Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KU-BA-DO

Sprawdź czy jesteś przegraną łajzą czy wartościowym człowiekiem ?

Polecane posty

Gość KU-BA-DO

Jeżeli nie jesteś, jedną z tych osób, to oznaczy ze jesteś puchem marnym :) Żal mi reszty..... 1. Lekarz 2. Stomatolog 3. Weterynarz 4. Farmaceuta 5. Architekt 6. Informatyk 7. Prawnik

Gość pani z włosami jak arbuz
to idę skoczyć 😴

Gość twb
najważniejsze by robic co się lubi

Gość hjdghdghjd
a ja jestem socjologiem i jestem z siebie dumna. sam jestes puch

Gość rozmazane na szybie łajno
No to ładnie :-o

Gość arletka 57890432
chyba cie powaliło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KU-BA-DO
tak tak tak socjolog chylę czoła:) tyle nieprzespanych nocy, spędzonych nad książką i jaki ogromny prestiż zawodowy:)

Gość arletka 57890432
a ty kim jestes cwaniaku?

ta? a co myślisz o protetyku, ślęczącym całe dnie i noce nad syfem z cucej gęby i klepiącym protezy i sztuczne zęby, zarabiającym krocie ale siedzącym cały czas w norze z garbem od schylania się nad pracą?

Gość wykolejeniec
jesli jestes tak ciemny i nie pamietasz tego co przeczytales, pzez co musisz siedziec nocami nad ksiazka, to sam jestes cienias haha

Gość KU-BA-DO
do pani/ pana wyżej , szkoda ze nie skopiowałeś mojego mejla też:), świecisz intelektem jak gwiazda polarna:)

Gość aktuariusz
dodalbym notariusz aktutariusz

Gość wykolejeniec
a po co podszyw mialby kopiowac twoj mail? wyrazil tylko swoke zdanie na temat twojej osoby w dosc specyficzny sposob.

Gość wykolejeniec
farmaceuta? a co to za zawod prestizowy? pani za kasa, tyle ze witaminy podaje

Gość KU-BA-DO
( do wykolejeniec ) Kochany :) gdybyś zobaczył ogrom materiału na studiach medycznych to byś zmienił zdanie, szkoda że niektórzy wypowiadają się, a nie maja wiedzy na dany temat :)

Gość wykolejeniec
tak sie sklada, ze widzialam ogrom materialu na studiach medycznych i wyobraz sobie, ze nawet sie tego uczylam. i yobraz sobie, ze jestem nawet lekarzem. niestety nie wszyscy lekarze cechuja sie kultura osobista, ale zeby to wiedziec, trzeba siedziec miedzy nimi. natomiast nie rozumiem dlaczego oceniasz ludzi po tym ile nocy spedzili nad ksiazka. niektorzy spedzaja i nic z tego nei wynika

Gość wykolejeniec
a jesli chodzi o farmacje to niestety wiekoszsc aptek ogranicza sie do sprzedawania gotowych lekow. daja to , co na bileciku od doktora widza. gdzie oni uzywaja tej swojej wiedzy wykutej nocami?

Gość Sratatatatatatatatata
a ja jestem farmaceutka,staczy studiuje :D

ja myślę, że wykolejeniec to ktoś, kto nie dostał sie na farmację i teraz żałuje :P:O

Gość wykolejeniec
taaa, zawsze o tym marzylam:) nie zrozumncie mnie zle. nie cche tutaj wartosciowac zawodow, jak zrobil to autor. kazdy ma swoje wady i zalety. jeden ryje w ksiazkach i gowno z tego ma, bo nie potrafi wykorzytsac, inny ryje i nadal nei wie o co chodzi, ale ciagnie studia jako tako. czy wtedy jest kims??

Gość KU-BA-DO
W takim razie chylę czoła dla pani doktór :), można wiedzieć jaka spec ?:) Szkoda ze nie czyta Pani tematu dyskusji, w woli przypomnienia chodzi o wartość człowieka i jego prace i poświęcenie dla celów wyższych ( studia)a skoro farmaceutę widzi pani tylko za ladą to żal.... to nie 19 wiek tylko 20 :) ale pewnie przez ten ogrom materiału nie zauważyła Pani tego ...

Gość krejzi rita
ja studiowałam kuluroznastwo i byko tam bardzo duzo nauki moze mniej niz na medycynie ale tez duzo inapewno nie jestem gupsza niz ty autoże tematu. jakbys byl na kuluroznastwie to bys sie przekonal ze t trudne tematy

Gość wykolejeniec
kazdy w swoim zawodzie moze bcy kims. niezaleznie od teog czy jest to lekarza, socjolog, filolog. inaczej spoleczensto by sie nie rzowijalo. ale kurde , co ja bede tu tlumaczyc takie rzeczy. jakis lekarzyna co zadziera nosa wylewa zrobil sobie liste wartosciowych zawodow, wedlug swojego urojonego widzenia swiata, a my bedziemy sie tym teraz denerwowac. zegnam

Gość KU-BA-DO
tak sporo widzę nauki " autoże":))))))))))))))))))))))))))))) autorze bo autoR:) echhh patologia:)

Gość krejzi rita
sam jestes patologia...jestes gorszy od hitlera

Gość wykolejeniec
dlaczego chylisz czola przede mna? bo jestem lekarzem? a jesli chodzi o farmacje, to jasne, ze mozna cos osiagnac w tej dziedzinie, a nie siedziec za lada. tyle ze bardzo malo ludzi to robi

Gość KU-BA-DO
dla Ciebie Pan Doktor :), lekarzyna możesz mówić o sobie albo jeszcze lepiej:) pseudo-lekarzyna :)

Gość wykolejeniec
a wartosc czlowieka nie idzie w parze z jego zawodem i wkladem w nauke, a szkoda...