Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merry_christmas_Elfka

Święta

Polecane posty

Gość Merry_christmas_Elfka

Hej jak wy przygotowujecie się do świąt piszcie co macie na stole jaka jest wasza rodzina !!! U mnie zawsze cała rodzina zbiera sie mamy 12 potraw wszyscy dzielimy sie opłatkiem. Po zdjedzeniu idziemy na karaoke kolędowania i dostajemy prezenty zawsze ktoś się za niego przebiera. Mamy wiele konkursów swiątecznych i mamy świesznego chorego wujka z którego można się smiać haha. A jak wy spędzacie ? piszcie haha .. :) Merry christmas

Gość sama w domu........
ja bede spedzac swieta sama, mam kilka litrow dobrego wina, no i czteropak tyskiego, do tego 5 paczek ulubionych mentoli..... wszystko chlodzi sie juz w lodowce.... moje potrawy to słone paluszki popcorn, chipsy i owoce na przegryzke no i zupki chinskie na rano..... no picia zaserwuje sobie to co wyzej a z rana na kaca soczek kubus i cola..... jak juz zaczne pic to wlacze sobie tv i obejrze durnowate filmy na swieta potem wlacze muzyke i upojona tym stanem i alkoholem zalegne w lozeczku...wszystkiego naj!

My tio mamy prawdziwy Meksyk. Nie chce mi sie opisywac, ale na mym kultowym blogu jest wszystko opisane :)