:O

Nie mam pieniędzy,ponieważ ostatnio obsmyczam tylko biednym klientom:(

nie rozumiem na jakiej podstawie nazywacie mnie biedną, tandetną smarkulą. Noszę tipsy juz od dluzszego czasu ale zawsze jest to delikatny french z delikatnymi ozdobami, zadne dlugie, kolorowe pazury. Druga sprawa jestem osobą uczącą się wiec nie mam stałych dochodów co nie oznacza ze mozecie nazwać mnie biedną, bo obrazacie w ten wsposob moich rodziców. Co z tego ze zarabiają duzo, skoro chcą nauczyć mnie szacunku do pieniędzy. w dodatku uwazają ze lepiej isc i zaplacic niz nauczyc się samemu.

czy mozesz ściągnąć bezpłatnie to nie wiem ale na allegro są tanie kursy na CD. rowniez nie popieram nauki poprzez kurs inny niz w salonie ale zycze powodzenia :) i nie przejmuj się komentarzami i podszywami, na kafe to normalne :O I w dodatku siedza tu ludzie którzy nie maja pojecia o zyciu, skoro żele to dla nich tylko tandetne kolorowe, dlugie paznokcie :D