Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna madchen

trzymajcie kciuki

Polecane posty

chyba znalazlam faceta:D rozmawialismy dosyc dlugo, zaprosil mnie na swieta, pozniej na sylwka, teraz pisze do mnie ze nie moze o mnie przestac myslec, itp... jejkus jakie to fajne uczucie:) trzymajcie kciuki zeby cos z tego bylo:)

Madchen, Ty nie miałaś faceta? I ja nic o tym nie wiedziałem? O nie jestem pprzegrańcem, taka śliczna dziewczyna przeszła mi koło nosa :( Ale jakby Ci z nim nie wyszło to pisz do Kusiciela :D

oj chyba jednak nic z tego nie bedzie:( co z tego ze ejst przystojny, fajnie mi sie z nim rozmawia ale nie ma tego czegos:( jest baardzo spokojny, moj byly byl taki i rady nie dawalam:( ja potrzebuje faceta ktory jest szalony, zwariowany, taki gluptas co by sie ciagle smial, mnie rozmieszal, robil cos glupiego i smiesznego, optymiste mam takiego kolege, i do mnie go strasznie ciagnie nie bedziemy razem ale uwielbiam byc w jego towarzystwie bo ma zarabisty charakter, sposob bycia i w ogole co ja mam teraz zrobic?:( napisalam ze przyjde na tego sylwestra ale nie chce juz bo wiem ze mu tym nadzieje zrobie:( on mi przeciez mowil ze samochod kupi a ja sobie nim bede jezdzic, bedzie mi sie do mieszkania dokladal chociaz sam duzo placi... on mi pisze ze nie moze przestac o mnie myslec, itp. a ja nie chce go zranic ale nie chce na sile byc z kims:(

Gość czyli lecisz na kase
i na fure :)

na kase i fure? heh, z tym chlopakiem do ktorego mnie ciagnie zarabiamy tyle samo, no moze on pare groszy wiecej czasem, samochodu nie ma, nic swojeg nie ma co bym mogla miec z tego korzysc:o to ten wlasnie zakochany mowil ze kupi mi samochod zebym sobie jezdzila, ze bedzie mi oplacal mieszkanie... i co? dla kasy mam byc z kims z kim wiem ze bedzie mi zle?

Gość ..ponawiacz...
fajna madchen a ja mam pytanie:) to ty jesteś tą laską co do niemiec wyjechała??? przebywasz tam jeszcze??

bo mialam faceta niemca i tak wyszlo ze mieszkam w niemczech;) dobra koneic tematu o bylym, dziewczyny pomozcie mi co napisac tamtemu (nazwijmy go A a ten do ktorego mnie ciagnie to B) ktory ciagle pisze i dzwoni:( narazie napisalam ze przepraszam ale nie moge przyjsc, zeby nawet nie dzwonil:( B powiedzial zebym napisala ze jestem w B zakochana to A odpusci bo tak, B powiedzial ze jesli wybiore A to B sie ulotni, a jesli wybiore B to sie A ulotni

zawsze Twoje problemy mnie smieszyly :O a tak się zarzekałaś ze z tamtym z Niemiec bedziesz do konca zycia ... :D

jak Cie ciagnie do B i masz z nim taki kontakt to NAD CZYM SIE JESZCZE ZASTANAWIASZ ?! :)

no ciagnie mnie do B bo to niesamowity wariat nie wiem czy bedziemy razem czy nie, jestesmy narazie jakby przyjaciolmi, przynajmniej z tego co wiem ja go tak traktuje, on mnie tez jest chlopak smieszny, zabawy, taki gluptas a ten A jest spokojny jak moj byly a ja juz drugi raz nie ujebie tak:(

z tego co pamietam to ten Twój był porywczy;p ale moze mi sie cos pomieszało. NIE WIEM NAD CZYM SIE ZASTANAWIASZ, wyraznie wolisz B. a on na bank jest zainteresowany?

Gość ..ponawiacz...
jeśli cię ciągnie do B, a jego do Ciebie,to nie czekaj bo potem może być za późno:( mnie też do maciusia ciągneło ale zbyt bardzo się bałam i teraz 4 miesiąc chodzę i beczę jaka głupia byłam, bo dalej go kocham i mi przejśc nie może:O nie rób tego błędu

generalnie niby nie jest, ciagle mi powtarza ze sie nie zakocha;) slysze to codziennie;) i czasem robi mi swinstwa, nie chce mi czasem w czyms pomoc z czym mam problem chociaz ja latam jak glupia siostra przeczytala moje archiwum rozmow z nim, i mowila ze sama takie sytuacje stwarzam ze on jest dla mnie wredny czasem... ten chlopak ma do mnie pretensje ze podobam sie temu A, mial pretensje ze sie z facetami trzymam, dajmy na to A ma na imie pawel, i zamiast mi powiedziec ze idz do pawla, to ciagle ze idz do pawelka dzwoni do mnie codziennie, gadamy po pol godzinie, kiedy sie pytam czemu dzwoni to mowi ze go ciagnie, ze sie stesknil wczoraj z jego wujkiem rozmawialam, to wujek mowi ze wie o mnie, bo B mu wszystko powiedzial.... cos jest na rzeczy ale Bsie nie chce chyba przyznac:P

hmm mam obawy ze troche sobie wkrecasz ze jest zainteresowany.. ale.. moze warto poczekac az zacznie?:)

czy sobie wkrecam? wlasnie nie:) to mi powiedzialy dziewczyny przeczytawszy moje archiwum ze Bjest straaasznie zazdrosny o mnie, ze nie pokazuje mi ze jest zainteresowany a to widac w pracy mi czesto mowia ze czemu my razem nie ejstesmy skoro widac jak na siebie patrzymy, my ciagle razem, praca, poza praca, dom bo mieszkamy razem... ciagle ze soba gadamy

Gość a ty nie masz
a ty nie masz znajomych ze cale zycie wywewnetrzniasz na forum, swoja droga fajnie by bylo jakby ten twoj facet przez przypadek wszedl tutaj i zobaczyl twoje zdjecie i te wpisy :) pomyslalby ze jakas niezrownowazona jestes bo przezywasz taaaaaakie problemy pozdr

dziewuchy poza tym jest tak ja latalam za B w wakacje, pozniej przestalam, i teraz B lata za mna B skonczy latac za mna, ja zaczne latac za B, takie glupie kolo