Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dół mariacki

dlaczego nikt mnie nie chce....nie mogę nikogo poznać...nikogo w sobie rozkochać

Polecane posty

Gość ło jo joj
ufarbuj włosy na blond, faceci chyba nie lubią rudych - rude to fałszywe - bez urazy

Gość dół mariacki
byłam już blond i czarna w brązie mi najlepiej ; (

Gość ło jo joj
aha, no to spoko :)

Gość tez dół mariacki
Może spędzimy wspólnie Sylwestra...

Chyba wychodzisz ze złych założeń. Skoro sama kilka razy byłaś w klubie to istnieje duże prawdopodobieństwo, że spotkasz tam kogoś fajnego. Wątpię żeby za pierwszym razem i pierwsza poznana osoba, ale może 3,7 albo dziesiąta. (Fakt, dym tytoniowy jest okropny, ale na szczęście są też dosyć dobrze wentylowane kluby)

Gość ło jo joj
a jakie kluby w poznaniu polecasz? ;)

Gość dół mariacki
dzięki maciek, ale skoro kogoś fajnego można spotkać na czacie, w biblitoce, w empiku, kawiarni, w parku, na uczelni, w tramwaju, na ulicy, na siłowni, jezyku obcym itp, to ja się tego będę trzymać. dzień po wizycie w klubie na dyskotece jest dla mnie straconych (mimo że nie piję czuję się fatalnie (od tego dymu i huku...w ogóle jak to idzie pogadać??? :O ) ) też dół - możemy 😭....

Gość dół mariacki
w ogóle to nie wiem jak się pisze "huku" :(...może chuku?

Gość tez dół mariacki
Gdzie się umówimy? I jak Cię poznam?

Gość dół mariacki
ale tak zupełnie w ciemno :( ?

każdy w którym będzie się Tobie podobać będzie ok, chociaż ja ze swojej strony mogę polecić w piątkowe wieczory post dali, w soboty sq... ale to już kwestia gustu. Możecie mi wierzyć lub nie, ale ludzie poznają się w najdziwniejszych miejscach: przychodnie lekarskie, kościoły, czaty, zawody motocyklowe. Jednym słowem wszędzie, tylko się szeroko uśmiechać i pamiętać że do odważnych świat należy.

Gość tez dół mariacki
Obawiam się tak samo jak i Ty.. Jest ryzyko - jest zabawa! Też nic o Tobie nie wiem i nie wiem nawet jak wyglądasz.

"chuku" - aaaa, ludzie jak tak można pisać ? Pogadać w klubie rzeczywiście ciężko, ale kilka zdań można wymienić, potańczyć i wziąć numer (i nie chodzi tu o czekanie aż ktoś weźmie numer)

Gość dół mariacki
Pewnie pan - a mogę spytać ile masz lat ?

Gość ło jo joj
tak, alemoje główne kryterium to ukończone studia wyższe i pełne uzębienie.

szczerze mówiąc to nigdy nie widziałem nikogo z niepełnym uzębieniem w którymkolwiek z ww. klubów Z wyższym wykształceniem różnie bywa, ale z reguły przebywają tam osoby z wykształceniem wyższym niż średnie ( co nie znaczy w cale że muszą być dobrze wykształcone)

Gość agata---
do dol mariacki mam pytanie, a jak bylo w kinie na wieczorze dla singli, sama sie zastanwialam czy nie pojsc:) duzo osob i rzeczywiscie single?:)

Gość dół mariacki
sporo osób, ale po seansie i tak się wszyscy jakoś rozeszli :( na razie uciekam, później zacznę znowu marudzić :P 🖐️

Gość agata---
no wlasnie, mnie to zawsze zastanawialo jak to sie dzieje, ze ludzie sie tak poznaja w tramwajach, autobusach, normalnie jak jade w tramwaju to kazdy siedzi na swoim miejscu;) on moze raz mi sie zdarzylo ze jakis facet do mnie zagadal, ale tylko raz a zyje juz 25 lat:)

Gość ło jo joj
ok rozumiem ;) trochę sobie z tym uzębieniem żartuję :P

no tak, znów się nie popisałem błyskotliwością. Jak widać wyższe wykształcenie niekoniecznie skorelowane jest z wyższą inteligencją ;)

Gość agata---
jakby co jestem z poznania, jak bedzie ktos szedl do multikina sam, to dajcie tu znac ;DD

Gość agata---
maciek_pn no masz racje wiedza to nie to samo co inteligencja;)

Gość ło jo joj
maciek_pn---> a nie dlaczego, Twoje wypowiedzi są spoko błyskotliwe :)

Ja mam wrażenie, że zamiast \"wszędzie można kogoś poznać\" prawdziwiej jest powiedzieć, że są po porostu ludzie którzy \"wszędzie potrafią kogoś poznać\" bo bardzo łatwo nawiązują kontakty :P Ktoś mi wytłumaczy, jak poznać kogoś w bibliotece? Często chodzę, widzę wiele sympatycznych,prawdopodobnie inteligentnych,atrakcyjnych dziewczyn i ... i... no właśnie..i co z tego? :D Chyba, ze trzeba się uzbroić w cierpliwość, przyczaić w pobliżu półki z ulubionym gatunkiem lub autorem i w momencie gdy ofiara..tfu..interesująca dziewczyna sięgnie po jakąś pozycję, rzucić się udając, że właśnie samemu chciało się ją pożyczyć. I tu już można próbować nawiązać konserwację :]

Gość ło jo joj
fajne z tą konserwacją :)))))))

Gość agata---
taa, dar nawiazywania kontaktow to dar ktory sie nieslychanie przydaje:) ale pewnie mozna sie tego wyuczyc