Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 02193

coMysli i czuje facet koło40ki gdySie dowiaduje ze podoba sie młodej dziewczynie

Polecane posty

Gość kklkkllkoiopio
ze nareszcie po tylu latach ponownie zakisi ogóra:P

Gość 02193
a ile masz lat??

jak ma kryzys wieku średniego, to głupoty, a jak nie ma, to pewno musi się przygotować na to, że kasiora będzie mu bardzo potrzebna, by być atrakcyjnym starszym panem.

że młodą to się łatwo da zbajerować i wreszcie odskoczy sobie od żony... a potem do żony wróci bo przecież nie bedzie sie rozwodzil dla gówniary... nie plącz się w to. dorosły facet w wieku grożącym \"kryzysem czterdziestolatka\" da się skusić, ale nic od siebie nie da. poza paroma miłymi chwilami. a rujnowac sobie całkiem życia dla Ciebie tez nie będzie...

Gość hfgghzf
a czy jest tu jakis facet w takim wieku?? moze on sie wypowie??

ja jestem w wieku Czarka Pazury, pomyślałbym, że dziewcze na głowę upadło, i obawiałbym się o jej fryzurę, gdyby się żona dowiedziała, że małota coś kombinuję......

Gość 02193
portfel?? ok4 tys pln na miesiac. jesli chodzi o mnie to pieniadz tu nie gra roli. zreszta moi rodzice zarabiaja troche wiecej niz on a ze sie znaja to mysle ze nie powinien pomyslec ze lece na jego kase...

o i wszystko jasne. zapytaj sie dziecko rodziców co oni na to zebys wyrwała ich znajomego :D

Może się zapytacie dlaczego dojrzali faceci pociągają młode dziewczyny? I przecież do takich układów w większości nikt i nic nie zmusza.Otóż wystarczy poczytać to forum.Sprawdzić jaki poziom reprezentują rówieśnicy tych dziewczyn... Analfabetyzm,wulgarność,szacunku dla kobiet,prostactwo Podszywacze,onaniści.. Oczywiście są wyjatki.Ale one potwierdzają regułę. Każdy dojrzały facet zwraca uwagę na młode dziewczyny.Tak jest ułożony świat i niezmiennie od wieków tak jest. Niektórzy swoje fantazje realizują inni nie ,to zależy od sytuacji i człowieka. Zawsze flirt z młodą dziewczyną dowartościowuje faceta.Czasami pieniądze wchodzą w grę ale w przypadku kiedy to propozycję składa facet i on podejmuje temat.

Gość facetttt
Myśli sobie, że wyrucha głupią kozę bez zobowiązań.

Myśli, że za dużo czasu spędza na kafe:D i że pora na nową, młodą stronkę z innym forum, która lubieżnie do niego szepcze: ... to ja, twoja nowa, młoda strona... wejdź na mnie.. i klikaj aż do bólu nadgrastka... :p

Gość 02193
nie tak do konca znajomy... on u nas pracował. rodzice nie sa z nim po imieniu. raz sie z nim spotkałam na miescie. było miło, ale szkoda ze to był tylko jeden raz

20:32 [zgłoś do usunięcia] Stone \"Może się zapytacie dlaczego dojrzali faceci pociągają młode dziewczyny?\" No właśnie od dawna się nad tym zastanawiam :P \"Otóż wystarczy poczytać to forum.Sprawdzić jaki poziom reprezentują rówieśnicy tych dziewczyn... Analfabetyzm,wulgarność,szacunku dla kobiet,prostactwo Podszywacze,onaniści..\" Otóż wystarczy wyjść poza kafe, żeby zobaczyć, że istnieją sensowni mężczyźni w przedziale wiekowym 20-30 lat. Proszę ich tu nie obrażać, a sobie (bo wnioskuję, że takim panem koło 40 jesteś) nie pochlebiać. To, że Wy późno zmądrzeliście, nie oznacza, że wszyscy młodzi są podobni :P Poza tym czterdziesto- i więcej-latkowie, oglądający się za młódkami 18-30 żyją chyba w świecie złudzeń. Oczywiście, że istnieją wyjątki, które trafiały na same wybrakowane egzemplarze w swoim wieku oraz takowe, które przedkładają starsze, mniej sprawne ciała nad młode. Ale jednak wyjątki... i nie mam pojęcia, co nimi kieduje.

Gość normalny dojrzały facet
na młode dziewczyny (które mogłyby być jego córką) nie zwraca uwagi, nie w takim sensie o jaki pytasz taki facet ma żonę, rodzinę i raczej w tamtą stronę skierowane sa jego myśli - kupic coś do domu, pojechac na wakacje w fajne miejsce, może nowy samochód, może coś dla dzieciaków... jak zwraca uwagę na młódkę to znaczy, że szuka odskoczni na jedna noc, może jest znudzony ale potem już nie ma nic, tylko twoje łzy bo on wraca do roziny, dowartościowany a ty beczysz w poduszkę i pytasz "dlaczego?"

ja jak patrzę na młode, ładne dziewczyny, to myślę sobie, że bardzo byłbym dumny gdybym miał taką córkę, i fajnie by było , gdyby zakochała się w moim synu, siglu zatwardziałym, to miałbym fajną synową.... ;)

normalny dojrzały facet: czytając Twoją wypowiedz mam wrazenie ze byłes lub jestes własnie takim facetem w którym zauroczyła sie młoda dziewczyna bo to co napisales jest troszke przykre dla mnie ale chyba prawdziwe. ale mimo wszystko takich facetow ktorzy na pierwszym miejscu stawiaja dom i rodzine- powinno byc wiecej

Gość umolczyko
on myśli: czemu nie leczyłem się ze zboczenia ? maiłbym teraz trochę radochy za friko.

Gość czytnik
mysli: no to sobie pouzywam na mlodym cialku, musze tylko wymyslec dobre teksciki, ktore mloda siksa lyknie myslac, ze spotkala milosc swojego zycia i ktore sprawia, ze rozlozy nozki w tempie ekspresowym...

zbajeruje cie na troche dla zaspokojenia wlasnych potrzeb a pozniej pojdziesz w odstawke, znajdzie nowy obiekt pozadania lub wroci do zony;)

Najdokładniej napisała "Wyszłam z kąpieli". O zaliczeniu młodej dupy, bo u siksy nie ma czegoś takiego jak bogate wnętrze. Może być inteligentna, wykształcona, ale w 9 przypadkach na 10 będzie przemądrzałą siksą z zerową wiedzą o życiu. Takie można tylko zaliczać jeśli są wystarczająco atrakcyjne.

Gość kafh
wypowie sie ktos jeszcze bo i mnie to zainteresowało

Gość kafh
??;P