Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dół mariacki

dlaczego nikt mnie nie chce....nie mogę nikogo poznać...nikogo w sobie rozkochać

Polecane posty

Mi w wojsku powtarzano: chwyć się za 'tego no' i ryknij jak zarzynany lew więc podejrzewam, że w bibliotece można zrobić podobnie (ale lepiej się nigdzie nie chwytać i nie ryczeć ;) ) Uśmiech, pomoc, pytanie i naturalność. Musi się udać, chociaż pewnie nie za pierwszym razem. Co do multikina to czy jeszcze tak fatalnie działa tam klimatyzacja ?

Akurat pisząc to myślałem nad tym jak łatwo można się przejęzyczyć w tym wyrazie :/

Gość ło jo joj
tak właśnie myślałam, że to był celowy zabieg :)

Gość dół mariacki
marudzę dalej 😭

Gość mam to samo....
kazdy mowi ze ladna fajan seksowna a ja nadal sama i doszukalam sie dlaczego? jestem za wysoka mam 172cm a faceci wola niskie jak zauwazuylam moj ex ma 195 cm a jego dziewczyna 155 moj brat tak samo i wielu znajomych:(

Gość dół mariacki
o nie! w to nie uwierzę! wzrost to jedyna rzecz którą w sobie lubię ! mnie interesują wartościowi faceci :p...a tacy na pewno kierują się czymś innym niż cm :( :O

Gość mam to samo....
tez tak myslalam ale popatrz na ulicy jakie laski maja wysocy faceci?????? niskie ..cos w tym jest niestety

Gość dół mariacki
różne różniaste! tyle samo znalazłabym wysokich ile niskich.

Gość dół mariacki
poza tym ja nie potrzebuję 'wysokiego" :O może być mojego wzrostu (174cm) - a to na faceta jest wzrost średni, poza tym moja siorka ma tyle co ja i fajnego faceta, moja koleżanka 180cm i faceta swojego wzrostu. rety! co za głupota !

moge sobie z toba rece podac ..z tym ze na studiach ludzie sa w miom wieku..5 facetów...jeden był fajny ale zajety:( w pracy same baby jak ostatnio pojawił sie fajny facet ....i dovbrze sie zaceło to sie okazało ze ma zone..:O jak wychodze to tez zawsze pusty przebieg...albo jesli juz to jakas ofiara losu...badz szukaja szybkiego i łatwego zarywu:O

Gość dół mariacki
i co z tym robisz :(?

Gość Paull
niestety w tym wieku ciezko kobietom znalesc kogoś

Gość Paull
wszystkich kogo znam to w wieku 24 lat są ze soba dobrych 4 - 5 lat

nic...chyba sie zabije:P tzreba żyć staram sie nie przejmować...ale za pare dni bede juz miała 23 lata..i co ciagle bez faceta..juz nawet mnie to tak nie przeszkadza jak to ze otoczenie wywiera presje...siostra mam , znajomi juz robia komentarze...pocieszam sie tym ze 2 moje bliskie kolezanki sa w podobnej sytacji..i jakos jest mi z tym raźniej:D poza tym stwierdzam ze chyba nie potrafie flirtowac..i gdy czuje ze koles chce pogadac czy blizej jakos mnie poznać ..to uciekam wycofuje sie.. spuszczam głowe odwracam sie tak jak ostanio czesto chodze do takiego pubu i jest tm taki chłopak którego znam jeszce z liceum zawsze mi sie podobał..nowiec stałam w wc on wszedł powiedział czesc zaczał cos gadac do mnie..a ja zamiast rozwinać rozmowe .powiedziałam ze ok i spierdzieliłam do kibla:O:O.:D

Gość dół mariacki
mam tego świadomość :( większość już zajęta, szykująca się do słubów tudzień faceci z odzysku - chociaż takim bym nie pogardziła. nie ograniczam się wiekowo, ale chciałabym takiego do 34 lat 😭

Gość Paull
no niestety ale faceci w wieku 24 i wzwyż którzy nie są w związkach i nie byli w dłuzszych zwiakzach juz nie potrafią w takich być, maja inny styl życia i ciezko im bdzie z niego zrezygnowac, a Ty jak by sie na to nie patrzec masz już 24 lata....moje koleżanki które znam wszystkie w wieku 19 lat powychodziły za maz i do dzisiaj są razem.

Gość suspended
bez przesady. ja mam 31 i jeszcze nie zamierzam wpadać w taką paranoję. na wszystko trzeba czasu i trochę szczęścia. po co uszczęśliwiać się na siłę - młotkiem.

Gość dół mariacki
w wieku 31 lat bym już była jak ryczący bóbr...bez urazy : ( fajnie, że masz tyle wiary....oby nie na darmo !

Gość dół mariacki
😭 :P

Gość newsik
Nie przejmój się ich wypowiedziami. Sami gówno wiedzą i gówno przeżyli. Sam mam 28 lat i nikt też mnie nie chce a wyglądam dobrze. W moim przypadku chodzi o pieniądze. Nie mam ich za wiele dlatego żadna mnie nie chce. Musisz cierpieć i czekać tak jak ja. Kiedyś może przy odrobinie szczęścia się natrafi. Ja też popadam przez to w depresję i często myślę, by ze sobą skończyć ale to nie tak powinno wyglądać. To wina mediów i wypranych mózgów otaczających cię ludzi. Myślą, że są coś warci a sami reprezentują gówno.

Interesujący mężczyźni nie muszą szukać. Interesujący mężczyźni zwykle wybierają kogoś z grona składających im hołdy :P Stąd samotna kobieta gorączkowo latająca po mieście ma małe szanse na znalezienie kogoś ciekawego :P