Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rykjsrykjyk

on ciągle nie trafia

Polecane posty

Gość rykjsrykjyk

:( to przynębiające. jesteśmy razem 7 lat i w przyszłym roku bierzemy ślub. życie emocjonalne mamy świetne, gorzej seksualne. na początku mnie to bawiło ale teraz mnie to mierzi, że on nigdy nie wie gdzie jest pochwa i zawsze próbuje mi włożyć członka w miejsce pomiędzy odbytem a pochwą:( gra wstępna wygląda tak, że błądzi gdzieś językiem, gdzieś tam, nie wiem gdzie, wywija nim na wszystkie strony ale nie konkretnie tam gdzie trzeba, palec jest jeszcze tragiczniejszy, wkurwia mnie jak macha nim jakby miał triki nerwowe. na początku żartowałam, później zaproponowałam, że mu narysuję "mapkę", później brałam jego głowę bądź rękę i naprowadzałam, później pokazywałam na sobie.....7 lat i nic:(seks sam w sobie jest fajny, ale nie wiem czy zasługą dla mojej przyjemności nie jest moja bujna wyobraźnia, że natychmiast zaczynam sobie wyobrażać kogoś innego albo inną scenerię, potem już jest tylko on. jestem już zmęczona już tym, że ja się staram robić tak jak on lubi, pytam go i korzystam za wskazówek a on mnie tylko wkurwia

Gość nie mamy panskiego plaszcza
hehehe. powiedz mu to !

Gość rykjsrykjyk
mówiłam nie raz! pokazywałam tłumaczyłam, żartowałam, naprowadzałam, robiłam wszystko i kurna dalej jak jakiś debil nie wie o co mi chodzi

nieciekawa sytuacja... ;| ciezko mi pomoc Tobie w tym temacie, bo my z moim partnerem nie mamy takich problemow. Ale rzeczywiscie po 7 latach Twoj mezczyzna powinien dokladnie znac Twoje potrzeby i cala Ciebie... ;|

Gość nie mamy panskiego plaszcza
a moze ma krzywego ptaszka :D

Gość w nerwach powiedz
mu to samo co nam, zrób mu awanture może to coś pomoże inne wyjście- inny facet

Gość w nerwach powiedz
jest możliwość żeby być takim tępym? przez 7 lat?

Gość rykjsrykjyk
inny facet wchodzi w grę tylko jeżeli chodzi o zdradę, jak pisałam, pod wzgędem emocjonalnym, wspólonego życia jest świetnie, seksualne szwankuje i jestem coraz bardziej wnerwiona

jak już puści palec w ruch, to niech potem trafia po palcu :) od razu trafi właściwie :)

Gość w nerwach powiedz
jest wam tak świetnie, a nie potraficie pogadać na temat sexu po 7 latach

Gość w nerwach powiedz
po ślubie też będziesz sie żalić na forum?

Gość nie podam ci recepty
malo inteligentny skoro 7 lat nie skapowal :o

Gość rykjsrykjyk
no widzisz jest nam tak świetnie a po 7 latach nie potrafimy się dogadać jeśli chodzi o seks, dla tych którzy nie zrozumieli - seks jest świetny, gra wstępna jest do dupy, do takiej dupy, że już zabrakło mi środków przekazu jak on ma to robić, przecież to nie jest takie trudne:(

Gość rykjsrykjyk
ok mistrzu, myśl jak chcesz. nie zwierzam się koleżankom ze swojego życia seksualnego, a chciałam się wygadać. może ktoś ma podoby problem i chcę się dowiedzieć co zrobił, czy zdradził.....

Gość w nerwach powiedz
a nie możesz zrezygnować z tej gry wstępnej? jeśli on nie nauczył sie przez 7 lat to już sie raczej nie skapnie o co kaman. za to Ty zacznij sie sama przynim pieścić tak jak lubisz, nie po to żeby mu pokazać, tylko dla twojej przyjemności. niech popatrzy na Ciebie, popodnieca się, a Ty masuj ciało...itd itp, a potem do dzieła i jaaaazda:))

ej ja wcale nie żartuję z tym "po palcu" :) jak ma palec we własciwej dziurce to niech wsunie członek do pochwy wzdłuż tego palca. podstawowe cwiczenie, szybko sie nauczy. powinien w kazdym razie...

Gość WSTRZĄŚNIĘTY NIE MIESZANY
GPS mu na święta zapodaj !!!

Po prostu twój chłopak zbyt przywykł do zapinania mężczyzn. Szuka u ciebie kosmatej jamy i moszny pod spodem, nie znajduje, to i nie trafia

Gość gps hehehhehe
buhahhaha ten tekst z GPS jest niezły buhahhahhah faktycznie moze by mu pomogł

Gość mam to samo o matko
a myslalam ze tylko mj taka gapa hahahah

Gość aga k.2
ja mam to samo ze swoim męzem, on to znudzony mnie lize i tylko czeka kiedy wreszcie dojde do orgazmu, zamiiast mi ułatwic to pieszczac mnie reką w dziurce , nic kopletnie nie dziala :( jestem załamana , mówilam , prosilam nawet bawilismy sie z dildo i nic . on jakby boi sie cipki , nawet mnie porzadnie nie wylizał , myśli ze piescic jezykiem mozna tylko łecztaczke :( nigdy nie zapuscil sie dalej !!! nie wiem co bedzie , ale coraz czesciej mysle o seksie z innym :(

Gość hyjukilo
super! bieresz slub myslac juz ze bedziesz zdradzac :O no niezla szmata z ciebie :O widzialy galy co braly!!

Gość heniutkaa
może ma problemy z błędnikiem :))

Twój partner potrzebuje szkolenia z zakresu anatomii kobiety. Niech posiedzi trochę przy książkach, a dopiero później bierze się do seksu.

Ciekawe co autorka robi w trakcie gry wstępnej oprócz leżenia z rozłożonymi nogami i udzielania instrukcji jak na szkoleniu z obsługi zmywarki :O A może wychodzi z założenia, że gra wstępna jej się należy jak psu buda? To, że trafia może sugerować, że jest tam niezbyt wilgotno... i nie ma po czym się wśliznąć...

nie no......bez zartow!!!!....zeby facio nie wiedzial po tylu latach z czym to sie je???......albo poprostu prowokacja:))))