Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reflektor

nie warto byc wartosciowym partnerem dla kobiet

Polecane posty

Gość reflektor

wniosek..jak jest dobry to dostaje po głowie od życia..nie warto byc wartościowym partnerem, lepiej byc zimnym, traktowac jak przedmiot. Takich kobiety kochają

Gość tak prawiczku
spadówka :P

Gość Właśnie doszłam do wniosku że
Warto... Są kobiety, które to potrafią docenić i życzę byś na taką trafił.

Gość kase./
warto tylko ty trafiles na niewarta nastepnym razem kieruj sie rozsadkiem a nie oczami

Gość reflektor
jest takie powiedzenie ludowe..pokaż kobiecie że kochasz i po tobie...sprawdza sie w 100%

Tak, tylko, że teraz odczują to od Ciebie wszystkie dziewczyny, oprócz tej, która powinna... Nie każde powiedzenie pasuje do każdego:-)

Gość Luli luli
spoko, widac bardzo sie sprawdzaja w realu te wasze 'zyciowe madrosci' ;) a pozniej mamy takie twory jak 30-letni faceci, ktorzy nigdy nie mieli dziewczyny :P

a ja całe wieki szukam kogoś wartościowego:O dojrzali życiowo partnerzy nie będą sobie ani drugiej osobie rujnować życia:O jak ktoś jest normalny -zasługuje na normalną i wartościową osobę.. wybaczcie ale temat jest do kitu...ja mam 26 lat a czuję się jakbym miała 36, gierki, kłamstwa, zdrady i oszustwa to nie dla mnie, szkoda mi życia w kłamstwie...

Gość derdek
wszystkie baby to kurrwy

Gość wezwij policję
niech je zamkną na święta

Gość
Stara prawda: lepiej być pierwszym niż ostatnim. Pierwszy dostaje śmietankę, ostatni kubły pomyj na głowę za wszystkich poprzednich...

Gość A kto ci powiedzial
Ze jestes wartosciowy???

Gość flfllflflfl
Jak dla mnie autorze, to nie umiesz sobie dobrać wartościowych partnerek i tyle. A skoro bierzesz się za puste dziewoje, coś z tobą jest nie tak.

Gość
Prawiczki - \"Być sobą\" to taki pusty frazes powtarzany przez ludzi którym się lepiej ułożyło w życiu prywatnym. Prawda jest taka, że musisz być najlepszą wersją siebie, a nie jakimś tam \"sobą\". Dla ludzi którzy nie potrafią napisać nic innego poza \"bądź sobą\" nie mam nic prócz pogardy.

Gość
Żeby być sobą trzeba najpierw być kimś :P

Gość
Zaraz dożywotnim... Różnie to się w życiu układa :)

Gość bez odbioru
ja nie wiem, jakaś dziwna jestem, bo wykopałam męża, który mnie olewał i związałam się z facetem, który mnie nosi na rękach, a im bardziej pokazuje, że mnie kocha, tym bardziej ja się staram i tym mocniej chcę z Nim być :D więc chyba ta wasza teoria jest gówno warta :P Prawik, powtórzę - ludzie nie znoszą cię za to, jakim jesteś głupkiem, a nie za twoje prawictwo :P

Gość teoria przegranych P
:P :P :P

po prostu wyczuwają, że brak ci jaj :) a one to potrafią :) czują, że jesteś marnym materiałem genetycznym i nie nadajesz się na reproduktora dla jej genów.. jakbyś miał zaplecze finansowe to przynajmniej mogłaby urodzić dziecko jakiegoś lepszego jako dawcy kochanka, a Ty byś przynajmniej je utrzymał i ród ludzki jakoś dalej by egzystował.............. a marne geny powinny niknąc bo ludzie niestety stają się słabsi :P

kolejny klon, a może ten sam 24 i nigdy nie miałem dziewczyny czy jakoś tak :P

Prosze Was, i co facet niby wyczuje ze jestem dziewica. gdy bede z nim rozmawiac o swoich zainteresowaniach ? Gdy bedzie ze mna na spacerze ? Gdy pojdziemy do kina ? Watpie. To mozna wyczuc gdy jest sie z kim blisko, gdy ktos ma \'hamulce\'...:)

Gość bez odbioru
" bez odbioru, na zywo akurat jestem zupelnie inny niz tu i nie przyznaje sie do bycia prawiczkiem, ale czasem mi sie wydaje, ze mam to w oczach wypisane i dziewczyny to rozpoznaja " Prawik, wybacza, ale sam piszesz, że a) uwielbiasz chlać, że jest to jedna z najfajniejszych rzeczy w twoim życiu b) większość wolnego czasu spędzasz na imprezach z alkoholem c) stylizujesz się na chuligana, "niegrzecznego chłopca", bo wydaje ci sie, ze laski na takich lecą więc pomyśl trochę (taaak, wiem to boli), pomyśl i sam sobie odpowiedz JAKA laska poleci na kolesia, który jest chlejącym chuliganem???!!! taka, która chce się TYLKO ZABAWIĆ, a jak taka do ciebie podchodzi, to widzi kolesia, który nie znalazłby u niej łechtaczki, nawet jakby się o nią potknął. przyjmij do tego łba pustego - laski cie omijają, nie dlatego, że jesteś prawiczkiem, ale dlatego że jesteś BEZNADZIEJNY!! twoje prawictwo NIE MA ZNACZENIA! więc nie dorabiaj teorii do prostego faktu - nie masz laski, nie masz powodzenia u fajnych, wartościowych dziewczyn, boś kmiot :P dziewczyny lubią facetów, z którymi można o czymś pogadać (nie o chlaniu!), którzy mają jakieś zainteresowania (nie alkohol!), którzy potrafią coś z siebie dać (nie przekonanie o swojej wyższości przez wzgląd na prawictwo), dla których one są interesujące (ONE, a nie ich błonka!), którzy mogą im coś dać (poza nienaruszoną cnotą :P) gdybyś był fajnym, inteligentnym, oczytanym, dowcipnym, towarzyskim kolesiem, z którym jest o czym pogadać, NIE MIAŁBYŚ PROBLEMU. ale ty jesteś małym, sfrustrowanym, monotematycznym, zachlanym onanistą. to czego oczekujesz?

Gość Geronimo 57
reflektor po prostu żle trafiłes to nie było to,szukaj dalej,powodzenia.